William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
9.11.13 22:16
@N. evill píše:
Já už jich pár teda mám (teď momentálně obarveny) ale na stáří uvažuji, že si nechám účes alá fischerová… Ale jak koukám, asi by mě každý druhý považoval za bezďačku :lol:

To asi fakt néé. Každá šedovlasá žena přece není bezdomovkyně, stejně jako jsou mezi nima i nešedivý.
Já ani šedovlasé ženy neurážím, nepohrdám jima. A stejně tak si myslím, že není třeba urážet ženské, kterým se šediny nelíbí :nevim:
Navíc Kate je denně na očích celýmu světu, pořád ji vyzdvihují, má dokonalou postavu, šaty, manželství, proto je pak pro někoho velkým překvapením, že vyjde s šedinami. Nic zvláštního, řekla bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
9.11.13 22:32

@KPKristy Tak znovu, tvá věta zněla, cituji: No, mě teda nepřijde super, že třicetiletá holka má šedivé vlasy.
Mám šedý od dvaadvaceti a od tý doby barvím, co jinýho s tím.
Ale tak, jak jsi to napsala to prostě vyznělo, že je teda ale šílený, že někdo má šedivý vlasy, jako by to snad mohl nějak ovlivnit. A pokud ty vlasy začnu odrůstat, tak prostě před návštěvou kadeřnictví má každý smrtelník období, kdy pár těch šedin prostě vidět je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.11.13 06:58

Takze ono to nejak vyznelo a ja jsem hned jednoducha. No nic, holt riziko psaneho a at si to kazdy prebere po svem. Ja nic spatnyho nenapsala a stojim si za tim..
O silenosti jsem nic nenapsala. Byla to reakce na to, jak tu kdosi psal, ze je super, ze si Kate na nic nehraje nebo tak neco. Tak ja jen pisu, ze me to proste super neprijde. Tot vse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.11.13 21:56

@Tarinka @CokeLady, omlouvám se :oops:, taky nemám ráda dohady v diskusích, kde vlastně o nic nejde. Jen mě fakt dokáže nadzvednout, když se do mě někdo naveze bez důvodu, jen pro názor. Navíc někdo, kdo mě vůbec nezná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
9.9.14 12:32

@JayLee dle pravděpodobnostních tabulek tipuji kluka s pravděpodobností 0,514 a holčičku s pravděpodobností 0,486 :roll: není to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
9.9.14 12:37
@marrlinka píše:
@JayLee dle pravděpodobnostních tabulek tipuji kluka s pravděpodobností 0,514 a holčičku s pravděpodobností 0,486 :roll: není to jedno?

Jedno to je. Jasné téma pro zábavu, tak proč reagovat když Tě to místo zabavení rozčiluje? :kytka:

S největší pravděpodobností to bude kluk, proto tipuji holku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
9.9.14 12:38

Bože takové starosti bych chtěla mít.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
9.9.14 12:38

Přála bych jim holčičku, ať mají doma páreček, ale hlavně ať je to zdravý, o nic víc nejde… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
9.9.14 12:41
@evill píše:
Jedno to je. Jasné téma pro zábavu, tak proč reagovat když Tě to místo zabavení rozčiluje? :kytka:S největší pravděpodobností to bude kluk, proto tipuji holku :)

nic mě nerozčiluje, jen jsem odpověděla na otázku. chtěla tip, dala jsem jí ho i s pravděpodobností :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
9.9.14 12:46

Taky tipuju kluka (takže to bude holka, většinou se trefim naopak) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
9.9.14 12:49

Přála bych jim holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
9.9.14 13:02

@subsomi taky bych jim přála holčičku, aby měli páreček, ale já mám schopnost, sse trefit na opak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
9.9.14 13:09

A kolik ma to první? Nejsem v obraze:) jen, ze rodila nedávno…jdou na to hopem.Sice s chuvama je to asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
9.9.14 13:13

@marra2 něco přes rok je tomu malému ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.9.14 13:13

Já jim přeji a tipuji děvče. :dance: