William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1285
1.8.13 08:08

Mně právě k němu zase ta Chelsi nešla :mrgreen: a harry mi celkově ještě nepříjde na to že by se měl už usadit… nevim neznám jeho povahu jen co píše bulvár… třeba se už na to chystá těší, ale prostě na williemovi to kouká z očí že je chvíle se usadit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.8.13 09:26

Holky, nevím, jestli už to tu padlo, uniklo mi asi 15 stránek a nedočítala jsem vše. Ale Harry se vyjádřil, že jeho povinností coby strýčka je postarat se o to, aby princátko mělo v životě i nějakou tu srandu. Zbytek výchovy prý ponechá rodičům. To s mi moc líbilo ;) Že si bere na triko, aby ten malej měl jakž takž normální život. O průpravu na královský život ať se starají ostatní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.8.13 12:20

@Mrňátko No já to spíš pochopila tak, že v těch volovinách, co provádí, nemíní přestat a že k nim přibere ještě i to dítko… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.8.13 13:39

@Wiolla No, zásadě asi jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
1.8.13 18:18

Během týdne by prý měli být oficiální fotky nové rodinky…zpoždění je kvůli nemoci prince Phillipa…takže se brzo dočkáme :kytka:
Na prvních ofiko fotkám Diany s Williamem je Will děsně roztomilej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
1.8.13 18:19

A Charles tam teda vypadá jak děsný ucho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.8.13 19:53
@kknoflicek píše:
Během týdne by prý měli být oficiální fotky nové rodinky…zpoždění je kvůli nemoci prince Phillipa…takže se brzo dočkáme :kytka:
Na prvních ofiko fotkám Diany s Williamem je Will děsně roztomilej :srdce:

Jej, maličký vypadá jako opičí mimino :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
1.8.13 19:55

Mi se zdá, že tam má více vlasů než teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
1.8.13 20:30

Ale je tam k sežrání - ten kukuč :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
1.8.13 21:03

Takovej mrňavej a už vypadá, jako kdyby seděl na trůnu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
1.8.13 21:34

Jéé, tuhle fotku jsem jako dvouletá holčička milovala :*, měla jsem ji, ještě černobílou, vystřiženou a podlepenou a všude ji nosila, nevím kde ji mám, ale určitě jsem ji nevyhodila, tak ji třeba jednou najdu. Malýmu jsem říkala „Himinajk“, to si ještě taky pamatuju :mrgreen:

vím, že v tom časopise byla s popiskem tohoto znění: „Fotky Diany, Charlese a malého Williama zaplňují stránky novin a časopisů“ :mrgreen: Jo, to byla doba předpotopní, předfejsbůková, předhnusněbulvárová 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
1.8.13 21:48

Mazecká fotka :mrgreen: mně se tedy boužel charles jako chlap nelíbí… ale will jooo i když jsou na sebe podobní… :nevim: tak at jsou brzy fotečky malého princátka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
1.8.13 23:03

Will je pořád stejně roztomilej :mrgreen: :oops: Jak se mi nelíbí plešatí chlapi, tak jeho žeru i s tou jeho pleškou :jazyk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
2.8.13 14:43

@zuzulenda není pleška jako pleška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.8.13 21:29
@Paoloska píše: