William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
8.6.15 09:37
@pe-terka píše:
No, možná můj příspěvek vyzněl jinak, než jsem chtěla. Myšlenka byla ta, že se jim na startu do života sešlo hodně příznivých okolností a mají určitý předpoklad (ne jistotu), že se jim v životě povede fajn a některé věci budou mít (možná) snazší. Nevyvozovala jsem to z fotky, ta jen dokresluje fakta, která už znám. Emočně to bylo myšleno v přející rovině.

Mně se to nezdá jako nějak extra příznivé, to, co se jim sešlo do života.
Myslím, že daleko lepší by bylo narodit se v rodině multimilionáře, kde by si člověk mohl vybrat, jakou cestou se v životě vydá.

Když o nich přemýšlím, tak mi přijde, že je neuvěřitelně těžké žít s tím, že nemám svobodu volby. Od malička je vychováván v tom, že je budoucí král, musí zachovávat dekorum, připravovat se na budoucí roli. Je na ně všude vidět, nemůžou prakticky nic. Už to určitě není takové, jako dřív, ale ten tlak, který třeba musela ustát současná královna bych zažít nechtěla.

Asi si najdou čas na ten běžný život, normální chvíle a nejsou zatíženi starosti s penězi, ale nic z toho bych nevyměnila za tu svobodu, co máme my.

Můžu být lékařka, můžu se odstěhovat do Austrálie, můžu malovat na Karlově mostě obrazy. Můžu strávit život doma s dětmi, můžu je dát chůvě a budovat kariéru. Anebo můžu zůstat žít v tom, v čem žiju a na co jsem zvyklá. Oni možnost obrátit život naruby nemají. A tím tíživější by mi to připadalo, kdybych věděla, že jen tak se z toho nevyvléknu.

Nevím, jestli to pozitivní, co jim přináší jejich postavení, může nějak vyvážit ta očekávání, povinnosti a nároky, které jsou na ně kladeny.

Ale fotky se mi líbily moc, super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.6.15 10:58
@kytka007 píše:
@elanaa Hm, tak Globe je obdoba Rytmu zivota nebo jak se ten platek jmenuje. Tam je to taky vymysl nad vymysl, pravdivy jsou tam jen jmena akteru clanku :lol:

Tak to mluví za vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
21.6.15 18:15

http://www.super.cz/…-george.html

jako vejce vejci, dokonce i ve stejných košilích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
21.6.15 18:35
@neumisa píše:
http://www.super.cz/…-george.htmljako vejce vejci, dokonce i ve stejných košilích :mrgreen:

jé to je hezký :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.6.15 20:29
@neumisa píše:
http://www.super.cz/…-george.htmljako vejce vejci, dokonce i ve stejných košilích :mrgreen:

Já na to koukala jako blázen, fakt stejný čumáček  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
7.7.15 08:42

Holky, ta Kate malou držela zase jak prase kost :roll:. Proč si ji nedá na levou ruku? Chudák Charlotte měla zase šíleně zakloněnou hlavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.7.15 09:05

V zivote by me nenapadlo toto resit :roll: Kate rodi velke deti, ktere drzi hlavu uz davno. Nechapu jak toto muze nekdo resit. Krasne fotky…

• Citovat
  • Upravit
3681
7.7.15 09:20

@lemanka Tvoje starosti bych chtela mit :lol:. Napis ji dopis a pouc ji! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.7.15 09:26
@Gorlami píše:
@lemanka Tvoje starosti bych chtela mit :lol:. Napis ji dopis a pouc ji! :P
:mrgreen: taky na to porad myslim…jak nekoho tohle muze vubec napadnout. A jste je na te fotografii dobre videt ze se mala zaklani ponevadz kouka na Charlesovu zenu. Nevim pokud je neco pekne, je potreba neco negativniho najit..asi…lidi…

Příspěvek upraven 07.07.15 v 09:28

• Citovat
  • Upravit
11620
7.7.15 09:26
@lemanka píše:
Holky, ta Kate malou držela zase jak prase kost :roll:. Proč si ji nedá na levou ruku? Chudák Charlotte měla zase šíleně zakloněnou hlavičku.

No, já se přiznám, že mě to taky zarazilo. Ale moje dcerky držely hlavičku brzy samy, Charlotte je určitě taky šikulka :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
7.7.15 09:29
@KackaDoup píše: :mrgreen: taky na to porad myslim…jak nekoho tohle muze vubec napadnout.

No tak na tom já nevidím nic nepochopitelného. Když vidím fotku a mimino na ní má jinou polohu, než je člověk z okolí zvyklý, prostě to člověka zarazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
7.7.15 09:31

Ale tady nejde o hlavičku, když děti drží hlavičku úplně suverénně, většinou už pak nechtějí ležet takhle jako mimina, ale chovat se na ruce vzpřímeně, to je fuk…tady se spíš (už jak se narodila a i teď) řešilo to, že naprostá většina praváků drží dítě na levé ruce, je to pro ně praktičtější, ta levá ruka je na to šikovnější a miminko si tam najde přirozenou a lepší polohu. Leváci to mají zas naopak, William je levák a nosí děti na pravém předloktí a hlava jim tam nekinklá :) Kate je pravačka, George měla na levé ruce a vypadalo to přirozeně, tuhle malinkou od začátku nosí jako kdyby byla levačka a evidentně to není optimální.

ale tak je to diskuze, možná o prdu, ale i odlehčeně se dá bavit ne? proč se nad tím hned pohoršovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
7.7.15 09:31
@KackaDoup píše: :mrgreen: taky na to porad myslim…jak nekoho tohle muze vubec napadnout. A jste je na te fotografii dobre videt ze se mala zaklani ponevadz kouka na Charlesovu zenu. Nevim pokud je neco pekne, je potreba neco negativniho najit..asi…lidi…Příspěvek upraven 07.07.15 v 09:28

Proč nám hned podsouváš závist? Tahle diskuse byla celou dobu přející, v pozitivním duchu. Já těch fotek viděla víc, i video. Celé rodině moc fandím. Ale taky jsem si všimla, že mimino je držené trošku zvláštně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
7.7.15 09:32

@elanaa Souhlasím, jsem levačka a nosím na pravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
7.7.15 09:36

@Genovesa přesně tak, já jsem pravačka, nosím na levé a ta pravá strana je prostě divná a nepřirozená, než jsem se naučila i jen kojit z pravýho, tak to trvalo a stejně se mi i tak zdálo, že jsem na tu stranu prostě nešikovná, nikdy tam to dítě neleželo pohodlně a tak nějak „přirozeně“, vždycky trošku křeč. Když se Ch. narodila, tak se tu psalo, že třeba měla Kate levou ruku rozpíchanou od kapaček nebo tak, ale evidentně se jí z nějakého jen jí známého důvodu chce tu malou nosit na pravé, no :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová