William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1285
26.7.13 19:45

Tak určitě alžběta má něco do sebe dokonce jsem někde četla že jak se kate musí všem klanit že se snaží o to aby nebyla jak diana… :nevim: http://m.lidovky.cz/…lide_Pta.iln

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
26.7.13 20:57
@Virginia píše: …Jinak Charlese je mi celkem líto, …

No, mně se nějak nedaří, aby mi ho bylo líto. Když se mu něco nezdálo, tak s tím měl něco udělat! Pokud miloval Camilu, měl si ji prosadit! Když se rozhodl podvolit a vzít si Dianu, měl to udělat se vším všudy! Já nevím, mně přijde takovej „nanicovatej“…

To když se podívám na Alžbětu, tak ať je jaká je, zvolila si povinnost a té dostála bezezbytku a ve všem (a že jí např. manžílek taky zanášel…). V tom má můj respekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
26.7.13 21:00
@Vejinka píše: …http://m.lidovky.cz/lide/clanek.A120627_073258_lide_Pta.iln

To musí být magořina, tohle všechno si pamatovat a dodržovat… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.7.13 21:01
@Wiolla píše:
To musí být magořina, tohle všechno si pamatovat a dodržovat… :roll: :mrgreen:

Být členem královské rodiny není zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
26.7.13 21:35

By mě zajímalo jak žijou asi si člověk možná zvykne… ale já si neumím ani představit mít chuvu v baráku co by se třeba starala o děti… (jj vím že kate chce syna vychovat s willem sami) nebo třeba mít kuchaře to si sice umím předsatvit jelikož se mě nechce vařit :mrgreen: ale takový ten klid nemají… furt někoho potkávat copak jde se někam v klidu zašít :mrgreen: aniž by celý den neměl na očich někoho z rodiny třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.7.13 21:37
@Burj Chalifa píše:
Být členem královské rodiny není zadarmo.

A to si lidi vesměs myslí, že to má jen samé výhody a pozitiva… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.7.13 21:38
@KPKristy píše:
A to si lidi vesměs myslí, že to má jen samé výhody a pozitiva… :lol:

Lidi vůbec raději vidí jen ta pozitiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8644
26.7.13 21:41
@Vejinka píše:
Tak určitě alžběta má něco do sebe dokonce jsem někde četla že jak se kate musí všem klanit že se snaží o to aby nebyla jak diana… :nevim: http://m.lidovky.cz/…lide_Pta.iln

kdo ví, co z toho je pravda, jelikož už první věta o tom, že Kate bude pravděpodobně jednou královnou 8o, je pěkná stupidita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.7.13 21:46
@Burj Chalifa píše:
Lidi vůbec raději vidí jen ta pozitiva.

A tak to bych zase brala jako důsledek doby, ve které žijeme. Lidi hledají pozitiva a berličky, aby jim nehráblo. Aspoň nějaká iluze… Já jsem taková, přiznám se (nemyslím tento případ, spíš obecně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.7.13 21:49
@Vejinka píše: Člověk se tu krásně pobaví :mrgreen: ráno oplodněná Ch a odpoledne J :mrgreen: jinak jsem právě taky někde četla že by dokonce neměl být další následníkem trůnu sice se to říká že je, ale někde jsem četla že rovnou snad bude následník trůnu will a docela mě mrzí že druh děti (harry) jsou na tom tak trochu biti… (nevimjak Y/i :mrgreen: )

bité ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
26.7.13 21:52

@Lesina

nebo bity :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
26.7.13 23:04

Tak konečně jsem přelouskala celou diskuzi - uff :)

Já Anglii miluji, miluji anglické království, anglickej humor a vše, co k Anglii patří.
Sledovala jsem celé těhotenství Kate a když jela do porodnice, byla jsem napnutá a pořád sledovala, kdy už konečně to bude. Ne, nejsem až takovej magor. Jen je mi prostě moc sympatická :) 

Kluka jsem tipovala, jméno George mě vůbec nenapadlo. Ale tipovalo to dost lidí ;-)

William se mi jako chlap i vcelku líbí, ale hlavně mám na něm ráda to, jak se prezentuje, vystupuje před veřejností a to samé Kate. ;-)
Harry je takové ztřeštidlo, ale bez něj by to byla nuda ;-)

To, kdo bude po královně Alžbětě II. na trůnu nějak neřeším. Samozřejmě je mi blíž Will (hlavně věkově, že), ale Charlese jako špatného krále nevidím ;-) Camillu teda nemusím vůbec. Působí na mě nesympatickým dojmem. :think:

Sice je to příspěvek tak trochu do prázdna, takové to davové šílenství asi trochu opadlo. Ale tahle diskuze se mi líbí, že je uvolněná, nikdo se tu neuráží (teda až na jednu „anonymní hrdinku“ s názorem, za kterým si stojí :roll: ) a konečně se tu neřeší jen plíny, kojení, atp… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
27.7.13 07:48

Tak jsem v noci přemýšlela než jsem usal… že jak to mají s milostným životem (nemyslím tím jestli spolu spí 5× za týden nebo tak :mrgreen: ) myslela jsem spíše že třeba harry půjde na nějakou akci kde sice bude jen jejich smetánka, ale objeví se tam třeba obyčejná žena se kterou se třeba po dlouh konverzaci a velkho přísunu alkoholu vyspí… :think: a najednou po 2měsícich se mu ozve že je těhotná… ale pak jsem si říkala třeba od toho maj bodyguardy a soulož maj povolenou až předsatví rodině (která schváli nebo neschválí) njn blbý to dotaz ale čistě teoreticky mě to zajímá 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
27.7.13 08:28

@CokeLady :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mno já myslela jestli se můžou vyspat s kým chtějí nebo neee :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
27.7.13 08:34
@CokeLady píše:
Nebo zda používají protokol i v posteli? Jeho královská výsosti, byl byste tak laskav a vrazil mi ho tam :D

teď mi málem zaskočila snídaně :cert: :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová