William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.11.13 12:12
@CokeLady píše:
http://www.super.cz/…-sediny.html Tak to se nepovedlo, nechápu, jak jí mohli nechat vyjít ven :?

Zase na druhou stranu je to máma malého kojence a šediny jsou i hodně genetická záležitost, třeba je komplet šedivá už léta.

Ale nechápu, proč je pod dohledem co se týče oblečení, vystupování, nejrůzější etikety, úsměvů apod. a chodí na oficiální akce se šedivou hlavou. Není to, že by jí chytli nenamalovanou rozcuhanou v teplákách, jak jde s kočárkem… Na té druhé fotce vypadá hodně strhaně. :(

A podle mně je to super, že je normální (i William), šedé vlasy přeci nejsou žádná ostuda, ostuda je, že lidi neumí dneska stárnout a že šedé vlasy jsou považovány za něco „nepřípustného“ - to mi hlava nebere. To ji jako měli zavřít a „dokud se neobarvíš, nejdeš ven“, nebo co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
9.11.13 12:15
@Bačavelmistarý píše:
A podle mně je to super, že je normální (i William), šedé vlasy přeci nejsou žádná ostuda, ostuda je, že lidi neumí dneska stárnout a že šedé vlasy jsou považovány za něco „nepřípustného“ - to mi hlava nebere. To ji jako měli zavřít a „dokud se neobarvíš, nejdeš ven“, nebo co???

Naprostý souhlas!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.11.13 12:15

Být vévodkyní a každá moje šedina se celosvětově rozmazávala, taky bych vypadala ztrhaně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.11.13 12:17

No tak ma par šedin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.11.13 12:27

No, mě teda nepřijde super, že třicetiletá holka má šedivé vlasy :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
9.11.13 12:31

Řekla bych, ze je ta fotka upravena. Na spoustě jiných z toho dne ma vlasy úplně normální. To bulvár rad děla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
9.11.13 12:45

Vy jste úplně praštěné :mrgreen: nechápu tady řešení šedin ve vlasech, není to jedno? vsadím, že vypadáte některá hůř, než ona se šedinama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
9.11.13 12:50

Takže i členky královské rodiny jsou šmudly na mateřské! :potlesk:
Pokud to není foto z nějaké společenské akce, tak je mi jedno, jestli je perfektně oblečená, nalíčená, učesaná. Mně je sympatičtější, když je přirozená a ne za každou cenu dokonalá v tom dnešním světě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
9.11.13 13:13

Tý bláho a bude chleba levnější? :pankac: :pankac: :think:. Já myslím, že všichni, kdo takový články čtou, tak by se měly podívat na sebe do zrcadla a říct si, jsem dokonalejší, krásnější, upravenější. A kdo není, tak místo čtení těch článků by měl sedět před zrcadlem a malovat se a barvit vlasy :mrgreen:. Já jsem místo toho raději s dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
9.11.13 13:46
@KPKristy píše:
No, mě teda nepřijde super, že třicetiletá holka má šedivé vlasy :nevim:.

8o super to není, ale na mašli taky ne. Mě je 33 a šedivé vlasy mám taky a daleko víc než Kate, krom barvení s tím taky moc nenadělám bohužel. A barvit se každý týden, kvůli sebemenšímu odrastu asi taky nebude to pravé ořechové. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
9.11.13 13:46

Teď přemýšlím, jestli tady ty rýpavé komentáře, kdy Catherine neměla chodit ven, jsou ironické či nikoliv. :think:
Nechápu, tak má pár šedin, no a? To se má od 30 až do smrti barvit, jen aby byla dokonalá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.11.13 13:47

Mně se spíš nelíbil ten účes celkově, podle mě jí vůbec neslušel. Ty dva šedivé vlasy bych nějak neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
9.11.13 14:12
@KPKristy píše:
No, mě teda nepřijde super, že třicetiletá holka má šedivé vlasy :nevim:.

tak já třeba šedivím od 25 :nevim: prostě to tak někdo má dané a nic s tím neudělá… řešila jsem to barvením a poslední dobou si nechávám dát přeliv s tím, že se z toho, že mi občas vykoukne nějaká šedina, nezhroutím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
9.11.13 14:12

Mně teda spíš přijde, že tam má vidět ten odrost obarvenejch vlasů… ale tak co, to je fuk… spíš mě překvapilo, zrovna dneska ráno jsem viděla nějaký její nový fotky a je fakt už hodně štíhlá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.11.13 14:20

@CokeLady Co se týká toho strhaného výrazu, přijde mi, že ho má snad každá máma miminka, než se sžijou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová