William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26246
26.7.13 15:18
@Tarinka píše:
Holky, co říkáte, na teorii, že Harry je Jamese Hewitta? :) To mi teda přijde zajímavý, jako ta podoba… :think: co myslíte vy? :)

podobný je mu dost, ale jinak je mi to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
26.7.13 15:21
@neumisa píše:
podobný je mu dost, ale jinak je mi to fuk.

Jo já čekala, že někdo napíše že je mu to jedno, to bych tady musela psát tak asi u 80% diskuzí :lol: já to spíš myslela, jako ještě k těm konspiračním teoriím, přece když probíráme tu jejich rodinku, tak mi to přijde zajímavý, někde jsem četla, že Wilda i Harry museli na testy DNA jestli jsou Charlese, takže to bude asi ok, ale stejně podoba by tam byla, ozbvlášť když byl v té době její milenec ( nebo možná až po jeho narození) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
26.7.13 15:23

@Tarinka

tuším v roce 1990 se ty testy dělaly (no není mi to až tak ukradené, googlím :mrgreen: ), vyšly kladně pro Charlese… jenže když se spekuluje s náhradní matkou, tak zaměnit výsledky testů bude určitě mnohem jednodušší. :mrgreen: Harry mám ráda, je to takový správně potrhlý mladší brácha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
26.7.13 15:25
@neumisa píše:
@Tarinkatuším v roce 1990 se ty testy dělaly (no není mi to až tak ukradené, googlím :mrgreen: ), vyšly kladně pro Charlese… jenže když se spekuluje s náhradní matkou, tak zaměnit výsledky testů bude určitě mnohem jednodušší. :mrgreen: Harry mám ráda, je to takový správně potrhlý mladší brácha.

Jojo, právě, je to sympaťák a má je trochu na háku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
26.7.13 15:28

:think: pochybuju, že by královna přiznala, že Harry není Windsor :mrgreen: to je sci-fi :-D a vždycky bylo jasné, že nikdy na trůn nenastoupí, takže levoboček se ututlal a všichni jsou spokojeni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11620
26.7.13 15:37

No, matně si vzpomínám, že jsem taky četla o testech DNA. K záměně - možné by to bylo, že by to ututlali, na trůn stejně nedosáhne, tak pokud by ho Charles dál chtěl mít jako syna, předpokládám, že by skandál uhasil a dotěrům zavřel ústa.
Mě by zas zajímalo, jestli je možné, že by William přeskočil v následnictví Charlese. V jedné reportáži ohledně narození malého George jsem zaslechla, že pokud se Alžběta dožije ještě xx let (něco přes 10 to bylo), tak že Charles možná ani nebude králem :think:.

Příspěvek upraven 26.07.13 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.7.13 15:38

@Semyaza Akorát se z toho musela pěkně orosit. To jim Diana pěkně zatopila :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
26.7.13 15:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
26.7.13 15:39

Na druhou stranu on je podobnej i Charlesovi :lol:

@Genovesa no já někde četla, že on na to čeká už tak dlouho, že by se asi toho trůnu i vzdal, že nechce aby William dopadl stejně jako on, že by čekal takovou dobu :) babka tam bude prostě ještě dalších 100 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
26.7.13 15:40
@Genovesa píše:
Mě by zas zajímalo, jestli je možné, že by William přeskočil v následnictví Charlese. V jedné reportáži ohledně narození malého George jsem zaslechla, že pokud se Alžběta dožije ještě xx let (něco přes 10 to bylo), tak že Charles možná ani nebude králem :think:.Příspěvek upraven 26.07.13 v 15:38

někde někdy (před dávnými a dávnými časy) jsem zaslechla, že anglický král nemůže být rozvedený, takže Charles má smůlu. Bylo to někdy po rozvodu a snad to prohlásila sama královna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
26.7.13 15:41

@Genovesa :lol: myslím, že Alžběta byla orosená několikrát. Nevěra, rozvod, nedodržování protokolu, obliba Diany u lidí atd. atd. :think:

S tím nástupnictvím by mě to také zajímalo. :think:

• Citovat
  • Upravit
3116
26.7.13 15:41

@neumisa já bych teda byla ráda, když by se Charles nedostal na trůn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
26.7.13 15:42
  • Citovat
  • Upravit
11620
26.7.13 15:44

@neumisa Aha :think:. Já jsem zas slyšela, že aby nenastoupil, musel by abdikovat. Abdikaci ve prospěch Williama by pak ještě musel schválit parlament, tak nevím :nevim:. Asi prostě uvidíme :lol:… Za 20 let teda, jestli se toho on a my dožijem :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
26.7.13 15:44

Je možné, že by se smíchaly Jamesovy a Charlesovy geny dohromady? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie