Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja moc nechapu, prc vam kamila tak lezi v zaludku. Me je charlese a kamily spis lito. Wiliam vubec nemel problem vzit si uplne neurozenou zenu, dokonce kvuli tomu zmenili zakony, ale v dobe mladyho charlese kamila proste nebyla dost dobra pro kralovskou rodinu a tak mu byla vybrana vhodnejsi Diana, se kterou si nesedl. Zrejme vzdycky miloval kamilu, neni to zadny suknickar. Charles, kamila a diana je podle me trojice pomerne nestastnych lidi. Jsem rada, ze si charles kamilu vzal, fandim jim.
@Pudloslava píše:
Ja moc nechapu, prc vam kamila tak lezi v zaludku. Me je charlese a kamily spis lito. Wiliam vubec nemel problem vzit si uplne neurozenou zenu, dokonce kvuli tomu zmenili zakony, ale v dobe mladyho charlese kamila proste nebyla dost dobra pro kralovskou rodinu a tak mu byla vybrana vhodnejsi Diana, se kterou si nesedl. Zrejme vzdycky miloval kamilu, neni to zadny suknickar. Charles, kamila a diana je podle me trojice pomerne nestastnych lidi. Jsem rada, ze si charles kamilu vzal, fandim jim.
přesně můj názor. Vztah Charlese s Kamilou se stal obětí své doby, Kate by se nikdy nestala ženou Williama, kdyby se narodila o 30 let dřív. Není to žádná její zásluha, manželství W+K není o nic krásnější a naplněnější, než by pravděpodobně bylo to Ch+C.
@Pudloslava souhlas. Ono se to zjednodušeně prezentuje jako Charles, co byl takový „studený, aristokratický čumák“ a Diana jako milá, hodná naivní… Jenže když si člověk vezme, jakou měl Charles výchovu (a zase to asi nebyla až tak volba jeho matky, jako prostě situace, standardy a její výchova), tak se není čemu divit.
Myslím, že kdyby si mohli vzít, koho chtěli, tak měli všichni docela šťastný život.
A kdyby na každého z nás byla upřena setina pozornosti, co na ně, tak si nepřeju vědět, co by se o nás povídalo ![]()
@Pudloslava Tak ona kazda mince ma dve strany. Ono by to tehdy byvalo bylo nevadilo. Matka Alzbety, z pohledu Britanie, byla taky neurozena (ac dcera nejakeho skotskeho krale ci co). Ono to nevadilo. Ta urozena manzelka nebyla v te dobe takova „nutnost“ jako to, aby byla panna!!! Coz u Camilly problem byl. Ona byla, nez poznala Charlese, velice vesela v rozkroku. A kdyz on se nejak k nejakemu zasnubovani nemel, velice rychle si vzala prvniho chlapa, ktery ji zkrzil cestu. Takze tam byla chyba na obou stranach. To, ze si Charles vzal Dianu (trochu urozenou a hlavne pannu), bylo jeho prani. On do snatku nucen nebyl.
@kytka007, veselá v rozkroku, to jsi mě rozsekala
. To jsem ještě neslyšela
![]()
@KPKristy Tak jak to napsat, kdyz emimino mi nejake „realne“ vyrazy pro jeji promiskuitu neveme
![]()
@kytka007 píše:
@KPKristy Tak jak to napsat, kdyz emimino mi nejake „realne“ vyrazy pro jeji promiskuitu neveme![]()
![]()
Však jo, ale ten slovní obrat nemá chybu. Snad budu mít někdy příležitost to někde použít
![]()
@kytka007 píše:
@Pudloslava Tak ona kazda mince ma dve strany. Ono by to tehdy byvalo bylo nevadilo. Matka Alzbety, z pohledu Britanie, byla taky neurozena (ac dcera nejakeho skotskeho krale ci co). Ono to nevadilo. Ta urozena manzelka nebyla v te dobe takova „nutnost“ jako to, aby byla panna!!! Coz u Camilly problem byl. Ona byla, nez poznala Charlese, velice vesela v rozkroku. A kdyz on se nejak k nejakemu zasnubovani nemel, velice rychle si vzala prvniho chlapa, ktery ji zkrzil cestu. Takze tam byla chyba na obou stranach. To, ze si Charles vzal Dianu (trochu urozenou a hlavne pannu), bylo jeho prani. On do snatku nucen nebyl.
A tu ubohou pannu k tomu nekdo nutil?
jsou to lidi, ja je tak beru.
jen je mi jich trochu lito, protoze narozdil od normalnich celebrit si svou ulohu nevybrali.
