William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
2.5.15 21:01

@kytka007 já měle druhý porod za 2 hodiny, teřtí za 15 minut a poslední az 30 minut.. takže cajk, ale podpatky bych nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
2.5.15 21:02

@Litta souhlasím, ani mě se „outfit“ malé princezničky nelíbí, asi je to tradice, ale myslím že i tak to mohli pojmout trošku moderněji, živěji.

navíc ta malinká má hrozně zvrácenou hlavičku, nevím, proč ji Kate (pravačka, určitě jsem ji viděla cosi psát pravou rukou, kdyžtak mě opravte, jestli se pletu, pak se omlouvám) drží jako levák :think:, každý ví, na které ruce se mu dítě drží líp a že když je to nutný a musí se hodit na druhý loket, není to příjemný. Je to pak prostě takový škrobený a strnulý. George měla „normálně“, koukala jsem na obrázky.

jinak že je Kate nakadeřená a nalíčená, to bych i chápala, určitě se se šminkama nemořila ona, ale stejně nechápu, jak může být tak fit, zářící a v pohodě po porodu skoro čtyřkilového dítěte, i kdyby byl sebelehčí. Já teda rodila 2× sekcí, tak nevím, ale jak hezky vyjádřila kamarádka na jiné diskuzi (co měla chlapečka ve 34.tt, vážil přes 2kg), tak ona týden nedala nohy k sobě :) a tady vévodkyně vyhopiká na jehlách schody, jakoby se nechumelilo :palec:

Příspěvek upraven 02.05.15 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
2.5.15 21:02

Tak já rodila pred 5 rano a v poledne jsem byla fit
Jen jsem teda byla unavená :) ale příjem do porodnice byl po půlnoci a za chvilku bylo hotovo :D a bez nástřihu
Jinak tady krásná fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
2.5.15 21:05

@kytka007 @kytka007

hele, já měla podobný čas celé akce - ale už vím, že když mám za sebou rychlé a prudké vyčerpání, tak mi dlouho trvá, než se tělo srovná. A jako nízkotlaká se poroučím k zemi zcela nečekaně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.5.15 21:05
@Krrysa píše:
@kytka007 já měle druhý porod za 2 hodiny, teřtí za 15 minut a poslední az 30 minut.. takže cajk, ale podpatky bych nedala :mrgreen:

Tak ona na těch podpatcích určitě nekorzovala dvě hodiny. Za plentou se přezula z pantoflíků, vyšla ven, tam minutku postála a hurá zpět do papučí :mrgreen:

Ale fakt vypadá moc hezky, sluší jí to. Taky bych tehdy brala pár hodiny po porodu, kdyby mi někdo přijel umejt a vyfoukat hlavu. Vypadala jsem jako hastrman…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.5.15 21:08

@KPKristy borhyová se fotila pár hodin po pordu taky nalíčená, v džínech, jak když se nechumelí :mrgreen: bu´d je to fakt, že byly v pohodě, nebo prostě mudí zatnout a zhroutit se až za dveřma :mrgreen: ale já bych se spíš bála, takhle po pordu jsem měla dvě porodnický vložky a i tak byly nehody často… ještě tak jít před kamaru a doufat.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
2.5.15 21:09

@Krrysa jo přesně, to jsem si říkala taky, že je odvaha vylézt pár hodin po porodu v bílých šatičkách :), tohle prostě žádný vizážista ani ceremoniář neohlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23730
2.5.15 21:10

@Krrysa Ja rodila obe cisarem a ano, po druhym, planovanym, jsem druhy den jezdila v nemocnicni zahrade s erarnim kocarkem. Ale jak jsem u toho vypadala!!! :mrgreen: Tyto fotky jsem ukazala jen nejblizsim rodinnym prislusnikum a kamaradkam zatajila, ze takove jsou, aby se nelekly a neprestaly se mnou kamaradit :mrgreen: Mne by urcite nepomohli ani Katini vizazisti a kadernici :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
2.5.15 21:10

Ta dečka v kterej jí maji zavinutou je myslím po Williamovi, mně se náhodou líbí, je to takový babulátko :)

Kate je krásná, ale vůbec si to nedovedu představit, že pod těma šatama musí mít tu obrovsokou porodnickou vložku :lol: myslím, že musela být ráda, když ty boty sundala. A slušelo jí to moc, ale trocha tý únavy tam vidět je, když začne sházet ze schhodů je vidět, jak je si jistější, když jí William podpírá

Ďoufám, že jméno bude aspoň zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.5.15 21:11

@elanaa není to holt legrace, bejt pincezna  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.5.15 21:11
@Krrysa píše:
@KPKristy borhyová se fotila pár hodin po pordu taky nalíčená, v džínech, jak když se nechumelí :mrgreen: bu´d je to fakt, že byly v pohodě, nebo prostě mudí zatnout a zhroutit se až za dveřma :mrgreen: ale já bych se spíš bála, takhle po pordu jsem měla dvě porodnický vložky a i tak byly nehody často… ještě tak jít před kamaru a doufat.. :mrgreen:

Však já tomu taky moc nerozumím a pro Kate to určitě není žádná hitparáda, ale protokol asi velí jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23730
2.5.15 21:13

@elanaa Jo, taky me to s tema svelyma satickama napadlo. Ale ona vylezla fakt na chvilecku a pak sup zpatky. Treba ji William s malou v naruci dotlacil ke dverim na koleckovym kresle, ona vysla ven, odporucela se zpet a pak zas nasedla do auta, az nabrala sily. Vystupovat v Kensingtonu uz ji nikdo myslim nevidel. Tak mozna uz byla v pantoflich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
2.5.15 21:13
@KPKristy píše:
Však já tomu taky moc nerozumím a pro Kate to určitě není žádná hitparáda, ale protokol asi velí jinak :nevim:

tak oni taky nesmí zklamat ty fanoušky, monarchie musí trochu udržovat popularitu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23730
2.5.15 21:15
@Tarinka píše:
tak oni taky nesmí zklamat ty fanoušky, monarchie musí trochu udržovat popularitu :think:

Priznejme si ale, ze timhle vystupem na dlouho vsem zavrela huby. Ukazala sebe, ukazala miminko, vypadaly pri tom vsichni bajecne, verejnost se dockala po delsi dobe i George a ted si daji pekne na chvili pokoj. Oni maji myslim dohodu s novinari, ze je po dobu sestinedeli nebudou stalkovat. Rikala v nemecke telce nejaka odbornice na britsky kralovsky dvur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
2.5.15 21:18
@kytka007 píše:
Priznejme si ale, ze timhle vystupem na dlouho vsem zavrela huby. Ukazala sebe, ukazala miminko, vypadaly pri tom vsichni bajecne, verejnost se dockala po delsi dobe i George a ted si daji pekne na chvili pokoj. Oni maji myslim dohodu s novinari, ze je po dobu sestinedeli nebudou stalkovat. Rikala v nemecke telce nejaka odbornice na britsky kralovsky dvur.

No já teď četla, že je to poprvý, kromě vlastního narození, kdy byl George viděnej na veřejnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová