Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady píše:
Nad Tebou čteš, že je to takřka nemožné. Jestli pak Ty jsi od rána do večera posilovala břišáky a nebo byla na plastice?![]()
Já jsem po porodu žádnou převislou kůži nikde neměla, možná se tím jen utěšují ty, co jí mají, že „to mají všechny“.
Kate je a vždy byla velice štíhlá, myslím si, že zrovna ona má nějaké blbé titulky na háku a zvlášť po tom, co se za ní postavil celý svět a blbý pisálkové se veřejně omluvili za kritiku ženy den po porodu.
ja jen od rana do vecera litala kolem malyho
,posilovala sem az po 9.mesici ![]()
Kdyz sme nekam jeli tak na me lidi koukali ze mam maly mimi a zadny bricho ![]()
Hele ja nemyslim viseci kuzi zahybem, ale takovou tu pomackanou, jako kdyz se vyfoukne tyden nafouknuty balonek - to jste nemely?
@Pudloslava píše:
Hele ja nemyslim viseci kuzi zahybem, ale takovou tu pomackanou, jako kdyz se vyfoukne tyden nafouknuty balonek - to jste nemely?
hm… tak to jsem taky neměla ![]()
@neumisa aha, tak potom vevodkyne patri k tem stastnejsim zenam, budiz ji prano. lituji ji stejne, takovou medialni masaz si nezaslouzi nikdo.
@Pudloslava píše:
@neumisa aha, tak potom vevodkyne patri k tem stastnejsim zenam, budiz ji prano. lituji ji stejne, takovou medialni masaz si nezaslouzi nikdo.
O tom není pochyb. Aspoň v něčem má holka štěstí, pokud teda nežije o chlebu a vodě a dopoledne netráví v posilovně
. Chudera. Já takové břicho nemám ani teď, malá má 2 roky, furt mám 5 kg nahoře a ani předtím jsem nebyla echt lunt. No co už, až porodím druhé (snad se brzo zadaří) tak už fakt začnu makat
.
@Pudloslava píše:
Pomackanou
nejak o tom nevim
![]()
@Pudloslava píše:
Já jo, takovou jako kdyby stařeckou kůži ![]()
@Tarinka píše:
Holky, to jejich princátko vypadá tak na půl roku
asi dobre živeny
![]()
muj malej taky vypadal navic ve trech mesicich ![]()
Tak jsem koukla na video z křtu a ten maličkej je dobrej bařtipán
. Náš Ondra taky vypadal na půl roku, když měl ve třech měsících přes sedm kilo ![]()
@Genovesa píše:
Wow!![]()
![]()
![]()
bych se na těch podpatcích zabila i s dítětem
ale ty holčičí šatičky… já vím, že je to tradice, ale stejně…
@neumisa píše:
bych se na těch podpatcích zabila i s dítětemale ty holčičí šatičky… já vím, že je to tradice, ale stejně…
No, ty šatičky nic moc, taky se v tom nevyžívám
. A musela mu být zima. Všichni měli dlouhý rukáv, je pomalu konec října a tříměsíční mimino má celé ruce venku ![]()
Jsou nádherní, ale říkala jsem si, jestli mu nebylo zima - bez čepičky a holé ručičky. I kdyby tam bylo takové teplo jako u nás… Ale jinak vždycky, když je vidím, usmívám se, působí opravdu příjemně a George je roztomilouš.