Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemyslim, ze je to u Kate tim, jestli je pravacka nebo levacka. Tohoto drzeni mimina jsem si vsimla uz vickrat u ruznych lidi. Ono se pry rika, ze to malymu miminu nevadi. Moje deti takhle bral i primar z detskyho, kdyz je v porodnici prohlizel, tak snad takovy clovek by zamerne mimcu neublizoval ![]()
Tak to jsem nikdy neslyšela, že praváci nosí dítě na levé ruce a naopak ![]()
Já jsem levák a mimino jsem brala, jak mi zrovna přišlo „pod ruku“. To samé s kojením - neměla jsem divný pocit na žádnou stranu. Hodinky nosím na levé ruce…
Jestliže Kate chová mimino blbě, tak je to nejspíš tím, že to líp neumí
. Ale já si toho ani nevšimla ![]()
@KPKristy píše:
Tak to jsem nikdy neslyšela, že praváci nosí dítě na levé ruce a naopak![]()
Já jsem levák a mimino jsem brala, jak mi zrovna přišlo „pod ruku“. To samé s kojením - neměla jsem divný pocit na žádnou stranu. Hodinky nosím na levé ruce…
Jestliže Kate chová mimino blbě, tak je to nejspíš tím, že to líp neumí. Ale já si toho ani nevšimla
jo možná to líp neumí
mě tedy tahle fotka nezarazila, fakt mi přijde, jako když se mimi prostě dívá na paní za sebou, ale pamatuji si, že v televizi byly kdysi nějaké záběry s jejím synem, už byl větší, ale nesla ho jak prase kost, já ani nic neříkala, ale i manžel si toho všiml a konstatoval to, na které ruce ho nesla, to nevím
víc jsem to neřešila, je mi to jedno ![]()
@kytka007 píše:
Nove fotky ze krtin http://revue.idnes.cz/foto.aspx?…
Moc hezký fotky! ![]()
Jen, jak bych to napsala, aby to nevyznělo blbě… Na těch rodinných fotkách vypadá Kate v kloboučku tak nějak divně. Sluší jí to, to jo, ale ta momentka, jak sedí na louce „v civilu“ je mnohem hezčí. Ale chápu, že fotky ze křtin musí být oficiální a reprezentativní…
@KPKristy Mne ta momentka s Charlotte prijde vcelku nepovedena co do techniky. Ale na druhou stranu se mi strasne libi ta cernobila s Williamem a Georgem.
Příspěvek upraven 09.07.15 v 21:28
@kytka007 Jo, no, ta fotka vypadá jak když někdo fotí své blízké v koupeně. Ale jinak moc hezké, Charlie mi přijde dost podobná Kate.
@lemanka Jj, takova presvicena a moc upravovana fotka. Malinka princezna se mi zatim zda jako kazde miminko - tz. podobna sama na sebe. Ale je krasna. I kdyz ty Katiny fotky byly teda hezci,
Mě se nejvíc líbí ta jak se Kate a Charlotte na sebe usmívají a Will tu maličkou s takovou něhou pozoruje ![]()
na první společné rodinné jsem žasla, jak strašně Charles zestárl. Vypadá jako bratr svého otce…a že ten už má nějaký věk :
edit: blbě jsem přečetla popisek, to mrně na fotce je George. Ale to je fuk, mimčo jako mimčo ![]()
Ahoj, super že je tu tém o královské rodině. Našel jsem tohle :http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…. Princ George jde do školky - ve dvou letech… Není to moc brzo, nebo se v Británii tak brzo chodí? (Nebo to prostě souvisí s jeho společenským postavením a děti z občanských rodin chodí do školky v těch třech, čtyřech jako u nás? )
@IdealMan kamarádka žijící v UK byla nucena dítě dávat do jeslí ještě ani ne v půl roce…
@IdealMan ale nikdo nikoho nenuti, je to tu takovy standart, zeny maji materskou dovolenou jen par mesicu. Ale je tu i spousta zen v domacnosti a ty si nechavaji deti doma dele