Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A koukám, že hned po tom děsným filmu následuje film s názvem Camilla. V první chvíli jsem se lekla, že nás budou oblažovat dalším romantickým příběhem. ![]()
@Camael píše:
A koukám, že hned po tom děsným filmu následuje film s názvem Camilla. V první chvíli jsem se lekla, že nás budou oblažovat dalším romantickým příběhem.
JJ, mám to puštěné, myslím, že kvalita bude stejná jako Kate a Will. ![]()
Já na to vůbec nenašla odvahu-odradily mě ty ukázky s Kate s nepříjemným hlasem
Navíc mi přišlo, že si vůbec, ale fakt ani trochu, nejsou podobní…to už ty některé ty fotky dvojníků, co tu v minulých dnech běhaly, byly realističtější.
ad jméno: George se mi nelíbí…zní mi to hrozně nemoderně
Tipovala jsem Phillip, James, Andrew či Michael ![]()
zvláštní je ten Luis-i Will myslím je jedním ze jmen Luis, ne? (jestli ne on, tak někdo jiný z té jejich úzké rodiny). Překvapuje mě to proto, že žádného významného Ludvíka Británie za krále nikdy neměla, zato to byli králové francouzští a že by se s nima zrovna Anglie bratříčkovala..no nevím ![]()
@CokeLady píše:
Ten film je tak děsnej
Ještě mnohem horší
. Jediné štěstí bylo, že jsem odbíhala k mláděti, jinak bych se na to vykašlala už v půlce
.
@elanaa píše:
Já na to vůbec nenašla odvahu-odradily mě ty ukázky s Kate s nepříjemným hlasemNavíc mi přišlo, že si vůbec, ale fakt ani trochu, nejsou podobní…to už ty některé ty fotky dvojníků, co tu v minulých dnech běhaly, byly realističtější.
ad jméno: George se mi nelíbí…zní mi to hrozně nemoderně
zvláštní je ten Luis-i Will myslím je jedním ze jmen Luis, ne? (jestli ne on, tak někdo jiný z té jejich úzké rodiny). Překvapuje mě to proto, že žádného významného Ludvíka Británie za krále nikdy neměla, zato to byli králové francouzští a že by se s nima zrovna Anglie bratříčkovala..no nevímTipovala jsem Phillip, James, Andrew či Michael
tan Louis je snad po nejakem vevodovi z Edinburgu, kterej zemrel pri atentatu IRA
Tak hlavně když není Charles po dědovi ![]()
Je toho málo? ![]()
Půjčila jsem si z FCB:
Už dnes večer vám TV Nova přinese Speciál Nočních Televizních novin o příběhu lásky Williame a Kate! Moderátorkou bude Markéta Fialová. Dívejte se ve 22:55!
@ivik21 píše:
Tak hlavně když není Charles po dědovi![]()
Je toho málo?
Půjčila jsem si z FCB:
Už dnes večer vám TV Nova přinese Speciál Nočních Televizních novin o příběhu lásky Williame a Kate! Moderátorkou bude Markéta Fialová. Dívejte se ve 22:55!
Mě tedy udělali s Georgem radost
perotože máme doma taky malého Jiříčka
![]()
@Tarinka píše:
no taky me to zajimalo, jeste toho Alexandra jsem nikde nevycetla
Holky, dívaly jste se včera některá na Cinemě ve 20:00 na film William s Kate? ![]()
@CokeLady Aháá
Já vás nedočítala
Pardón
Jsem dneska nějak úplně mimi, synátorovi rostou zuby ![]()
Neviděla jsem, ani se nechystám