@Pudloslava Ubohe panne bylo v te dobe 19 a byla tak trochu trdlo, smim-li to napsat o kralovne lidskych srdci. Takze kdyz ji zacal nahanet o dekadu starsi naslednik trunu, i okoli na ni tlacilo, at do toho jde. Vzhl. k tomu, ze byla panna jaksi nejake zkusenosti se vztahy asi postradala, tudiz se ji nelze co divit. Chapu i Charlese, ze proste nechtel za budouci kralovnu zenskou, kterou melo v posteli pul Londyna. K tomu celemu asi nemelo ani dojit, bohuzel, stalo se. Zas utechou nam budiz pohled na dva fesne prince a dve kralovske deti ![]()
@kytka007 píše:
@Pudloslava Ubohe panne bylo v te dobe 19 a byla tak trochu trdlo, smim-li to napsat o kralovne lidskych srdci. Takze kdyz ji zacal nahanet o dekadu starsi naslednik trunu, i okoli na ni tlacilo, at do toho jde. Vzhl. k tomu, ze byla panna jaksi nejake zkusenosti se vztahy asi postradala, tudiz se ji nelze co divit. Chapu i Charlese, ze proste nechtel za budouci kralovnu zenskou, kterou melo v posteli pul Londyna. K tomu celemu asi nemelo ani dojit, bohuzel, stalo se. Zas utechou nam budiz pohled na dva fesne prince a dve kralovske deti
takze naivni zlatokopka
ja si Diany nepovazuji vic, nez nejaky miss world - proste hezka znama osoba, ktera se venuje charite, protoze to je jedinej zpusob se nejak zviditelnit a jedinej uzitek, ktery muze svetu dat.
Je mi teda lito, ze mela nestastne manzelstvi, zadna zena si nezaslouzi byt podvadena - ale nedelala bych z ni nejakou Panenku Marii a z Charlese a Kamily satanase.
Mě královská rodina fascinuje. Hl. Královna, která dosedla na trůn velmi mladá a v dětství se s tím ani nepočítalo kdyby strýc neabdikoval. Byla jako dítě stejný miláček národa jako pak William, navíc musela dát dohromady zemi v poválečném období..Za její život přišlo mnoho převratů, technického pokroku, společenské změny a dle mě se krásně adaptuje. Třeba u Diany tuším ještě musel být přítomen někdo z vlády, muselo být před svatbou vyšetřeno zda je panna. Královna Kate od všeho uchránila, dětem umožnila papírově používat princ/princezna… Na druhou stranu chápu i Dianu, hodná, né moc chytrá, zamilovaná holka. Představovala se prince z pohádky ale v realitě to byl nejistý/odtažitý muž…Celé jeho dětství, dospívání v tvrdé internátní škole, roky šikany…Je to hnusné, ale kdyby Diana neumřela nebude dnes ikona. Už před smrtí se od ní lidé odvraceli kvůli pofidérním vztahům s muslimskými boháči, ještě jako vdaná poskytovala rozhovory proti královně- prostě zhrzená ženská se kterou se obyčejné ženy sžili… Kate je to nejlepší co si Královna mohla přát a určitě si je vědoma.
@Pudloslava píše:
takze naivni zlatokopka
ja si Diany nepovazuji vic, nez nejaky miss world - proste hezka znama osoba, ktera se venuje charite, protoze to je jedinej zpusob se nejak zviditelnit a jedinej uzitek, ktery muze svetu dat.
Je mi teda lito, ze mela nestastne manzelstvi, zadna zena si nezaslouzi byt podvadena - ale nedelala bych z ni nejakou Panenku Marii a z Charlese a Kamily satanase.
Ale nikdo z nich satanase nedela. Ze nejaka zenska neni lakoma, neznamena, ze je v jadru spatna, ne? Ja se par stranek zpet vyjadrila k tomu, ze zrovna krasy nepobrala. Na to, ze si muze dovolit prvotridniho zubare, kaderniky a stylisty, tak furt vypada jak nejaka pumparka. Za mlada spatne nevypadala. To, jakou ma povahu, tezko soudit, neznam ji, rozhovor jsem s ni asi nikdy zadny nevidela.
Diana zadna chudinka nebyla. Si vem ty jeji avantyry. Taky svata nebyla, ale pro media tu znicenou chudinku hrala velmi presvedcive ![]()
@Raddkka píše:
Mě královská rodina fascinuje. Hl. Královna, která dosedla na trůn velmi mladá a v dětství se s tím ani nepočítalo kdyby strýc neabdikoval. Byla jako dítě stejný miláček národa jako pak William, navíc musela dát dohromady zemi v poválečném období..Za její život přišlo mnoho převratů, technického pokroku, společenské změny a dle mě se krásně adaptuje. Třeba u Diany tuším ještě musel být přítomen někdo z vlády, muselo být před svatbou vyšetřeno zda je panna. Královna Kate od všeho uchránila, dětem umožnila papírově používat princ/princezna… Na druhou stranu chápu i Dianu, hodná, né moc chytrá, zamilovaná holka. Představovala se prince z pohádky ale v realitě to byl nejistý/odtažitý muž…Celé jeho dětství, dospívání v tvrdé internátní škole, roky šikany…Je to hnusné, ale kdyby Diana neumřela nebude dnes ikona. Už před smrtí se od ní lidé odvraceli kvůli pofidérním vztahům s muslimskými boháči, ještě jako vdaná poskytovala rozhovory proti královně- prostě zhrzená ženská se kterou se obyčejné ženy sžili… Kate je to nejlepší co si Královna mohla přát a určitě si je vědoma.
musím souhlasit naprosto s každým slovem.
jediné, v čem Dianu opravdu lituju a fakt s ní soucítím je, že neměla možnost být svým dětem takovou maminkou, jakou si být pravděpodobně přála. Lásku i „lásku“ si našla jinde, ale ty roky, kdy nemohla na děti působit podle svého, jí nikdo nenahradil.
@CokeLady protoze je dcera primo nastupce trunu, ale on je bratr. Deti maji prednost pred sourozenci ![]()