Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
A to mě se William líbí a moc, líbí se mi i jeho jméno… Krasavec se z něj vyloupl už kolem pohřbu Lady Di.Můj manžel měl taky méně vlasů už kolem 20let a vůůbec mi to neva
Chlapa dělá charakter, nikoli háro. Willi je úžasný, mladý a velmi sympatický muž a tatínek. Má krásný úsměv a chová se bezprostředně. Máma by z něj měla radost.
@Burj Chalifa píše:
Chlapa dělá charakter, nikoli háro. Willi je úžasný, mladý a velmi sympatický muž a tatínek. Má krásný úsměv a chová se bezprostředně. Máma by z něj měla radost.
@Burj Chalifa píše:
Nakonec, kdybychom to braly do důsledku, tak čím méně vlasů, tím více chlap. Plešatění značí více testosteronu ![]()
Tak na film se dívat nebudu, protože nechytám novu ![]()
zbytek diskuze od poslední mé návštěvy komentovat nebudu.
A na film se možná kouknu, ještě jsem ho neviděla…a romantika se hodííí
@kknoflicek píše:
Brzy má být prý vyhlášeno jméno prince
Co to je brzy? Jako ještě dnes? ![]()
@Sphynx Lady píše:
Co to je brzy? Jako ještě dnes?
Zrovna se chci zeptat, co je brzy ![]()
jinak je divný, ženemá jméno. Jak mu asi říkají? Nebo mají nějaké pracovní ![]()
Jestli máš facebook, koukni zde: https://www.facebook.com/…164231478574 řekla bych podle té zprávy, že asi dnes
Šílená je ta spekulace, že sse narodila holčička, páč to oznámili až celé 4hod po porodu ![]()
BBC Breaking News @BBCBreaking 15s
Duke and Duchess of Cambridge name their baby son George Alexander Louis
@KPKristy píše:
Zrovna se chci zeptat, co je brzy
jinak je divný, ženemá jméno. Jak mu asi říkají? Nebo mají nějaké pracovní
Já mám za to, že to jméno už mají.
Jen prostě napínají a čekají, až ho schválí královna, nebo né? ![]()
@neumisa píše:
BBC Breaking News @BBCBreaking 15s
Duke and Duchess of Cambridge name their baby son George Alexander Louis
To je ofiko už?
![]()