Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K cemu tri jmena, kdyz se na dite zpravidla vola jen tim jednim ![]()
@kytka007 píše:
K cemu tri jmena, kdyz se na dite zpravidla vola jen tim jednim
no tyjo, to seš na správným fóru
Proč dávat Emmu, když se na ní volá Emo? se schválně zeptej nebo to navrhni na příslušné diskuzi, budeš určitě pochválená
![]()
@elanaa píše:
no tyjo, to seš na správným fóruProč dávat Emmu, když se na ní volá Emo? se schválně zeptej nebo to navrhni na příslušné diskuzi, budeš určitě pochválená
![]()
Protože EMMA prostě líp vypadá
.. Ale tři jména sou už fakt moc. Vlastně mě ted napadlo, že princezna Charlotte nemá příjmení? Nebo takhle, určitě nějaký má ale nevím jaký, navíc jí stejně všichni budou říkat Charlotte. Proto si asi můžou dovolit dát tři jména. George má taky tři jména a říkají mu George ![]()
@elanaa
Ok, znam rodinu, kde ma holcicka dve jmena a rikaji ji obema a ani po letech jsem si nezvykla, ze je obema jmeny minena ona. Se mi to zda kapanek schizofrenni. Chapu naprosto, ze da nekdo dve jmena, pokud je treba to prvni krestni a prijmeni v CR prilis caste, tak to druhe pro odliseni. Ale furt nechapu, k cemu tri ![]()
@Quinn7 Ona by mela mit prijmeni jako jeji otec, tz. Windsor. To pouzivaji treba v armade a snad jsem cetla, ze to maji napsany takhle i v cestovnim pasu.
@elanaa Proc se tedy dava Anna, kdyz se na ni vola Ano? A proc se Josef pise se s, kdyz se cte se z? Takhle muzu pokracovat dal. Nemeli bychom to s tim pocestovanim prehanet, ne? Emma je puvodne cizi jmeno, proc mu to jedno m brat, kdyz jsme ho Anne nechali?
@kytka007 Na idnesu
pisou, ze: Malé princezně se bude říkat Charlotte z Cambridge ![]()
@majdula1 Myslis, ze na ni Kate bude volat „Charlotte of Cambridge, come here“?
Kate ma urcite rada Sex ve meste a bude ji rikat Char ![]()
Tak diskuze o tom, proč tři jména, je asi zbytečná, v královské rodině to tak je, William i Harry mají dokonce jména čtyři, stejně se ale samozřejmě používá a je nejdůležitější to první s přídomkem. Jaké další jména má třeba George, to už si pomalu nikdo nepamatuje ![]()
@Ema1984 Já teda jo, George Alexander Louis. Holky tu spíš řeší dávání více jmen u nás běžnými lidmi, šlechta je něco jiného.
@Quinn7 jj, taky jsem četla už dávno, že občanské příjmení rodiny je Windsor. Nicméně Kate taky nikdo netituluje Kate Windsor (zajímalo by mě zda je klasicky Katherine, nebo přímo Kate) ale Kate, vévodkyně z Cambridge. ![]()
@Mišmiš která je ta deka „Charlotte“? Nějak to na té stránce neumím najít.
Myslíte, že se tahle „móda“ uchytí i v ČR? Nějak si to nedokážu představit. Nebo vy znáte někoho, kdo by takovou dečku používal, vlastnil???
@panikralickova No pokud máš elegantní kočár(bebecar stylo class, nějakou hezky vypadající roan maritu, inglesinu sofii) a ne polskou oranžovomodrou hajtru, tak ta dečka se k tomu hodí a je hezká. Sama ale nikoho neznám, pravda. Ale možná to bude tím, že u nás takovéto dečky běžně v obchodech nejsou a samy si je nepleteme.
@panikralickova
http://www.ghhurt.com/…y-shawl.html
Nevím jak se to uchytí nebo ne, je mi to jedno, mě se líbí tak jsem si je objednala. Asi neznám nikoho kdo je má, nezkoumala jsem to
já ji používat budu. Prostě jako deku ![]()
mám ještě podobné, bavlněné např.:
http://www.vandastore.cz/…te-8434.html
a ty jsou moc příjemné
ale jsou z jiného materiálu tak jsem zvědavá jak mi budou ty vlněné vyhovovat. uvidím.
@Mišmiš Jů, ta je hezká. Já bych ale do deky asi tolik neinvestovala, kdybych měla čas, asi bych zkusila nějakou uháčkovat, ale ten není a holky už jsou na ňuňu bílobéžové dečky velké
.