William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
21.10.14 22:18
@Genovesa píše:
@3HE By the way - mimochodem
OT - odklon od tématu ;)

aha :idea: to je zbytečně složité… :roll: lidi neumí slohové vyjadřování… musí mít zkratky :mrgreen: a ještě převzaté z AJ :mrgreen: No, budu se muset přizpůsobit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
2.5.15 12:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.5.15 12:43

Jo měla jsem si vsadit, říkala jsem, že bude mít holčičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
2.5.15 12:45

Tak to byla celkem ryvhlovka, kdyz dojeli v 6 rano a v pul 9 bylo hotovo 8) No muselo to byt pro ni posledni dny narocne, pod drobnohledem celeho sveta, to musi byt prenaseni jak vino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.5.15 12:46

Taky jsem tipovala holčičku. Jsem zvědavá na jméno. Kdy se prozrazuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
2.5.15 12:49

Juuuuuuuuuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
2.5.15 12:49

Jsem si tak říkala jestli vůbec byla těhotná, co když se jim nedařilo, celé to nahráli a pak si vzali cizí dítě? Nebo u toho prvorozeného porodila dceru a prohodili jim dítě? :-D
Myslela jsem si, že to je scifi ale jak jsem četla různé teorie o smrti Diany atd tak bych se nedivila kdyby to bylo až tak do extrémů, pro udržení monarchie…
Nebo má prostě jen štěstí a porodila dvě zdravé děti, chlapečka a pak holčičku. Ale co kdyby byla neplodná? To by byl skandál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
2.5.15 12:50

Jééé :andel: taky jsem tipovala holčičku, jsem zvědavá na jméno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.5.15 12:56

@Litta taky jsem tipovala holčičku, tak mají páreček, což jsem jim přála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
2.5.15 12:57

Kecy s náhradní matkou, taková blbost… George je celý táta jen tmavé oči po mámě a Kate byla poslední tři měsíce oteklá a změněná v obličeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.5.15 13:00

Juu :) Jsem zvedava na jmeno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
2.5.15 13:02

Byl tu vůbec někdo, kdo tipoval chlapečka? :lol: Těm dvěma krásným lidem se snad povede úplně všechno na světě a jestliže obecně braná norma je „páreček“ (už to slovo nemůžu ani slyšet, ale taky jsem si mockrát vyslechla, že nám gratulují, že se nám ta holčička po klukovi „povedla“…jakoby případný druhý klouček byl něco nepovedenýho :roll: ), tak se jim prostě nic jiného než holka narodit nemohla :D

gratuluju, jsou mi moc sympatičtí a malé princezně, jejímu bratrovi i rodičům ať je přáno zdraví a požehnáno měrou vrchovatou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
2.5.15 13:04

Ona je strašná sympaťanda a moc jim to přeju. Jen chudáci doktoři, museli odrodit „její královskou výsost“, měli určitě nervy větší než samotná mamina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.5.15 13:07

A porodní hmotnost 3,7 kg? To je na holku dost cvalík, ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
2.5.15 13:12

Juu, taky se tesimna jmeno, jen at to neni Alice, pak by jich bylo vsude spoustu, to nechci, jednu mame doma :-)co za jmeno holky tipujete? m e se libi Charlotte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová