William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
2.5.15 21:22

@kytka007, já jen čekám, kdy internetem zase poletí kritika na její břicho. Pamatujete po prvním porodu? Vylezla s maličkým snad taky první den a hned kritika, že má šílený břicho a proč se vůbec ukazuje 8o. To je na kulku do palice takový komenty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
2.5.15 21:23
@Tarinka píše:
No já teď četla, že je to poprvý, kromě vlastního narození, kdy byl George viděnej na veřejnosti

já mám pocit, že George vidět bylo - brali ho na nějaké akce sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23729
2.5.15 21:23
@Tarinka píše:
No já teď četla, že je to poprvý, kromě vlastního narození, kdy byl George viděnej na veřejnosti

To nevim. Vsak ho meli v Australii a tak. Je fakt, ze ho neberou na takovy ty svoje akce pro charitu, veterany apod., coz chapu. Tam dite moc nepatri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
2.5.15 21:24
@KPKristy píše:
@kytka007, já jen čekám, kdy internetem zase poletí kritika na její břicho. Pamatujete po prvním porodu? Vylezla s maličkým snad taky první den a hned kritika, že má šílený břicho a proč se vůbec ukazuje 8o. To je na kulku do palice takový komenty…

jo to si taky pamatuju, to může komentovat jen blbec… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23729
2.5.15 21:25
@KPKristy píše:

Jj, to me posledne taky nazvedlo! Pritom ktera zenska to bricho den po porodu nema?? Kdyby se ukazala v nejakych extra obtazenych satech, ale mela takova ackovy strih, co to jeste tak decentne skryl. Myslim, ze tim prave ukazala, kolik lidskosti v ni je, ze si to bricho nedala stahnout nebo ze se neskryvala, ale ukazala to! Ukazala, ze je normalni zenska, co porodila prirozene dite :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.5.15 21:26
@neumisa píše:
já mám pocit, že George vidět bylo - brali ho na nějaké akce sebou.

Určitě! Vždyť byl i v nějaké té školce, kde byly matky s dětma nebo co to bylo, na pólu, vylézali s ním z letadla, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
2.5.15 21:26
@kytka007 píše:
To nevim. Vsak ho meli v Australii a tak. Je fakt, ze ho neberou na takovy ty svoje akce pro charitu, veterany apod., coz chapu. Tam dite moc nepatri.

jo, taky jsem viděla i jiný jeho fotky nebo záběry…nejen ty oficiální (křtiny atd.). Byl někde na nějaké návštěvě (NZ nebo Austrálie, teď nevím), vím že mu podali nějakou hračku (koalu čico) a on to zahodil :)

každopádně ano, daří se jim ho celkem nemedializovat, to zas jo. A věřím, že teď jim taky dají pokoj, ještě bude šílenství s tím jménem a pak aspoň do křtin žádnou fotku veřejnost neuvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
2.5.15 21:27
@kytka007 píše:

Jo, tam bylo na veřejnost v Británii vlastně, samozřejmě že křtiny atd nejsou veřejnost, vidět asi koc není, to by se psalo asi i u nás, já občas čtu magazín Hello a nikde nic, jen křtiny, první narozky fotky, vánoční fotky a potom ta jejich návštěva Austrálie, jinak snad nic :think: ale nedivím se, museji o něj mít strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
2.5.15 21:36

Já po prvním porodu vypadala, jak kdybych přežila pád letadla, po druhým bych klidně na jehlách odešla z toho porodního boxu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
2.5.15 21:52

@Tarinka :potlesk:
Já byla teda taky zmordovaná a po 10 hodinách jsem se sotva odšourala do sesterny. O lodičkách bych si bývala nenechala ani zdát a schody to bylo peklo i v rovných botách.
Ale Kate vypadá opravdu úchvatně a má můj obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
4.5.15 14:22

Ja teda taky obdivuji a taky lituji Kate a vzdycky si predstavuji, jake asi ma pod tema satama porodnicke kalhotky a tri porodnicke vlozky a jakej by to byl trapas, kdyby ji najednou ocistky vytekly po noze, jako se me to nekolikrat stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
4.5.15 16:20

Charlotte Elisabeth Diana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23729
4.5.15 16:40
@majdula1 píše:
Charlotte Elisabeth Diana :srdce:
:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
4.5.15 16:46

Ženy, uříznu si asi pořádnou ostudu, ale já jsem úplně zazdila, že Kate byla těhotná… :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:.
Někde jsem to zaznamenala na začátku jejího těhotenství, ale pak úplně vypustila…Až teď díky téhle diskuzi jsem se hodila do obrazu…
Ani zprávy, ani fotky… :oops:
Jsem nejspíš řádný exot… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jdu asi googlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.5.15 16:58

Už má princezna jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit