Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že to bude kluk
a z té zprávy jsem se zaradovala, nevím proč. Kate je stále taková usměvavá, tak o ní ráda vidím dobré zprávy ![]()
Přálá bych jim holčičku, ale myslím, že to bude kluk a i kdyby byl tak myslím, že u dvou dětí nezůstanou, ale samozřejmě nejdůležitější aby bylo zdravé ![]()
Me by zajimalo jak dlouho je tehotna, kdy ma termin. To asi se nevi, ze? Asi na jare?
Říkali že chtějí 2 děti. Jinak ani netipuju, většinou se trefím, ale u nich nemám vůbec tušení. Ale přeju jim, to, mám je moc ráda.
@marrlinka píše:
@JayLee dle pravděpodobnostních tabulek tipuji kluka s pravděpodobností 0,514 a holčičku s pravděpodobností 0,486není to jedno?
Samozřejmě že je to jedno, chleba levnější nebude. Nechápu proč na to reaguješ když tě to nezajímá.
At to bude co to bude, moc jim to preju ![]()
Rikala jsem si, wow, jak brzy po sobe budou ty deti mit! Ale pak jsem si spocitala, ze i kdyby byla Kate ve 12tt, jakoze dle zdroju neni, tak by musela otehotnet v 11m maleho a pak by meli rozdil 20 mesicu. Coz neskromne priznavam mam ja mezi klukama a je to super ![]()
Oni i William a Harry byli kousek od sebe. Tak edit - ani ne, koukam, ze dva roky a tri mesice.
@JayLee píše:
JIm pry nejaka vestkyne predpovedela 3 deti a ze tohole bude holka a treti kluk
No jo to je jak s Gottem tomu taky vestkyne predpovedela kluka a ma holky dve no![]()
![]()
no vlastně 4
ale má aspoň vnuka ![]()
@JayLee tak on už má dva vnuky… ta Lucka je měla hnedle po sobě. Vojtíka a Honzíka ![]()
@3HE píše:
Jééééééééééééééééééééééééé, doufám, že to není fáma…
Taky doufam.
bylo by to hezky. Ma chuvy, tak se budou starat s ni.
Treba to bude Diana a Alzbeta. ![]()
@Bobiše píše:
Taky doufam.bylo by to hezky. Ma chuvy, tak se budou starat s ni.
Treba to bude Diana a Alzbeta.
no, tak to by byla úplná pecka… dvojčátka pojmenované podle dvou žen, co se neměly rády… ![]()
Pokud to je pravda, tak to bude chudák holka ještě více sledovaná než minule a to jí na psychice nepřidá a bude hrozit předčasný porod ![]()
Moc jim přeju, aby bylo vše OK. Přála bych jim 2 holčičky.