William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31384
2.5.15 13:13

@JayLee ale jo, já taky, holčičku jsem chtěla vždycky :) Jen prostě to bylo pořád páreček se povedl, páreček se povedl…že mi to pak šlo na nervy.

hlavně že jim to dobře dopadlo, pod takovým drobnohledem žít, to musí být mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
2.5.15 13:14

Taky jsem si myslela, že budou mít holku. A jméno tipuju Victoria ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
2.5.15 13:19

Taky by se mi líbila Victoria, i je to nádherný. Akorát si nejsem jistá, jestli ji dají, vzhledem k tomu, že Victoria je už korunní princezna Švédska. Tato je sice už úplně jiná generace, ale přesto…no, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
2.5.15 13:24
@elanaa píše:
@JayLee ale jo, já taky, holčičku jsem chtěla vždycky :) Jen prostě to bylo pořád páreček se povedl, páreček se povedl…že mi to pak šlo na nervy.hlavně že jim to dobře dopadlo, pod takovým drobnohledem žít, to musí být mazec.

taky jsem z párečku rostla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
2.5.15 13:24

Taky jsem tipovala holčičku. William s Kate mi přijdou takový Uzasnakovi. A jméno by se mi líbilo Charlotte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
2.5.15 13:26
@elanaa píše:
Taky by se mi líbila Victoria, i je to nádherný. Akorát si nejsem jistá, jestli ji dají, vzhledem k tomu, že Victoria je už korunní princezna Švédska. Tato je sice už úplně jiná generace, ale přesto…no, uvidíme.

Taky jim moc gratuluji :kytka:.jmeno tipuju po babicce-Elisabeth/Alzbeta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
2.5.15 13:27
@JayLee píše:
no u nas tim, ze se nam narodila dcerka a pak po 4,5 letech kluk, tak se prestali všichni ptat kdy bude další prcek :D mit druhou holku tak by se porad jeste ptali kdy bude do třetice kluk :lol: kazdopadne ja jsem za „páreček“ moc rada :hug:

jo, my máme 2 holky a ptají se nás pořád… jako by 2 holky byly míň než holka a kluk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
2.5.15 13:31

Nevzpomenete si někdo, jak dlouho cca trvalo, než oznámili jméno prince George? Dny? hodiny? týden snad ne :think: Já jen kdy se na to připravit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.5.15 13:32

Jsem z toho úplně dojatá :mrgreen: doufám v Alici :) a Elizabeth po babičce bude podle mě minimálně prostřední jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
2.5.15 13:32
@elanaa píše:
Nevzpomenete si někdo, jak dlouho cca trvalo, než oznámili jméno prince George? Dny? hodiny? týden snad ne :think: Já jen kdy se na to připravit :)

Hodiny- vystaví se u paláce oznámení, druhý den už jeli domů- v UK to tak je běžně pokud nejsou komplikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
2.5.15 13:34

Co se cetla tak jmeno do dvou dnu od porodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23730
2.5.15 13:38

Fajn, ze maji holcicku, ale kluk by vadil? Vsak jeji manzel ma taky bratra :nevim: Ja ji hlavne lituju, ze prijela rodit, Kensingtonsky palac to oznamil, sebehli se tam novinari a ona sla rodit s tim, ze ji opet, jako pri vsem, sleduje cely svet. Ze cely svet si mohl precist o jejich nevolnostech i o tom, ze se divala na holcici oblecky v obchode :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.5.15 13:43

@kytka007 No ale ona moc dobře věděla do čeho jde. Je krásná, určitě by se vdala „dobře“ vždycky. Určitě i tohle několikrát zvažovala a vybrala si sama. Líto mi bylo Diany, ta byla naivní a určitě netušila do čeho to vlastně jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
2.5.15 13:45
@kytka007 píše:
Fajn, ze maji holcicku, ale kluk by vadil? Vsak jeji manzel ma taky bratra :nevim: Ja ji hlavne lituju, ze prijela rodit, Kensingtonsky palac to oznamil, sebehli se tam novinari a ona sla rodit s tim, ze ji opet, jako pri vsem, sleduje cely svet. Ze cely svet si mohl precist o jejich nevolnostech i o tom, ze se divala na holcici oblecky v obchode :roll:

no to sice má, ale těch keců, co okolo toho (prý, nebyly jsme tam) bylo. Hlavně nezapomenu na (údajnou opět) větu Charlese: „och, opět chlapeček. A k tomu zrzavý“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
2.5.15 14:10
@elanaa píše:
Nevzpomenete si někdo, jak dlouho cca trvalo, než oznámili jméno prince George? Dny? hodiny? týden snad ne :think: Já jen kdy se na to připravit :)

asi 2 nebo 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová