William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
7.6.15 18:25
@lemanka píše:
Nebo si vem dítě Kocába a Abbasový. Ten kluk je modrooký blonďák 8).

Jasně, no…Přitom podle genetických zákonů jsou dominantní spíš tmavší znaky. U nás to teda platí - já jsem tmavá, muž světlý s modrýma očima. Skoro všechny naše děti jsou tmavé po mě, jen starší syn je modrooký blonďák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.6.15 18:27
@elanaa píše: čí manželka ji měla odnosit?

podle mě je to taky kec, Diana byla normálně plodná, vždyť se vdávala (jako panna, na tom trůn trval) v červenci a v říjnu už musela otěhotnět, pže William se narodil v červenci, nechápu jediný důvod, proč by jí předtím měl kdokoli nařizovat (její výmysl to určitě nebyl :) ) podstupovat stimulaci a IVF, zvlášť když 1. dítěti narozenému ze zkumavky byly v té době sotva 3 roky a metoda byla ještě v plenkách. Navíc Di byla (aspoň se tak jevila) velmi mateřský typ, pokud by věděla, že existuje její biologické dítě, navíc dcera, kterou už pak nikdy neměla, tak by se určitě postarala o to, aby se to vědělo a aby se s ní mohla vídat.

a ať o tom přemýšlím ze všech stran, nějak mě nenapadá žádná odpověď na slavnou právnickou otázku „cui bono“, kterou se první pokusí zodpovědět každý detektiv :)

moje řeč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.6.15 19:32
@pe-terka píše:
Oni jsou fakt „k sežrání“ :mrgreen:. Tomu se říká narodit se se zlatou lžičkou v pusině :mrgreen:http://www.super.cz/…arlotte.html

Dětičky jsou nádherné a fotky se moc povedly :palec:

Jen mi trochu uniká, jak je z těch fotek poznat, že se děti narodily se zlatou lžičkou v puse. Přece kdokoli si může děti dneska takto nastrojit a vyfotit, i úplná socka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.6.15 20:00
@KPKristy píše:
Dětičky jsou nádherné a fotky se moc povedly :palec:Jen mi trochu uniká, jak je z těch fotek poznat, že se děti narodily se zlatou lžičkou v puse. Přece kdokoli si může děti dneska takto nastrojit a vyfotit, i úplná socka :nevim:

A kde píšu, že tento fakt vyvozuji z fotek?
Nicméně o původu těchto dětí jsem informována z jiných zdrojů, jako asi většina z nás ;) A konstatuji to bez jakékoli zášti či závisti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.6.15 20:04
@pe-terka píše:
A kde píšu, že tento fakt vyvozuji z fotek?
Nicméně o původu těchto dětí jsem informována z jiných zdrojů, jako asi většina z nás ;) A konstatuji to bez jakékoli zášti či závisti…

Nikde to nepíšeš, jen jak jsi napsala, že je vidět, že se narodily se zlatou lžičkou, tak mi přišlo, že to vidíš z těch fotek :nevim:

Já si myslím, že na první pohled jsou to prostě děti, obyčejný, normální, krásný. Až když je člověk vidí v náručí rodičů, tak tam ta zlatá lžička je jasná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.6.15 20:27
@KPKristy píše:
Nikde to nepíšeš, jen jak jsi napsala, že je vidět, že se narodily se zlatou lžičkou, tak mi přišlo, že to vidíš z těch fotek :nevim:Já si myslím, že na první pohled jsou to prostě děti, obyčejný, normální, krásný. Až když je člověk vidí v náručí rodičů, tak tam ta zlatá lžička je jasná :D

No, možná můj příspěvek vyzněl jinak, než jsem chtěla. Myšlenka byla ta, že se jim na startu do života sešlo hodně příznivých okolností a mají určitý předpoklad (ne jistotu), že se jim v životě povede fajn a některé věci budou mít (možná) snazší. Nevyvozovala jsem to z fotky, ta jen dokresluje fakta, která už znám. Emočně to bylo myšleno v přející rovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
7.6.15 23:14

@lemanka Máš pravdu. Je sice možný, že je to nějak šikovně vyfocená fotka, ale jinak ta holka je jí fakt hodně podobná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.6.15 23:17
@lebi píše:
@lemanka Máš pravdu. Je sice možný, že je to nějak šikovně vyfocená fotka, ale jinak ta holka je jí fakt hodně podobná.

Klidně bych tipla, že to může být fotomontáž…Navíc nevypadá starší než Williem, kterému je přes 30 :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23729
7.6.15 23:19

@lebi Rekla bych dobry make-up a styling a vyfoceno ve vhodnem uhlu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
8.6.15 06:48

@lemanka může to být levoboček hrabat Spencerů, a tudíž Williamova sestřenice.
http://www.spencerofalthorp.com/…earl-spencer tohle je Dianin bratr a řekla bych, že je mu slečna také podobná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31381
8.6.15 07:55
@kytka007 píše:
@lebi Rekla bych dobry make-up a styling a vyfoceno ve vhodnem uhlu ;-)

mě to hlavně vůbec nepřijde ani jako fotka, ale sprostý Photoshop :think: Podle mě Dianina hlava a obličej z mladých let a k tomu jiný vlasy, nic víc. Účes dokáže změnit člověka k nepoznání a toto vypadá jako její klon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.15 08:21

@elanaa asi tak.
tohle opravdu není realna fotka, ale pouze Photoshop. A cele to je opravdu bulvarni vymysl, ta historka je tak pritazena za vlasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.6.15 08:39
@elanaa píše:
mě to hlavně vůbec nepřijde ani jako fotka, ale sprostý Photoshop :think: Podle mě Dianina hlava a obličej z mladých let a k tomu jiný vlasy, nic víc. Účes dokáže změnit člověka k nepoznání a toto vypadá jako její klon.

Zrovna to chci psát, vždyť to je upravená Diana! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31381
8.6.15 09:09

@KPKristy ale hlavně že bylo o čem mluvit a zvedlo to tržby :roll:

jako tohle konkrétně je taková blbost, že jí rovno není, vůbec to nesedí ani časově, ani to nedává naprosto žádný smysl. Jo kdyby šlo o dítě Charlese, proč ne, takový dost možná někde běhá, kdyby nebyl William narozený už rok po svatbě, byla bych ochotná věřit třeba řečem, že Diana porodila první dítě postižený a monarchie ho schovala :mrgreen:- prostě jakkoli hnus, tak aspoň by to mělo nějakou logiku a vysvětlení…ale tohle? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23729
8.6.15 09:27

@elanaa Hm, tak Globe je obdoba Rytmu zivota nebo jak se ten platek jmenuje. Tam je to taky vymysl nad vymysl, pravdivy jsou tam jen jmena akteru clanku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová