Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vejinka
Díky, je tam toho spoustu zajímavého…třeba o té Dianě, ona fakt nebyla taková světice, jak jsem si myslela ![]()
@Almira-Alm
Také jsem vůbec nenatekla…jen po porodu jsem měla jeden den trošku oteklá lýtka, když jsem ležela na JIP, jak jsem se rozchodila, zmizelo to.
http://monarchie.blog.cz/…irsko-souhrn tak toto mě teda překvapilo… bylo mi jasné že si nemůžou vzít někoho na potkání…
ale aby byl problém v náboženství
když dám blbý příklad moje děti jsou pokřtěné tudiž maj smulu si vzít nějakého prince princeznu ![]()
@verjanku píše:
@Vejinka
Můj syn pokřtěný není, takže klidně princeznu může![]()
tak to si musíš počkat, až Kate porodí ještě dceru, protože pochybuju, že by homosexuální manželství prošlo ![]()
@neumisa já nemyslela přímo malého prince od willama a kate
to bylo psáno obrazně… ![]()
Holky, teďka zrovna nedávno proběhlo ve zprávách, že tenhle zákon maji změnit, oni jsou anglikáni a můžou si brát je anglikány, kdyby si vzali třeba katolíka, tak nemůžou nastoupit na trůn, protože bristkej panovník je i zároveň hlava anglikánské církve, ale teď je to zrovna v parlamentu jako novej zákon… stejně jako se má změnit to, že chlapi jsou jako následníci trůnu nadřazeni nad ženskejma ![]()
@neumisa píše:
tak to si musíš počkat, až Kate porodí ještě dceru, protože pochybuju, že by homosexuální manželství prošlo
homosexuální anglikánsko-katolický královský manželství ![]()
@Tarinka píše:
homosexuální anglikánsko-katolický královský manželství
těžká sci-fi
to je konspirační teorie ![]()
@Tarinka píše:
Pokud možno s velkým věkovým rozdílem ![]()
@Tarinka píše:
@Poison Ivy píše:
Pokud možno s velkým věkovým rozdílem
samozřejmě, že starší by byla žena
a mohla by mít nějaké děti z předchozích manželství ![]()
@subsomi píše:
samozřejmě, že starší by byla ženaa mohla by mít nějaké děti z předchozích manželství
Néé to by pak nebylo homosexuální ![]()
@Tarinka s
jeje to jsem to překombinovala ![]()
tak třeba příští dítě bude dcera a tam už by to mohly být dvě ženy a ta „nekrálovská“ by byla starší z jiné církve a s dětma
Holky, co říkáte, na teorii, že Harry je Jamese Hewitta?
To mi teda přijde zajímavý, jako ta podoba…
co myslíte vy? ![]()