William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8781
25.7.13 22:37

@elanaa toho obličeje jsem si také všimla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.7.13 22:45

Aha už jsem ten článek dočetla a nevěřím tomu co s toho někdo má, že píše takové články :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
25.7.13 23:08

Tak jsem si dočetla ten článek a autor zřejmě sjel minimálně dvě lajny. Nejvíc mě pobavilo, že královna matka se v r. 1900 taky narodila náhradní matce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
25.7.13 23:27

Mno na vše maj konspirační teorie… zrovna jsem si řekla že něco pohledám jak to bylo o princezně diane… a docela jsem koukala… věděla jsem že to nebyl vztah nic moc, ale mazec mno :mrgreen: takže william může být rád že si mohl vzít slečnu svých snů :kytka: jsem trochu mladší takže nevim… ale jsem taková že mě to hodně zajímá ( princezna diana, byla obyčejná žena? nebo měla tak trochu taky modrou krev a princezna katy taky byla obyčejná nebo tak nějak podrou krev) já se v tom moc nevyznám :kytka: jen vím že je to krásný pár a tiše závidím… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
26.7.13 08:28

@Vejinka Diana byla taky šlechtična, její otec byl Edward John Spencer, 8. hrabě Spencer. Kate modrou krev nemá, pochází z dobře situované středostavovské rodiny, která zbohatla podnikáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
26.7.13 09:00

@elanaa děkuji za vysvětlení v době kdy zemřela diana jsem měla asi tak 13 let :mrgreen: tudiž myšlenky byli jinde… :mrgreen: mnooo dokonce jsem někde četla že sice má charles nastoupit na trun po alžbětě, ale že možná ani nenastoupí že rovnou nastoupí princ william… i když si myslím že on už se na to těší jako blecha :D a co jsem četla teorie o lady Di tak bych se dokonce přikláněla k teorii že za vším souvisí charles a camilla… :mrgreen: jooo a jak to mají katy a william když by se rozvedli tak děti bydou vyrustat u otce? nebo nnějaká střídává péče? :mavam: omlouvám se za tolik otázek, ale mám toho strááášne moc nevysvětlené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
26.7.13 09:03

@Vejinka tak to netuším jak to mají úplně prakticky zanesené ve smlouvách (předpokládám teda, že uzavírají nějakou předmanželskou smlouvu :) ), ale tipovala bych, že, jelikož jejich děti tak nějak apriori „patří“ hlavně monarchii, tak by asi nehrozilo, že by se s nima Kate zašila na vesnici k mamince a Will by si je půjčoval 1×14 dnů na víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.7.13 09:06

@Vejinka @elanaa, ale oni se přece nerozvedou :roll: :D. Nechme si tu pohádku se šťastným koncem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
26.7.13 09:09

@KPKristy no však jo, tohle považuju v jejich případě víceméně za samozřejmost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
26.7.13 09:21

Tak jsem pročítala a že by dokonce nic podepsané neměli žádnou předmanželskou smlouvu že william nechtěl… pak jsem hledala jména jak se kdo přesně jmenuje Charles Philip Arthur George, William Arthur Philip Louis, George Alexander Louis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
26.7.13 09:22

@KPKristy já teda taky s rozvodem u nich nepočítám… ale jen mě to zajímalo jak by to měli :kytka: když by náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
26.7.13 09:23

Holky, já zase včera hledala královský protokol, pro zajímavost, co v něm je a nikde nenašla, nevíte kde bych ho mohla najít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
26.7.13 09:38

@verjanku hledám a nic nemůžu najít docela mě to taky zajímá :think: jen sem se dočetla že kate porušila protokol málem že nechtěla jít lovit :mrgreen: a nebo že charles dal autogram což jsem ani nevěděla že nemůžou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
26.7.13 10:13

Ty jo měla jsem sice větší bříško než Kate ale oteklá jsem nebyla za celé těhotenství nikdy ani trošku.. Ani snubák sem si nesundávala a nic.. Podle otoků bych teda stáří těhotenství nebrala :lol: A to jsem dělala před porodem prostě všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
26.7.13 11:13

@verjanku zkusit projet tohle http://monarchie.blog.cz/…-zajimavosti docela zajímavé info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová