Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha už jsem ten článek dočetla a nevěřím tomu co s toho někdo má, že píše takové články
.
Tak jsem si dočetla ten článek a autor zřejmě sjel minimálně dvě lajny. Nejvíc mě pobavilo, že královna matka se v r. 1900 taky narodila náhradní matce ![]()
Mno na vše maj konspirační teorie… zrovna jsem si řekla že něco pohledám jak to bylo o princezně diane… a docela jsem koukala… věděla jsem že to nebyl vztah nic moc, ale mazec mno
takže william může být rád že si mohl vzít slečnu svých snů
jsem trochu mladší takže nevim… ale jsem taková že mě to hodně zajímá ( princezna diana, byla obyčejná žena? nebo měla tak trochu taky modrou krev a princezna katy taky byla obyčejná nebo tak nějak podrou krev) já se v tom moc nevyznám
jen vím že je to krásný pár a tiše závidím… ![]()
@Vejinka Diana byla taky šlechtična, její otec byl Edward John Spencer, 8. hrabě Spencer. Kate modrou krev nemá, pochází z dobře situované středostavovské rodiny, která zbohatla podnikáním.
@elanaa děkuji za vysvětlení v době kdy zemřela diana jsem měla asi tak 13 let
tudiž myšlenky byli jinde…
mnooo dokonce jsem někde četla že sice má charles nastoupit na trun po alžbětě, ale že možná ani nenastoupí že rovnou nastoupí princ william… i když si myslím že on už se na to těší jako blecha
a co jsem četla teorie o lady Di tak bych se dokonce přikláněla k teorii že za vším souvisí charles a camilla…
jooo a jak to mají katy a william když by se rozvedli tak děti bydou vyrustat u otce? nebo nnějaká střídává péče?
omlouvám se za tolik otázek, ale mám toho strááášne moc nevysvětlené…
@Vejinka tak to netuším jak to mají úplně prakticky zanesené ve smlouvách (předpokládám teda, že uzavírají nějakou předmanželskou smlouvu
), ale tipovala bych, že, jelikož jejich děti tak nějak apriori „patří“ hlavně monarchii, tak by asi nehrozilo, že by se s nima Kate zašila na vesnici k mamince a Will by si je půjčoval 1×14 dnů na víkend ![]()
@KPKristy no však jo, tohle považuju v jejich případě víceméně za samozřejmost ![]()
Tak jsem pročítala a že by dokonce nic podepsané neměli žádnou předmanželskou smlouvu že william nechtěl… pak jsem hledala jména jak se kdo přesně jmenuje Charles Philip Arthur George, William Arthur Philip Louis, George Alexander Louis ![]()
@KPKristy já teda taky s rozvodem u nich nepočítám… ale jen mě to zajímalo jak by to měli
když by náhodou
Holky, já zase včera hledala královský protokol, pro zajímavost, co v něm je a nikde nenašla, nevíte kde bych ho mohla najít??
@verjanku hledám a nic nemůžu najít docela mě to taky zajímá
jen sem se dočetla že kate porušila protokol málem že nechtěla jít lovit
a nebo že charles dal autogram což jsem ani nevěděla že nemůžou ![]()
Ty jo měla jsem sice větší bříško než Kate ale oteklá jsem nebyla za celé těhotenství nikdy ani trošku.. Ani snubák sem si nesundávala a nic.. Podle otoků bych teda stáří těhotenství nebrala
A to jsem dělala před porodem prostě všechno..
@verjanku zkusit projet tohle http://monarchie.blog.cz/…-zajimavosti docela zajímavé info