Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pe-terka píše:
No jo, ale proč by to Ch. a D. tenkrát dělali? Di byla normálně plodná…Navíc si myslím, že před cca 35 lety nebyla reprodukční medicína zdaleka na takové úrovni, jako ted…Toto se mi zdá smyšlený blábol…
mě taky, ale proběhlo to… o IVF vím hodně mám jich dost za sebou. První dítě z IVF narozené je rok 1978 a je to holka. Ona nemohla otěhotnět měla bulimii… tak se prý rozhodli pro IVF a zachovat rod. To vše bych chápala jen to mražení ne. S mražením se začalo před 20 lety.
Ona ta podoba může být přes kolena tohle jsem já a mé děti, manžel je typ jako já a přesto máme modrookou blondýnku. Pokud by měli pochyby tak mají už dávno testy DNA a do světa je troubit nebudou, když ani onic nejde je druhý a na 99% vládnout nikdy nebude.
Děti jsou krásní, ale neměnila bych. Neuměla bych žít dle pravidel. Tak koukám na starší cpe se melounem a má upatlané tričko to by asi v královské jídelně dostala od babi Alžběty pokáráno.
@Jaji77 píše:
@suricata tak si to zkus představit jako sloupec…
Alžběta a její prvorozený Charles
( pokud by zemřel Charles bezdětný, nastoupí druhorozené dítě, princezna Anna a po ní její potomci, v případě bezdětnosti třetirozený Andrew a v případě Andrewovy bezdětnosti čtvrtý Edward )
Charles a jeho prvorozený William
( pokud by zemřel William bezdětný, nastupuje druhorozený Harry )
William a jeho prvorozený George
( pokud by zemřel George bezdětný, nastupuje druhorozená Charlotte )
Děkuji, už to chápu. ![]()
@Blanka S píše:Šmarjá o co jde? Já vůbec nevím?
mě taky, ale proběhlo to… o IVF vím hodně mám jich dost za sebou. První dítě z IVF narozené je rok 1978 a je to holka. Ona nemohla otěhotnět měla bulimii… tak se prý rozhodli pro IVF a zachovat rod. To vše bych chápala jen to mražení ne. S mražením se začalo před 20 lety.
@Blanka S píše:
Tak já mám (naštěstí) o IVF informace jen zprostředkované. Tak jsem ráda, že Ti to přes všechny strasti, které tato léčba má, vyšlo
.
O prvním dítku z IVF (1978) vím, ale mě stále uniká motiv, proč by to ti dva aristokrati dělali. Pokud vím, tak Diana s otěhotněním problémy neměla (byt byla bulimička). Navíc jak říkáš, mrazit se začlo až mnohem později…Když uvážíš, že Williamovi je přes 30, tak to prostě časově nesedí ![]()
@Genovesa píše: Šmarjá o co jde? Já vůbec nevím?![]()
V bulváru před časem proběhla informace, že se kdesi vyskytla dcera Charlese a Diany, vzniklá z IVF. Má být starší než William a tudíž má nárok na trůn. W. a K. ji údajně měli i navštívit… ![]()
@panikralickova píše:
@lebi evidentní tam jsou zejména ty zrzavé vlasy. Nicméně bratr Diany je také zrzavý, takže vlasy může mít klidně „po něm“. A navíc i Harry zdědil ten sklon Windsorů k časnému plešatění…
http://www.tmz.com/…os-my-daddy/
Zřejmě se to nikdy nedozvíme a ani to není důležité… ale tipla bych si, že Harry opravdu není „kukačka“.
Jasně, pravdu se nedozvíme a možné jsou obě verze. Nicméně James Hewitt taky není žádnej vlasáč, navíc plešatí velké procento mužů, kolem 30ky to začíná.
