William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26246
26.7.13 15:45

@Genovesa
já za to ruku nedám, je to fakt strašně dávno… ale William by byl mnohem hezčí král. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
26.7.13 15:45

Harry má pusu po Hewittovi a oči po Charlesovi, tak nevím :lol: asi Dianu vynechali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.7.13 15:46

Na druhou stranu mně přijde, že se Harry podobá hodně i Charlesovi. Kromě vlasů, což vizuálně dělá hodně. Moje dítě nemá ze mně zhola nic a protože má modré oči, lidé neznalí poměrů si myslí, že je to dcera mého modrookého bratra (já jsem hnědooká) :pocitac: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
@neumisa píše:
Je možné, že by se smíchaly Jamesovy a Charlesovy geny dohromady? :think:
:nevim: :think: jako že by vajíčko Di oplodnila ráno spermie Ch a odpoledne spermie J? :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
11620
@neumisa píše:
@Genovesa
já za to ruku nedám, je to fakt strašně dávno… ale William by byl mnohem hezčí král. :mrgreen:

Svatá pravda :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
@neumisa píše:
někde někdy (před dávnými a dávnými časy) jsem zaslechla, že anglický král nemůže být rozvedený, takže Charles má smůlu. Bylo to někdy po rozvodu a snad to prohlásila sama královna.

to je fakt, angličtí králové manželky raději popravujou, než aby se rozváděli :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
26.7.13 15:48
@Semyaza píše: :nevim: :think: jako že by vajíčko Di oplodnila ráno spermie Ch a odpoledne spermie J? :lol: :lol: :lol:

jsem to nechtěla tak na plnou h-ústa vybalit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.7.13 15:48
@neumisa píše:

Tak teoreticky hříčkou přírody by mohl být mozaikou. To už je ale i na fandu konspirací myslím příliš… :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
26.7.13 15:49
@neumisa píše:
jsem to nechtěla tak na plnou h-ústa vybalit… :mrgreen:

jsem to udělala za tebe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1285
26.7.13 16:01

Člověk se tu krásně pobaví :mrgreen: ráno oplodněná Ch a odpoledne J :mrgreen: jinak jsem právě taky někde četla že by dokonce neměl být další následníkem trůnu sice se to říká že je, ale někde jsem četla že rovnou snad bude následník trůnu will a docela mě mrzí že druh děti (harry) jsou na tom tak trochu biti… (nevimjak Y/i :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
26.7.13 16:03

Mno je to blesk takže těžko říct http://www.blesk.cz/…-rozvod.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
26.7.13 16:58

@CokeLady

když ona to bere jako poslání, ne jako práci… tu složí fakt jen choroba nebo smrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.7.13 17:00
@neumisa píše:

To si taky říkám. Harry má oči blízko u sebe, to byzdědil jednoznačně po Charlesovi. Leda by tu byl ještě nějaký další „blízkoočec“ a zrzek k tomu :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
26.7.13 17:05

@KPKristy
tak zrzek by mohl být z Dianiny strany, Spencerové jsou nazrzlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
26.7.13 17:18

A co si myslíte o harryho láskách :mrgreen: je fakt že se mi mnohem víc zamlouvá láska katy a williama to je prostě pohádka všech obyčejná žena si veme prince :hug: třeba doteď jsem nepochopila že charles byl zamilován do camill ale neee alžbětě se to nelíbilo tak musel hledat jinde… :nevim: takové smutné sice skončili nakonec spolu. ta camilla tak pochází z modré krve? dokonce jsem někde četla že kate to nemá jednoduché sice je vévodkyně, ale alžběta to bere jen tak že je to na papíře tudiž se musí klanět celé rodině… já si myslím že williemovi ten trun sedl ale zase na druhou stranu to tž přeji i charlesovi jestli nezemře dříve jak jeho matka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová