William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ShadowHunter
27.7.13 13:09
@Vejinka píše:
Myslíte když by se Charles choval k Dianě jako k milované a vzath s Camillou by prostě ukončil tak by to třeba nedopadlo rozvodem? :think:

skončilo.. Charles si měl prosadit svou lásku s Camillou, i když byla nežádoucí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1285
27.7.13 13:23

Dokonce jsem někde četla že Camilla dohodila Charlsovi Dianu aby mu zpoldila dědice trůnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
27.7.13 13:32
@Vejinka píše:
Dokonce jsem někde četla že Camilla dohodila Charlsovi Dianu aby mu zpoldila dědice trůnu :nevim:

jo to jsem taky slyšela - že nenápadně pomáhala s výběrem a Diana byla vhodná, protože byla mladá a hloupá slepička s dobrým rodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
27.7.13 13:33

@Vejinka @neumisa myslíte že ho Di milovala? nebo prostě plnila to, co se od ní očekávalo? :think:

• Citovat
  • Upravit
26246
27.7.13 13:38

@Semyaza

řekla bych, že ze začátku určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.7.13 13:39
@neumisa píše:
mně zní lépe, že děti jsou bity - ale jinak je to asi jedno ;)

Mně také :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.7.13 13:41
@Vejinka píše:
Myslíte když by se Charles choval k Dianě jako k milované a vzath s Camillou by prostě ukončil tak by to třeba nedopadlo rozvodem? :think:

Srdci neporučíš, to je fakt, i když to zní jako klišé. Jenže tito lidé byli pro monarchii vychováváni, já částečně chápu, že se podvolil povinnosti na úkor svého štěstí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
27.7.13 13:43

@neumisa bych se na to vykvákla už na začátku. Banda novinářů slídíc po senzaci denodenně za prdelí = nic pro mě :zed:

• Citovat
  • Upravit
3910
27.7.13 13:46
@Genovesa píše:
Srdci neporučíš, to je fakt, i když to zní jako klišé. Jenže tito lidé byli pro monarchii vychováváni, já částečně chápu, že se podvolil povinnosti na úkor svého štěstí :nevim:.

Já si právě zase myslím, že Diana byla ta, která mnohdy jednala proti protokolu a jednala podle sebe. Takže podle mě ho určitě v začátcích i milovala. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
27.7.13 13:48

@Semyaza já si myslím že když by k němu nic necítila (milovala) tak si ho neveme a nemá s ním děti… myslím že neměla povahu dělat to co se do ní očekáva. tudiž si myslím že možná když by se charles věnoval dianě jak má a vztah s camillou prostě definitivně ukončil třeba by to dopadlo jinak (třeba to je jen taková spekulace :D ) jelikož mě by asi nebylo příjimné když by si manžel furt psal, volal, scházel, myslel na ženu kterou si chtěl vzít… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.7.13 13:51

@zuzulenda Ano, i já si myslím, že ho milovala. Jen jsem chtěla říct, že pochybuji o trvanlivosti manželství, ve kterém jeden miluje z lásky a druhý z povinnosti. Ale na druhou stranu dovedu pochopit, že té povinnosti dal přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
27.7.13 13:53

@Vejinka to by mi taky vadilo, ale ona o tom přece musela vědět před svatbou, že Camilla existuje a ona není tak první :nevim:?

• Citovat
  • Upravit
10680
27.7.13 13:56

Na mě to působí asi tak, že Diana byla ještě mladičká holčina, že byla i zamilovaná, možná spíš jí učaroval ten svět :nevim: ze začátku asi ani nešla proti protokolu natruc, jsem viděla nějakej dokument, jak se šla poprvý představit královně a měla nějaký absolutně nevhodný šaty ( jestli si pamatuju správně, tak byly černý, ty se nosí jen v době smutku, s velkým výstřihem, no prostě průšvih :lol: ) což mi přišlo že byla spíš její hloupost, přeci i když já někam jdu, tak přemejšlím jestli je moje oblečení vhodný, že by to udělala naschvál si nemyslim, na těch záběrech vypadala jak takovej diblík, celá červená, jak se styděla :) no časem asi zjistila, jak to je, že Charles stejně pálí za Camillou, no co to udělá s takovou mladou holkou, deprese, bulímie… myslím, že až když se z toho dostala a vyzrála, tak se z ní stala ta prvá dáma :)

Jinak jak jste psaly o tom protokolu, to je hrozně zajímavý, jsem četla někde, že když se ženská narodí jako princezna, tak se to uvádí před jménem a když se stane prinzecnou tím že se vdá, tak za jménem, aby se to rozdělilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
27.7.13 14:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
27.7.13 14:17

@Semyaza mno to určo věděla že nějaká camilla existuje… ale třeba byla tak zaslepená láskou že si myslela že i on ji miluje… ale časem vše vyšlo na povrch furt pálil za camillou i během jejich soužití spolu což jí třeba otevřelo oči že je jen pouhou osobou která mu musela spoldit děti, ale nemiluje ji (ovšem věkem i vyzrála)
taky jsem to četla že si na jeden večer vzala nevhodné černé šaty bez ramínek s vystřihem :mrgreen:
možná proto ji lidi taky tak měli rádi (neříkám přímo že jen z litosti, ale myslím že trochu to tam roli hrálo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová