Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Někde jsem i četla že Di byla ráda když mohla být v novinách tim myslím že jsem četla někde že když někde měla být tak volala do určitých redakcí kde se bude nacházet proto mě třeba její smrt příjde celkově divná když se říkalo že ujížděli před paparazi… a ohledně šatů jde vidět že se to strašně změnilo ta moda… ale na to že byla princeznou tak teda děs šaty i když možná někdo jiný mohl závidět nevim mno v době kdy byla tato moda tak jsem byla ještě pár let na houbách ![]()
Tak ono ještě před těmi 30 lety bylo těhotenské břicho něco téměř amorálního, jakoby ještě podvědomě přetrvávalo to středověké vnímání „viny“, které se žena dopustila tím, že zjevně měla před tím břichem soulož
, takže se svým způsobem těm pytlům nedivím. Určitě taky nebyl teoreticky problém udělat je jinak, ale bylo by to „špatně“. A pak na druhou stranu-oblíbené šílené džínové lacláče, ve kterých i ženská v 5. měsíci vypadala jak sentinel co bude za dva dny rodit a ta, co šla opravdu rodit, tak vypadala, že je těhotná už nejmíň dva roky ![]()
navíc ona celá ta móda konce 70. a pak 80. let nebyla moc lichotivá…mrkváče, plísňáky, kamaše…a tak ![]()
Rok 86 a 87 brutální červený pytel s puntíkama a trvalice na palici
rok 91 a 93 džíny na gumu a volný triko (taky žádná bonba),rok 2003 černý kalhoty nebo úzká sukně, obojí v pase na gumu k tomu propásnuté(zezadu)halenky, rok 2007 leginy, úzký kalhoty, nařasená trika, tuniky atd. Hádejte, kdy jsem vypadala líp. I děti se mi smějou, když prohlížejí starý fotky ![]()
@CokeLady píše:
http://www.extra.cz/…i-ji-hubnout už do ní šijou kvůli břichu.
Bože, že je někdo vůbec za takové články platí ![]()
@CokeLady To snad ani nemuzou myslet vazne 24 hodin po porodu ![]()
Počítám, že ve vedení toho plátku není žádná žena, protože ta by tohle dílo nenechala spatřit světlo světa. Redaktora bych nechala několik hodin intenzivně tlačit citron skrz klíčovou dírku a pak ho šoupla senzacechtivým kolegům před objektiv.
Tak ten článek mazec boužel tu není smajl co si klepe na hlavu takže
jak bylo už psáno jde vidět že to asi nepsala žena a nebo žena co nemá zkušenost s porodem jelikož řešit bříško po 24 hodinách po porodu na to není ani slov… ![]()
Já se obávám, že to ženská klidně mohla psát (schválit), protože tyhle bulvární hyeny jsou bezpohlavní…oni prostě musí ten canc prodat a udělají pro to vše, vždyť i na našem písečku si berou kdekoho na paškál. Třeba mě napadá E. Farna, normální holka s konfekční velikostí M, která ale musí číst, jaký je nechutně tlustý prase a jak se má národ koukat na její špeky. Tohle mi naopak přijde, že snad málokdy píšou chlapi.
@neumisa píše:
Počítám, že ve vedení toho plátku není žádná žena, protože ta by tohle dílo nenechala spatřit světlo světa. Redaktora bych nechala několik hodin intenzivně tlačit citron skrz klíčovou dírku a pak ho šoupla senzacechtivým kolegům před objektiv.
já bych mu rovnou strčila meloun do pr… zadku…
@elanaa no jo u tý Franý mi to taky vždycky přijde hrozný, vždyť je to hezká holka, trochu střevo, ale jinak normál ![]()
Jinak je to tak, je to o rozruchu co udělají kolem, ale jestli jsem četla správně, byl to takovej ten článek typu… Deset důvodů proč mít sex, Pět důvodů proč mít raději chlapce než holčičku a bláblá, díváme se na ty nadpisy každej den… tak myslím, že todle bylo něco jako Deset cviků, které by měla cvičit Kate, no prostě nemaj o čem psát ![]()
@elanaa píše:
Třeba mě napadá E. Farna, normální holka s konfekční velikostí M, která ale musí číst, jaký je nechutně tlustý prase a jak se má národ koukat na její špeky. Tohle mi naopak přijde, že snad málokdy píšou chlapi.
A pak kvůli takovým článkům se z holek stávají anorektičky. ![]()
Kdy myslíte že budou další foto miminka kate a williama? jestli až po 6nedělí ukáže zase princátko… ![]()
To mě taky zajímá ![]()
A taky co tetička Pipa
z té byl bulvár i slušnější tisk celkem na větvi a teď s dítětem nebyla vůbec vidět, zato strejda Harry jo ![]()
No jo Pippa je někde zalezlá, ale ona ho vidí někde v soukromí v paláci
jak jsme si tu tak psaly o Harrym, tak jsem se koukla na nějaký jeho fotky teda, kde je na fotkách s nemocnejma dětma, tam mě dostal ![]()
Jsem zvědavá jaká bude jeho vyvolená, Chelsy mi k němu šla, sice nebyla tak spanilá jako Kate, spíš taková vysmátá divoška, ale prostě mi k němu šla ![]()
Jinak se taky hrozně těšim na fotky mimina ![]()