@pe-terka píše:
V bulváru před časem proběhla informace, že se kdesi vyskytla dcera Charlese a Diany, vzniklá z IVF. Má být starší než William a tudíž má nárok na trůn. W. a K. ji údajně měli i navštívit…
Spíš bych si tipla, že Charlesovi někde ujely nohy a William svojí polosestru chtěl vidět. ![]()
@Blanka S píše:
Ona ta podoba může být přes kolena tohle jsem já a mé děti, manžel je typ jako já a přesto máme modrookou blondýnku. Pokud by měli pochyby tak mají už dávno testy DNA a do světa je troubit nebudou, když ani onic nejde je druhý a na 99% vládnout nikdy nebude.
Tak holčičky máte fakt nádherný, moc vám to tam sluší
. A je fakt, že mladší dcerka je barevně úplně odlišná ![]()
Ta příroda je divoška a někdy to namíchá svérázně. Vem si Mahulenu Bočanovou, takovej exotickej typ. A ta dcerka je úplná bledule, ještě bledší než její otec. Z Mahu nemá vůbec nic ![]()
@Jaji77 píše:
Spíš bych si tipla, že Charlesovi někde ujely nohy a William svojí polosestru chtěl vidět.
Jo, to zní normálněji ![]()
Je, ty drby o Hewittovi nam rikala uz lektorka angliny na zakladce, coz bylo par let pred revoluci, v podstate hned, jak Harrymu narostly vlasy ![]()
Mam dojem, ze ale probehl nejakej test DNA, ktery to vyvratil, ne?
@majdula1 píše:
Je, ty drby o Hewittovi nam rikala uz lektorka angliny na zakladce, coz bylo par let pred revoluci, v podstate hned, jak Harrymu narostly vlasy
Mam dojem, ze ale probehl nejakej test DNA, ktery to vyvratil, ne?
Jsem presvedcena, ze si urcite nechali udelat, mozna na tajnacku, test DNA a jsem si temer jista, ze Harry kukacka neni. Kdyby byl, udelal by z toho dvur pekny halo, minimalne by ho vyradil z nasledncitvi na trun. Neverim tomu, ze by zustali tak jako naoko v klidku a cekali, az to udelaji Williamovy deti ![]()
A s tou sestrou si myslim, co psala @Jaji77, ze Charlesovi ujely nohy a kdovi jestli jen jednou. On zrovna nebyval pohlavne zdrzenlivy ![]()
@Blanka S píše:čí manželka ji měla odnosit?
mě by zajímalo jak je to stou holkou co je údajně z embrya Charlese a Daiany…údajně jí měla odnosit jeho manželka? taky to utichlo a ona běla bát prvorozená
podle mě je to taky kec, Diana byla normálně plodná, vždyť se vdávala (jako panna, na tom trůn trval) v červenci a v říjnu už musela otěhotnět, pže William se narodil v červenci, nechápu jediný důvod, proč by jí předtím měl kdokoli nařizovat (její výmysl to určitě nebyl
) podstupovat stimulaci a IVF, zvlášť když 1. dítěti narozenému ze zkumavky byly v té době sotva 3 roky a metoda byla ještě v plenkách. Navíc Di byla (aspoň se tak jevila) velmi mateřský typ, pokud by věděla, že existuje její biologické dítě, navíc dcera, kterou už pak nikdy neměla, tak by se určitě postarala o to, aby se to vědělo a aby se s ní mohla vídat.
a ať o tom přemýšlím ze všech stran, nějak mě nenapadá žádná odpověď na slavnou právnickou otázku „cui bono“, kterou se první pokusí zodpovědět každý detektiv ![]()
@Jaji77 píše:Ale ta holka je podobná Dianě…
Spíš bych si tipla, že Charlesovi někde ujely nohy a William svojí polosestru chtěl vidět.
@pe-terka píše:
Tak holčičky máte fakt nádherný, moc vám to tam sluší. A je fakt, že mladší dcerka je barevně úplně odlišná
Ta příroda je divoška a někdy to namíchá svérázně. Vem si Mahulenu Bočanovou, takovej exotickej typ. A ta dcerka je úplná bledule, ještě bledší než její otec. Z Mahu nemá vůbec nic
Nebo si vem dítě Kocába a Abbasový. Ten kluk je modrooký blonďák
.