William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1779
9.11.13 14:24
@chaarleene píše:
tak já třeba šedivím od 25 :nevim: prostě to tak někdo má dané a nic s tím neudělá… řešila jsem to barvením a poslední dobou si nechávám dát přeliv s tím, že se z toho, že mi občas vykoukne nějaká šedina, nezhroutím :nevim:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
9.11.13 14:52

A to mně se zase líbí, že nemusí být dokonalá za každé okolnosti, že se nenechala strhnout svým titulem, nepůsobí namyšleně a nafintěně. Je mi sympatická a to, že se nezamče doma a nenechá se vyfotit, když si nestihla obarvit hlavu, ale normálně vyjde ven a usmívá se i na fotografy, mi je sympatičtější ještě víc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
9.11.13 15:06

@KPKristy mě šediví asi od dvaceti, nenaděláš nic, jen to obarvíš…kdybych si mohla vybírat taky chci šedivět až po padesáti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
9.11.13 17:06
@SussieS píše:
A to mně se zase líbí, že nemusí být dokonalá za každé okolnosti, že se nenechala strhnout svým titulem, nepůsobí namyšleně a nafintěně. Je mi sympatická a to, že se nezamče doma a nenechá se vyfotit, když si nestihla obarvit hlavu, ale normálně vyjde ven a usmívá se i na fotografy, mi je sympatičtější ještě víc :potlesk:

Přesně tak. A myslím, že takoví jsou oba, Kate i William. Ač jsou to členové královské rodiny, chovají se naprosto přirozeně, tedy pokud mohou a nemusí zrovna dodržovat etiketu. Diana by na ně oba byla pyšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
9.11.13 17:08

Tak teď jsem koukla na ten obrázek. Je to krásná ženská, co na tom změní pár šedin - teda pokud to šediny jsou a fotka není nijak upravená, čemuž bych se v bulváru ani trošku nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
9.11.13 17:15
@KPKristy píše:
No, mě teda nepřijde super, že třicetiletá holka má šedivé vlasy :nevim:.

Mně nepřijde super, že je někdo takhle jednoduchej jako ty.
Mně šediví vlasy cca od 22 let. Babička měla v 50 hlavu jako padlý sníh.
Co bys s tím radila dělat? Přemlouvat vlasy, aby zůstaly hnědý?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
9.11.13 20:40

To snad nemyslíte vážně, to opravdu myslíte ty dva šedivé vlasy?? 8o 8o 8o Jak proboha může někoho pohoršovat šedivý vlas?? Ty bláho, tak to je fakt úlet toto oživení diskuze…

• Citovat
  • Upravit
4336
9.11.13 20:42
@N. evill píše:
To snad nemyslíte vážně, to opravdu myslíte ty dva šedivé vlasy?? 8o 8o 8o Jak proboha může někoho pohoršovat šedivý vlas?? Ty bláho, tak to je fakt úlet toto oživení diskuze…

Viď? Tohle mě teda fatk absolutně netrápí, kort když ty šediny budeme mít dříve nebo později prostě všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
9.11.13 20:43
@chaarleene píše:
tak já třeba šedivím od 25 :nevim: prostě to tak někdo má dané a nic s tím neudělá… řešila jsem to barvením a poslední dobou si nechávám dát přeliv s tím, že se z toho, že mi občas vykoukne nějaká šedina, nezhroutím :nevim:

Tak já měla teda první šedý vlas ve dvaceti. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4336
9.11.13 20:45

Si holky představte, že já ani netuším, jestli už nějakej ten šediváček mám, a jestli jo, tak absolutně nevím, kolik jich mám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
9.11.13 20:46
@pampalin píše:
Viď? Tohle mě teda fatk absolutně netrápí, kort když ty šediny budeme mít dříve nebo později prostě všichni.

Já už jich pár teda mám (teď momentálně obarveny) ale na stáří uvažuji, že si nechám účes alá fischerová… Ale jak koukám, asi by mě každý druhý považoval za bezďačku :lol:

• Citovat
  • Upravit
4336
9.11.13 20:50
@N. evill píše:
Já už jich pár teda mám (teď momentálně obarveny) ale na stáří uvažuji, že si nechám účes alá fischerová… Ale jak koukám, asi by mě každý druhý považoval za bezďačku :lol:

Toť, a byla bys opovržení hodna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
9.11.13 20:55

Holky, zklidněte nerva… :hug: tadle diskuze zatím nefungovala tak, že by jsme se tu hádaly, jesti někomu vadí nebo nevadí šedivý vlasy, probíraji se tu spíš fotky,,cokdykdekdo´ viděl zajímavýho o královské rodině… že sem dal někdo fotku, kde je Kate s aspoň měsíčním odrostem ještě neznamená, že odsuzuje všechny, kdo maji šedivý vlasy… spíš je na to zajímavý to, že si to žena, která je považovaná za módní ikonu dovolí, někomu je to sympatický, někomu třeba ne :nevim: takže klid, nemusíte si hned myslet, že někdo znevážil vaše šedivý babičky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
9.11.13 20:57

Ajajaj, začíná tu jít do tuhýho, já mizim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.11.13 22:09
@Janafugi píše:
8o super to není, ale na mašli taky ne. Mě je 33 a šedivé vlasy mám taky a daleko víc než Kate, krom barvení s tím taky moc nenadělám bohužel. A barvit se každý týden, kvůli sebemenšímu odrastu asi taky nebude to pravé ořechové. :nevim:
@kknoflicek píše:
@KPKristy mě šediví asi od dvaceti, nenaděláš nic, jen to obarvíš…kdybych si mohla vybírat taky chci šedivět až po padesáti :nevim:
@Virginia píše:
Mně nepřijde super, že je někdo takhle jednoduchej jako ty.
Mně šediví vlasy cca od 22 let. Babička měla v 50 hlavu jako padlý sníh.
Co bys s tím radila dělat? Přemlouvat vlasy, aby zůstaly hnědý?? :roll:

Však v klidu, je to věc každýho jednotlivce a mě se to prostě nelíbí ;). Je mi jedno, co má Kate na hlavě, kolik šedin nebo hnědin, já bych prostě takhle nechodila. Proč vypadat zbytečně starší, když to nemusí být…

A nejspíš se neznáme, @Virginia, tak prosím nemluv o jednoduchosti. Taky nikoho neurážím, je to pod mou úroveň, pouze jsem vyjádřila svůj názor. Kdybychom se znaly a já se vůči tobě projevila jako jednoduchá, ok beru to, ale soudit podle jednoho příspěvku? 8)
A jinak vlasy se přece nepřemlouvají, ale barví. Alespoň já to tak dělám a opravdu to funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová