William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23730
7.7.15 21:24

Nemyslim, ze je to u Kate tim, jestli je pravacka nebo levacka. Tohoto drzeni mimina jsem si vsimla uz vickrat u ruznych lidi. Ono se pry rika, ze to malymu miminu nevadi. Moje deti takhle bral i primar z detskyho, kdyz je v porodnici prohlizel, tak snad takovy clovek by zamerne mimcu neublizoval ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
7.7.15 21:31

Jo, to je jasný že se nic nestane, zvlášť takhle pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.7.15 21:56

Tak to jsem nikdy neslyšela, že praváci nosí dítě na levé ruce a naopak :think:

Já jsem levák a mimino jsem brala, jak mi zrovna přišlo „pod ruku“. To samé s kojením - neměla jsem divný pocit na žádnou stranu. Hodinky nosím na levé ruce…

Jestliže Kate chová mimino blbě, tak je to nejspíš tím, že to líp neumí :). Ale já si toho ani nevšimla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
7.7.15 22:35
@KPKristy píše:
Tak to jsem nikdy neslyšela, že praváci nosí dítě na levé ruce a naopak :think:

Já jsem levák a mimino jsem brala, jak mi zrovna přišlo „pod ruku“. To samé s kojením - neměla jsem divný pocit na žádnou stranu. Hodinky nosím na levé ruce…

Jestliže Kate chová mimino blbě, tak je to nejspíš tím, že to líp neumí :). Ale já si toho ani nevšimla :mrgreen:

jo možná to líp neumí :) mě tedy tahle fotka nezarazila, fakt mi přijde, jako když se mimi prostě dívá na paní za sebou, ale pamatuji si, že v televizi byly kdysi nějaké záběry s jejím synem, už byl větší, ale nesla ho jak prase kost, já ani nic neříkala, ale i manžel si toho všiml a konstatoval to, na které ruce ho nesla, to nevím :nevim: víc jsem to neřešila, je mi to jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23730
9.7.15 18:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.7.15 20:00
@kytka007 píše:
Nove fotky ze krtin http://revue.idnes.cz/foto.aspx?… ;-)

Moc hezký fotky! :palec:

Jen, jak bych to napsala, aby to nevyznělo blbě… Na těch rodinných fotkách vypadá Kate v kloboučku tak nějak divně. Sluší jí to, to jo, ale ta momentka, jak sedí na louce „v civilu“ je mnohem hezčí. Ale chápu, že fotky ze křtin musí být oficiální a reprezentativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23730
9.7.15 20:56

@KPKristy Mne ta momentka s Charlotte prijde vcelku nepovedena co do techniky. Ale na druhou stranu se mi strasne libi ta cernobila s Williamem a Georgem.

Příspěvek upraven 09.07.15 v 21:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
9.7.15 21:23

@kytka007 Jo, no, ta fotka vypadá jak když někdo fotí své blízké v koupeně. Ale jinak moc hezké, Charlie mi přijde dost podobná Kate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23730
9.7.15 21:30

@lemanka Jj, takova presvicena a moc upravovana fotka. Malinka princezna se mi zatim zda jako kazde miminko - tz. podobna sama na sebe. Ale je krasna. I kdyz ty Katiny fotky byly teda hezci,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
9.7.15 22:02

Mě se nejvíc líbí ta jak se Kate a Charlotte na sebe usmívají a Will tu maličkou s takovou něhou pozoruje :srdce:

na první společné rodinné jsem žasla, jak strašně Charles zestárl. Vypadá jako bratr svého otce…a že ten už má nějaký věk :

edit: blbě jsem přečetla popisek, to mrně na fotce je George. Ale to je fuk, mimčo jako mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
9.7.15 23:10

Jé, na křtinách nebyl Harry, na fotce chybí :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.1.16 09:29

Ahoj, super že je tu tém o královské rodině. Našel jsem tohle :http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…. Princ George jde do školky - ve dvou letech… Není to moc brzo, nebo se v Británii tak brzo chodí? (Nebo to prostě souvisí s jeho společenským postavením a děti z občanských rodin chodí do školky v těch třech, čtyřech jako u nás? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
7.1.16 09:34

@IdealMan kamarádka žijící v UK byla nucena dítě dávat do jeslí ještě ani ne v půl roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.1.16 09:34

@IdealMan chodi se tak brzy, skola zacina uz v peti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.1.16 09:36

@IdealMan ale nikdo nikoho nenuti, je to tu takovy standart, zeny maji materskou dovolenou jen par mesicu. Ale je tu i spousta zen v domacnosti a ty si nechavaji deti doma dele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová