Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady píše:
http://www.super.cz/…-sediny.html Tak to se nepovedlo, nechápu, jak jí mohli nechat vyjít ven![]()
Zase na druhou stranu je to máma malého kojence a šediny jsou i hodně genetická záležitost, třeba je komplet šedivá už léta.
Ale nechápu, proč je pod dohledem co se týče oblečení, vystupování, nejrůzější etikety, úsměvů apod. a chodí na oficiální akce se šedivou hlavou. Není to, že by jí chytli nenamalovanou rozcuhanou v teplákách, jak jde s kočárkem… Na té druhé fotce vypadá hodně strhaně.
A podle mně je to super, že je normální (i William), šedé vlasy přeci nejsou žádná ostuda, ostuda je, že lidi neumí dneska stárnout a že šedé vlasy jsou považovány za něco „nepřípustného“ - to mi hlava nebere. To ji jako měli zavřít a „dokud se neobarvíš, nejdeš ven“, nebo co???
@Bačavelmistarý píše:
A podle mně je to super, že je normální (i William), šedé vlasy přeci nejsou žádná ostuda, ostuda je, že lidi neumí dneska stárnout a že šedé vlasy jsou považovány za něco „nepřípustného“ - to mi hlava nebere. To ji jako měli zavřít a „dokud se neobarvíš, nejdeš ven“, nebo co???
Naprostý souhlas!!! ![]()
Být vévodkyní a každá moje šedina se celosvětově rozmazávala, taky bych vypadala ztrhaně ![]()
No, mě teda nepřijde super, že třicetiletá holka má šedivé vlasy
.
Řekla bych, ze je ta fotka upravena. Na spoustě jiných z toho dne ma vlasy úplně normální. To bulvár rad děla.
Vy jste úplně praštěné
nechápu tady řešení šedin ve vlasech, není to jedno? vsadím, že vypadáte některá hůř, než ona se šedinama ![]()
Takže i členky královské rodiny jsou šmudly na mateřské! ![]()
Pokud to není foto z nějaké společenské akce, tak je mi jedno, jestli je perfektně oblečená, nalíčená, učesaná. Mně je sympatičtější, když je přirozená a ne za každou cenu dokonalá v tom dnešním světě…
Tý bláho a bude chleba levnější?
. Já myslím, že všichni, kdo takový články čtou, tak by se měly podívat na sebe do zrcadla a říct si, jsem dokonalejší, krásnější, upravenější. A kdo není, tak místo čtení těch článků by měl sedět před zrcadlem a malovat se a barvit vlasy
. Já jsem místo toho raději s dětmi
@KPKristy píše:
No, mě teda nepřijde super, že třicetiletá holka má šedivé vlasy.
super to není, ale na mašli taky ne. Mě je 33 a šedivé vlasy mám taky a daleko víc než Kate, krom barvení s tím taky moc nenadělám bohužel. A barvit se každý týden, kvůli sebemenšímu odrastu asi taky nebude to pravé ořechové. ![]()
Teď přemýšlím, jestli tady ty rýpavé komentáře, kdy Catherine neměla chodit ven, jsou ironické či nikoliv. ![]()
Nechápu, tak má pár šedin, no a? To se má od 30 až do smrti barvit, jen aby byla dokonalá? ![]()
Mně se spíš nelíbil ten účes celkově, podle mě jí vůbec neslušel. Ty dva šedivé vlasy bych nějak neřešila.
@KPKristy píše:
No, mě teda nepřijde super, že třicetiletá holka má šedivé vlasy.
tak já třeba šedivím od 25
prostě to tak někdo má dané a nic s tím neudělá… řešila jsem to barvením a poslední dobou si nechávám dát přeliv s tím, že se z toho, že mi občas vykoukne nějaká šedina, nezhroutím ![]()
Mně teda spíš přijde, že tam má vidět ten odrost obarvenejch vlasů… ale tak co, to je fuk… spíš mě překvapilo, zrovna dneska ráno jsem viděla nějaký její nový fotky a je fakt už hodně štíhlá ![]()
@CokeLady Co se týká toho strhaného výrazu, přijde mi, že ho má snad každá máma miminka, než se sžijou…