William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
27.7.13 08:35
@Vejinka píše:
@CokeLady :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:mno já myslela jestli se můžou vyspat s kým chtějí nebo neee :think:

Já bych řekla, že můžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
27.7.13 08:39
@CokeLady píše:
Nebo zda používají protokol i v posteli? Jeho královská výsosti, byl byste tak laskav a vrazil mi ho tam :D

fole, mám snídani na monitoru! :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
27.7.13 08:39

Myslím, že spát můžou, ale tajně a bez následků… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
27.7.13 09:13
@CokeLady píše:
Nebo zda používají protokol i v posteli? Jeho královská výsosti, byl byste tak laskav a vrazil mi ho tam :D
:mrgreen: :potlesk:

No, spát by asi mohli. Tajně a bez následků. Ale myslím, že přece jen jim to svědomí nedovolí. Co kdyby náhodou… :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
27.7.13 09:16
@zuzulenda píše: :mrgreen: :potlesk:No, spát by asi mohli. Tajně a bez následků. Ale myslím, že přece jen jim to svědomí nedovolí. Co kdyby náhodou… :think: ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: No tak když je kluk mladej a nadrženej, tak určitě myslí na svědomí. :lol: :lol: :lol: :lol: Osobně bych tipla, že zrovna Harry si s tím hlavu neláme. :mrgreen: Nejdůležitější tu bude nezplodit levobočka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
27.7.13 09:20
@CokeLady píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: až se přítel naštvaně otočil a čemu se tady tak směju
Jo a když tak to oslovení zkusím na toho svého někdy, jak na to zareaguje :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
27.7.13 09:22

No a vzpomínám si na nějaké fotky s Harrym z večírků, kde pobíhal nahý (a dost dobře nevěřím tomu, že nic víc nebylo :lol: ) takže asi můžou, ale snad jim během výchovy bylo dost vtloukáno do hlavy, že jsou z královské rodiny, že teda snad si dávají bacha, aby neměli dítě jen tak s „neznámou vojínkou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.7.13 09:55
@neumisa píše:
@Lesinanebo bity :)

Nene, druhé děti jsou bité. Bitý by bylo nespisovné. Ale vlastně na tom nezáleží, nejsem češtinářský hnidopich, jen jsem si vzpomněla, jak to do nás na základce vtloukali. ;) :mavam: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.7.13 10:01

@Lesina Mně také lépe znělo „děti jsou bity“, ale na ÚJČ se to nedá ověřit, co je tedy lepší, protože to vnucuje slovo „bit“. :lol:
Ale když ženy jsou bité, muži jsou biti, tak děti jsou podle ženského, tak asi taky bité, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.7.13 10:05

@Lesina Ježiš a u té příležitosti se našel tenhle článek: http://zena-in.cz/…ivene-a-drze . Jistě že jsou rozjívené, když jedí marťánky, ve kterých je aspartam, košenila a pestrá paleta dalších hnusů. :lol:

Příspěvek upraven 27.07.13 v 10:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
27.7.13 10:05
@Lesina píše:
Nene, druhé děti jsou bité. Bitý by bylo nespisovné. Ale vlastně na tom nezáleží, nejsem češtinářský hnidopich, jen jsem si vzpomněla, jak to do nás na základce vtloukali. ;) :mavam: ;)

mně zní lépe, že děti jsou bity - ale jinak je to asi jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.7.13 10:58

No to by mě taky zajímalo jak a s kým můžou… :) zase jejich babička je njevyšší v anglikánské církvi (to je něco jako papež u katolíků), oni se myslím taky řídí desaterem, tak by bylo asi blbý, kdyby její vnuci skočili na cokoliv, co se kde pohne :think: :) taky bych řekla, že asi můžou, ale nesmí se to nikdo dozvědět, ale kolem nich musí být spoustu ženskejch, co čekaji až se opijou a oni se potom s nima nafotí v posteli, by na těch fotkách vydělali balík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
27.7.13 11:07

Mě by dokonce zajímalo koho měl will za lásku (třeba dětsví nebo v 15 letech nebo ve 20 prostě než přišla kate)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
27.7.13 12:10
@Virginia píše: :lol: :lol: :lol: :lol: No tak když je kluk mladej a nadrženej, tak určitě myslí na svědomí. :lol: :lol: :lol: :lol: Osobně bych tipla, že zrovna Harry si s tím hlavu neláme. :mrgreen: Nejdůležitější tu bude nezplodit levobočka.

No, mladej nadrženej kluk určitě. Ale ten taky potom za to mnohdy nenese odpovědnost a není z toho žádný poprask (kromě okolí). Ale dovedeš si představit, co by se stalo, kdyby si princ někde ušil levobočka?!
Jo, Harry je bláznivej. Ale taky si myslím, že pořád má rozum, aby se nestal hooodně velkej průšvih. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
27.7.13 13:03

Myslíte když by se Charles choval k Dianě jako k milované a vzath s Camillou by prostě ukončil tak by to třeba nedopadlo rozvodem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová