William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1285
27.7.13 14:25

Ve 20 letech si brala charlese… a 11m. po švatbě přišel will ted jsem četla v enciklopedii její životopis… Ohledně jeho budoucí manželky na něj byl kladen požadavek, aby jeho nevěsta byla členkou anglikánské církve. Jeho prastrýc hrabě Louis Mountbatten, který byl zavražděn v roce 1979, mu dal radu, aby se oženil s nevinnou mladou dívkou, která k němu bude vzhlížet. Aby získal souhlas své rodiny, očekávalo se, že jeho nevěsta bude mít královský nebo šlechtický původ. Zdálo se, že Diana splňuje všechny podmínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
27.7.13 14:26

@Vejinka ty šaty zas nevypadaly tak zle (jsou v dokumentu Diana, královna srdcí). V 19 jí asi lákala představa princezny - fakt byla taková šedá myška

• Citovat
  • Upravit
9867
27.7.13 14:31

Podle mě nemohl být s Dianou snadný život. Vím, je nyní hodně idelizovaná, ale mě by víc seděl studený a rozumový Charles než emocemi hnaná Diana. Ty dva nikdo neměl nikdy nikdo dávat dohromady.
Na druhou stranu je pravda, že z toho nevhodného manželství jsou dva pěkní princové.

Kate je taky taková chladnější a dost rozumová, hodně britská, stejně jako William, moc se mi spolu líbí a přeji jim jen to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
27.7.13 14:32

@Lesina snad se Will poučil z chyb rodičů :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9867
27.7.13 14:34
@Semyaza píše:
@Lesina snad se Will poučil z chyb rodičů :nevim:

Snad je Charlesovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
27.7.13 14:38

Je pravda, že zase když se to tak vezme, tak Charles toužil po „jediné“ ženě a to Camille. Diana toho stihla víc. Takže kdyby byl William po něm, vypadá to nadějně ;-) Protože doufám, že ženu, po které toužil, si vzal ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
27.7.13 14:39

@Lesina po Charlesovi určitě je, alespoň vzhledem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.13 14:46

Zeny a deti jsou bity - to je jmenny tvar prid. jm, stejne jako treba mlady a mlad. takze oboji je dobre.

• Citovat
  • Upravit
9867
27.7.13 14:47
@Semyaza píše:
@Lesina po Charlesovi určitě je, alespoň vzhledem :mrgreen:

Oba princové jsou po Charlesovi, jen William má po mámě oči a vlasy, Harry zase zdědil zrz a pusu po Spencerech. Nemyslím si, že by nebyl Charlesův, vždyť oči mají úplně stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
27.7.13 14:52

@Lesina William je Windsor jako vyšitý. U Harry mám pochybnosti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1285
27.7.13 15:09

A když už tak měli počkat než se i lépe poznaji… v 19 letech se poprvé ukazala s charlsem ve 20 svatba… vím že věk třeba nehraje roli ale on se ženil ve 33 a jí bylo 20… prostě je to celkem všechno divné… i když je fakt že jen díky temu je will a harry :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.7.13 15:28

http://www.ahaonline.cz/…miminka.html Docela sympaťák ten Harry. :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
27.7.13 16:17

Ted jsem na fb měla na prodej zásnubní prsten katy (diany) (replika) a doecla koukám já myslela že je to jen ve filmech kdy se dávají prstena mo matkách, babičkách, prababičkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.7.13 11:33
@Lesina píše:
Oba princové jsou po Charlesovi, jen William má po mámě oči a vlasy, Harry zase zdědil zrz a pusu po Spencerech. Nemyslím si, že by nebyl Charlesův, vždyť oči mají úplně stejné.

S tímto naprosto souhlasím, Will byl jako kluk na mámu, ale teď je celý táta. Čím kluci jsou starší, tím víc jsou mu podobnější. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.7.13 12:55
@Lesina píše:

Přesně tak, ty oči!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová