Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brrrr, chudě. předpokládám, že je tam ještě větší klíáda než u nás…
@Run Já rodila v zahraničí a tam byl dokonce dštský hřiště pro děti. Od rána do večera tam po chodbě běhali děti a šlo slyšet jak hulakají nikomu to nevadilo
@jessikka no má…
Asi na tu chvilku
i kdyz je pravda, ze na vícero fotkách dřív uz jsem si toho všimla, ze nosí takové kratasy a rodiče měli kabát ![]()
Já taky miluju Georgův style
. Určitě mu není ziminka, má podklolenky, a navíc přece vylez z auta ne? Tu minutu ke dveřím mu zima určitě není.
@jessikka píše:
@Petra Z To dítě má FAKT kraťasy?
Ano, i William dlouho nosil kratke kalhoty. To patri k royal dress codu - maly chlapec = kratke kalhoty. Proto ho pres zimu moc neukazovali. I na Zelandu a v Australii mel kratasy. I na tom vanocnim pranicku.
Tu kameru na youtube nějakej blbec nastavil na okna
Takže teď dveře nejsou vidět
Ach jo.. Jinak ty kratásky a podkolenky na Georgovi mi přijdou super, klidně bych je dítěti taky dala.
oprava: dveře už jsou vidět ![]()
podle mě to souvisí s tím, že z porodnice odcházejí jiné klientky a Sky news je nesmí točit, mají to napsané pod oknem s vysíláním…
Tu v tomto clanku taky mate stream primo od reuters
http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…
@kytka007 píše:
Tu v tomto clanku taky mate stream primo od reuters
http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…
malý je boží, parádně mává ![]()
Na twitteru píšou že princezna by měla opustit nemocnici ještě dneska. Takže asi i jméno se dozvíme. Tedy pokud to dobře překládám. Tak jsem zvědavá ![]()
Kensington Palace @KensingtonRoyal · 15m 15 minutes ago
Her Royal Highness The Duchess of Cambridge will be leaving St. Mary’s Hospital, Paddington this evening.
@Quinn7 nevím, minule jeli z porodnice druhý den ráno a jméno oznámili asi za 2 dny ![]()
@Quinn7 Taky myslim, ze to vubec neznamena, ze oznami jmeno. Minule to udelali dva dny po narozeni. Treba to bude driv, ale myslim, ze ne dnes.
@chaarleene @kytka007, no mě to taky přijde nějak brzo. Tak třeba dneska to bude jinak než minule ![]()
To video mi umřelo
![]()
oprava: už zase jede, odstřihlo mě to.
Příspěvek upraven 02.05.15 v 18:57