William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26246
25.7.13 10:58
@MarkyM píše:
@neumisaJá nechápu, že si dá někdo práci s takovýmhle článkem…

vidím to na snahu zasloužit si výplatu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
25.7.13 11:02

8o Co to zas proboha je 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
25.7.13 11:03
@CokeLady píše:
Nedočetla jsme to celé, ale myslím, že mají hodně možností, jak tohle provést, i kdyby měli náhradní matku, vše by bylo naprosto tajné, vše by se odehrávalo v paláci apod, určitě by kvůli tomu nejela do nemocnice. To samé jsou spolu teprve rok, věřila bych tomu, kdyby neměli třeba ještě 7 let po svatbě dítě. Vždy se najdou kospirační teorie, nepřijdou mi směšné, je vidět, že si někdo dal záležet. Já věřím, že dítě je opravdu jejich.Jak víš, že je celej william? ono už někde bylo vidět?

Já to taky nečetla celé, jen úryvky… Malej je jejich! :) Fotky jsou všude na netu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
25.7.13 11:09

Z celého článku mě zaujala jen ta sestra, u které jsem si již tehdy říkala, že je to nějaké divné. Ale porod až za 2 měsíce? A co jako udělala s břichem. Jako že by při plánování toho všeho věděli, že v 7. měsíci bude mít malé bříško? Kdyby toto plánoval někdo se mnou, by jim plány nevyšly, protože já v 7. měsíci vypadala, že už mám rodit. To by se jim špatně schovávalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
25.7.13 11:15

:) to je asi nesmysl, ale tydle teorie k tomu patřeji, stejně jako k smrti Diany…

Já teda kdybych něco takovýho chtěla spáchat, tak s tim nelezu do nemocnice, ale udělám v klidu někde v paláci, dyť oni si tu nemocnici v klidu můžou přesunout domu, navíc, teď by ukázali nějaký mimčo a co kdyby to jejich potom mělo třeba zrzavý vlasy, nebo já nevim co :) navíc bych to teda hrála, že se Kate musí zotavit a určitě by druhej den takhle krásná nevylezla před lidi :) navic byla oteklá v obličeji před porodem, měla napuclý tvářičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
25.7.13 11:16
@trpaslinka píše:
Z celého článku mě zaujala jen ta sestra, u které jsem si již tehdy říkala, že je to nějaké divné. Ale porod až za 2 měsíce? A co jako udělala s břichem. Jako že by při plánování toho všeho věděli, že v 7. měsíci bude mít malé bříško? Kdyby toto plánoval někdo se mnou, by jim plány nevyšly, protože já v 7. měsíci vypadala, že už mám rodit. To by se jim špatně schovávalo :)

Ale ona podle té teorie není vůbec těhotná, dítě by měla porodit náhradní matka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.7.13 11:39
@KPKristy píše:
@Denpry, to jsi ty na té profilovce? :jazyk:

To je Lady Gaga… ;)
http://bleskove.centrum.cz/clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
25.7.13 11:42

Tak to je drsnej článek :lol:

jako jsem klidně ochotná připustit, že dítě může být po IVF, proč ne, na tom není dnes nic divného, problém má spoustsa párů, Will dělá u letadel, kde působí různá záření, nemusí mít spermie nic moc…na tom není nic, zač by se měl někdo stydět atd. neplodnost je nemoc a nevyhybá se po staletí ani králům a naštěstí dnes existuje pomoc.

myslím že utajilo by se to v pohodě, stačil by jeden loajální lékař, který by udělal stimulaci a embrya zavedl, zbytek v laborce by byl pod čísly či falešnými jmény.

ale kraviny s náhradní matkou…no to je fakt už teda přes čáru, chudák Kate, s takovým macíkem se nadřela než vylez a teď by měla číst tohle :lol:
@Tarinka píše:
Ale ona podle té teorie není vůbec těhotná, dítě by měla porodit náhradní matka :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
25.7.13 11:46
@elanaa píše:
Tak to je drsnej článek :lol:

jako jsem klidně ochotná připustit, že dítě může být po IVF, proč ne, na tom není dnes nic divného, problém má spoustsa párů, Will dělá u letadel, kde působí různá záření, nemusí mít spermie nic moc…na tom není nic, zač by se měl někdo stydět atd. neplodnost je nemoc a nevyhybá se po staletí ani králům a naštěstí dnes existuje pomoc.

myslím že utajilo by se to v pohodě, stačil by jeden loajální lékař, který by udělal stimulaci a embrya zavedl, zbytek v laborce by byl pod čísly či falešnými jmény.

ale kraviny s náhradní matkou…no to je fakt už teda přes čáru, chudák Kate, s takovým macíkem se nadřela než vylez a teď by měla číst tohle :lol:

Jojo, kdyby se mělo narodit ještě jedno děcko, tak todle nebudou moc ukazovat, jako že ho lidem ukážou v peřince, to asi jo, ale dali by mu čepku, aby bylo co nejmíň vidět, třeba dudel, prostě aby toho bylo co nejvíc zakryto… no třeba nám ještě malýho do září vyfotěji a bude po :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
25.7.13 11:51

@Tarinka no jasně :jazyk:

navíc tehdy, když byla v tom špitále, tak by se těžko ukazovala před porodnicí celýmu světu a vyhlašovali, že má nesnesitelné nevolnosti, když i kdyby jí v tu dobu embrya teprve zavedli, tak má jen nějakých sotva 35%, že skutečně z toho bude těhotná. Navíc mi v tom případě tam falíruje ta náhradní matka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.7.13 12:33
@Denpry píše:
Co myslíš? :kytka:

No to právě nevím, proto se ptám. Ale tak mohla bys to být ty, proč ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
25.7.13 14:27

Holky, víte co…já prostě nevím… Jsem si docela jistá hromadou věcí…a to tím, že my o většině nevíme a lidem se mnohdy předkládá takový názor jak ti nahoře chtějí..ať už politika nebo jiné… takže já bych klidně řekla, že možné je vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.7.13 14:41

Já jsem obvykle příznivcem konspiračních teorií, ale tohle mi už přijde trochu moc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
25.7.13 14:55

@KPKristy Někdo píše, že to je LG :D Ne, nejsem to já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.7.13 14:57

Tak buď píšou že se nejspíš narodila holčička a teď k tomu přidali, že je to „nenarozené dítě“?? :! :idea:

No co k tomu dodat…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová