William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31384
2.5.15 14:19
@chaarleene píše:
asi 2 nebo 3 dny

díky.

jinak koukám, že Alžběta II. se celým jménem jmenuje Elizabeth Alexandra Mary. Tak ta Alex by byla taky nádherný jméno pro malou princeznu :)

jsem na to fakt zvědavá, podle mě (stejně jako u George) vyberou něco z toho, co se ne moc často vyskytuje na seznamu bookmakerů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.5.15 14:22

Před dvěma lety jsem si jméno George tipla dobře.
letos tipuju Victorii. mezi dalšími bude sotpro Diana a Elisabeth.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.5.15 14:24
@elanaa píše:
Nevzpomenete si někdo, jak dlouho cca trvalo, než oznámili jméno prince George? Dny? hodiny? týden snad ne :think: Já jen kdy se na to připravit :)

Strašili měsícem, ale tuším, že to bylo pár dní, určitě míň než týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
2.5.15 14:35

Bylo to znamo 2 dny od porodu. Ted doufam, ze reknou jmeno driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.5.15 14:39
@elanaa píše:
Byl tu vůbec někdo, kdo tipoval chlapečka? :lol: Těm dvěma krásným lidem se snad povede úplně všechno na světě a jestliže obecně braná norma je „páreček“ (už to slovo nemůžu ani slyšet, ale taky jsem si mockrát vyslechla, že nám gratulují, že se nám ta holčička po klukovi „povedla“…jakoby případný druhý klouček byl něco nepovedenýho :roll: ), tak se jim prostě nic jiného než holka narodit nemohla :Dgratuluju, jsou mi moc sympatičtí a malé princezně, jejímu bratrovi i rodičům ať je přáno zdraví a požehnáno měrou vrchovatou.

Teda ja nevim, ale kde na tebe narazim, beres mi slova z ust :mrgreen: fakt, musim jen souhlasit. Nenapsala bych to lepe ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23730
2.5.15 14:48
@elanaa píše:
no to sice má, ale těch keců, co okolo toho (prý, nebyly jsme tam) bylo. Hlavně nezapomenu na (údajnou opět) větu Charlese: „och, opět chlapeček. A k tomu zrzavý“ :jazyk:

Jiste, o tom vim. Ale copak oni musi koukat na to, kolik maji deti? Pokud bude Kate chtit, muze si klidne strihnout dalsi tri. Nemusi resit, zda maji na vetsi auto, zda budou schopni zaplatit krouzky, skoly apod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
2.5.15 14:50

Tak já budu asi jediná, ale tipovala jsem chlapečka :D. Teď tipuju jméno Diana. Mě osobně se líbí Elizabeth nebo Charlott. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.5.15 15:26

Jméno prý oznámí do 72 hodin psali na netu… a k párečkům : my máme první holku a pak kluka, proto bylo tolik vyjevených očí, když čekáme třetí.. to jako proč, když máme ten páreček!!! pak u čtvrtého už " chápali" chcem párečky dva :mrgreen: :mrgreen: te´d čekám páté - holčičku, tudíž to bude masakr, a le pak všichni budou chtít toho 6. chlapečka, aby byly párečky tři 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
2.5.15 15:52

@kytka007 no jasně. I bych si tipla, že budou aspoň tři mít, jsou mladí, zdraví, Kate dobře plodí i rodí :) a teď opravdu hodně rodin a těch dobře situovaných zvlášť, u dvou nezůstává, tak co.

pak teprv bude tipovačka zajímavá, teď to bylo „jasný“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23730
2.5.15 16:11

@elanaa Vem si takovy dansky prince Frederika a Joachima, oba maji po ctyrech detech, norsti kralovsti potomci maji po trech detech, nizozemsky kral tri dcery jako v pohadce… Tak nevidim duvod, proc by meli zaostavat, kdyz jsou mladi, krasni a plodni :mrgreen: Kate to tehotenstvi vyslovene vzdycky slusi, ma vkusne hadry a nevypada jak almara s nohama jako konve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
2.5.15 16:13

@kytka007 přesně tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
2.5.15 16:50

Koukám na sky news a čekam az někdo vyjde z tech dveří :lol:
Rada se na oba koukam, jsou krásný par a to štěstí v podobě dvou zdravých deti jim přeju
A klidně jeste 3 další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
2.5.15 16:54
@Petra Z píše:
Koukám na sky news a čekam az někdo vyjde z tech dveří :lol:
Rada se na oba koukam, jsou krásný par a to štěstí v podobě dvou zdravých deti jim přeju
A klidně jeste 3 další :lol:

jé dej odkaz na sky news. Já doufám, že budou mít ještě další mimčo. Jsou mi hrozně sympatičtí a Kate vypadá v těhotenství skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
2.5.15 16:57

@Quinn7 je koukam v tv…
Tak vylezl šťastný tatínek…říkal ze je very Happy :mrgreen: a asi jel pro princatko a vrátí se s nim do nemocnice…
Teda to si mysli reportérka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.5.15 17:02
@jessikka píše:
Před dvěma lety jsem si jméno George tipla dobře.
letos tipuju Victorii. mezi dalšími bude sotpro Diana a Elisabeth.

Ano, Victoria by se k malé princezně moc hodila.
Jinak samozřejmě gratulace, je to krása, dvě zdravé děti už mají. No, a jako třešinka na dortu páreček. Sluší jim to, jen tak dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová