Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaja00 píše:
Už má princezna jméno?
Charlotte Elizabeth Diana.
Krásný, Charlotte se k ní hodí. A hlavně je tam i ta Diana
@Quinn7 píše:
Charlotte Elizabeth Diana.Krásný, Charlotte se k ní hodí. A hlavně je tam i ta Diana
jé to je hezké ![]()
To je super jméno. Po Charlesovi, po Alžbětě, i po Dianě. Tomu říkám kumšt
Všichni musí být spokojení.
@Run píše:
To je super jméno. Po Charlesovi, po Alžbětě, i po Dianě. Tomu říkám kumštVšichni musí být spokojení.
a nikdo si nemůže stěžovat, že jeho vynechali. Velmi diplomatické ![]()
@neumisa píše:
A měli holčičku ve stejné dece jako George, už tehdá se mi líbila
není to ta samá deka George měl jinou, hodně podobnou, ale jinou. Tato pro Charlottku je od stejné firmy, ale malinko jiná:
http://www.ghhurt.com/…-shawls.html
@radúna, vsak nemela zadne bricho a zprav bylo po skrovnu. Ja jsem to sice vedela, ale rikala jsem si, jestli nas nelakuji, nebylo na ni nic videt ![]()
Sakra, ze jsem si nevsadila, mohla jsem byt v baliku tohle jmeno jsem tipovala
jen jsem si tedy myslela, ze Diana bude na druhem miste, ale holt babina kralovna ma prednost ![]()
@Mišmiš píše:
není to ta samá deka George měl jinou, hodně podobnou, ale jinou. Tato pro Charlottku je od stejné firmy, ale malinko jiná:
http://www.ghhurt.com/…-shawls.html
wow, jsi dobrá… já koukala na vzorek ![]()
@neumisa já už na ně koukala když se narodil George - se mi líbila, ale dítě už jsem měla veliké tak teď se mi to znovu připomnělo a hned jsem to zkoumala pro naší budoucí princeznu ![]()
Blbé je, že deka „Charlotte“ je pre-order…no asi nebudu jediná kdo uvažuje stejně
ale tak já mám ještě trochu času tak jsem to riskla ![]()
@evakra píše:
Sakra, ze jsem si nevsadila, mohla jsem byt v baliku tohle jmeno jsem tipovala![]()
![]()
jen jsem si tedy myslela, ze Diana bude na druhem miste, ale holt babina kralovna ma prednost
Presne, taky jsem myslela, ze bude Charlotte Diana Elizabeth. Treba to tak i chtěli, ale bába zasáhla
.
@Mišmiš píše:
George: Super-fine merino
Charlotte: Elegant soft wool
Prosim te, jak to tak podrobne vis? ![]()
@neumisa píše:
a nikdo si nemůže stěžovat, že jeho vynechali. Velmi diplomatické
Buuu, neni ta Phillip (pradedecek), neni tam nevlastni babicka Camilla…
![]()
@kytka007 píše:
Buuu, neni ta Phillip (pradedecek), neni tam nevlastni babicka Camilla…![]()
![]()
než Kamilku, to bych to dítě dala radši k adopci ![]()