Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady píše:
Holky, proč je Charlotte teoreticky nástupnicí dříve než Harry? Nyní je 4. potenciální nástupnicí na trůn za Charlesem, Williamem a Georgem… nerozumím tomu, proč ona jaho druhorozená má potenciální přednost před druhorozeným Harrym…Jen zajmavost, nevíte proč?
Protože je dcera Williama, který je před Harrym. Prostě to tak mají, že potomci mají přednost před sourozenci. Až bude mít George děti, tak se Charlotte taky posune dolů.
ale Harry je druhorozený syn, takže přednost má prvorozený William a jeho děti a teprve potom druhorozený Harry.
@CokeLady píše:
No ale Harry je taky synem nástupce… Charlese…
To ano, ale prvorozeny prvorozeneho je vždycky vic než jakýkoliv druhorozeny ![]()
@CokeLady píše:
jasně, prvorozené chápu, ale když už se jde na druhorozené, měli by jít od nejstaršího, asi jim napíšu telegram, že to mají blbě
v tom pripade do toho musis zahrnout i sourozence Charlese
asi bys jim v tom udelala peknej bordel
![]()
@CokeLady píše:
Jo a určitě už víte, že pustili ven fotky malých princátek… prý fotila sama Kate, nechtěla žádné ceremoniality s tak malým miminkem zatím, tak „vlastní fotky do alba“.http://www.macleans.ca/…25258931.jpg
Krásní jsou ![]()
@CokeLady píše:
jasně, prvorozené chářaale když už se jde na druhorozené, měli by jít od nejstaršího, asi jim napíšu telegram, že to mají blbě
Jo taky mi to vrta hlavou, druhorozeny prvniho na řadě je až za druhorozenym druheho na rade…
Ty děti jsou prostě nádherné a proč se s nima nepochlubit. Je fajn, že W. a K. udělali další krk od strojené aristokratické formálnosti, když si své dětičky nafotili sami. Navíc krásně, od srdce.
Mě by spíš zajímala jiná věc, ale to je taková pikntnost. Zajímalo by mě, jestli je Harry skutečně Charlesův, nebo toho sluhy od koní či kdo to byl, se kterým měla Di románek. Protože se mi zdá, že je mu hrozně podobný
. Naprosto chápu že oficiálně se v tom nikdo nehrabe, proč taky…jen mě to napadá, když Harryho vidím ![]()
@CokeLady píše:
No ale Harry je taky synem nástupce… Charlese…
Charles má také sourozence a ty jsou až ta Harrym. Pokud by vymřela celá línie Williama tak by teprve měl nárok Harry a jeho potomci. Pokud by vymřeli potomci Williama a Harryho tak mají nárok sourozenci Charlese.
@pe-terka píše:
Ty děti jsou prostě nádherné a proč se s nima nepochlubit. Je fajn, že W. a K. udělali další krk od strojené aristokratické formálnosti, když si své dětičky nafotili sami. Navíc krásně, od srdce.
Mě by spíš zajímala jiná věc, ale to je taková pikntnost. Zajímalo by mě, jestli je Harry skutečně Charlesův, nebo toho sluhy od koní či kdo to byl, se kterým měla Di románek. Protože se mi zdá, že je mu hrozně podobný. Naprosto chápu že oficiálně se v tom nikdo nehrabe, proč taky…jen mě to napadá, když Harryho vidím
mě by zajímalo jak je to stou holkou co je údajně z embrya Charlese a Daiany…údajně jí měla odnosit jeho manželka? taky to utichlo a ona běla bát prvorozená ![]()
@pe-terka píše:
Mě by spíš zajímala jiná věc, ale to je taková pikntnost. Zajímalo by mě, jestli je Harry skutečně Charlesův, nebo toho sluhy od koní či kdo to byl, se kterým měla Di románek. Protože se mi zdá, že je mu hrozně podobný. Naprosto chápu že oficiálně se v tom nikdo nehrabe, proč taky…jen mě to napadá, když Harryho vidím
Tohle by mě taky strašně zajímalo.
Protože ta podoba je fakt evidentní…
@Blanka S píše:
mě by zajímalo jak je to stou holkou co je údajně z embrya Charlese a Daiany…údajně jí měla odnosit jeho manželka? taky to utichlo a ona běla bát prvorozená
No jo, ale proč by to Ch. a D. tenkrát dělali? Di byla normálně plodná…Navíc si myslím, že před cca 35 lety nebyla reprodukční medicína zdaleka na takové úrovni, jako ted…Toto se mi zdá smyšlený blábol…
@suricata tak si to zkus představit jako sloupec…
Alžběta a její prvorozený Charles
( pokud by zemřel Charles bezdětný, nastoupí druhorozené dítě, princezna Anna a po ní její potomci, v případě bezdětnosti třetirozený Andrew a v případě Andrewovy bezdětnosti čtvrtý Edward )
Charles a jeho prvorozený William
( pokud by zemřel William bezdětný, nastupuje druhorozený Harry )
William a jeho prvorozený George
( pokud by zemřel George bezdětný, nastupuje druhorozená Charlotte )
Oni jsou fakt „k sežrání“
. Tomu se říká narodit se se zlatou lžičkou v pusině ![]()
@lebi evidentní tam jsou zejména ty zrzavé vlasy. Nicméně bratr Diany je také zrzavý, takže vlasy může mít klidně „po něm“. A navíc i Harry zdědil ten sklon Windsorů k časnému plešatění…
http://www.tmz.com/…os-my-daddy/
Zřejmě se to nikdy nedozvíme a ani to není důležité… ale tipla bych si, že Harry opravdu není „kukačka“.