William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2448
25.7.13 15:06

Jediný argument autora konspirační teorie je ten, že Kate na fotkách není oteklá. Na těch fotkách je tak v 6. měsíci - to já jsem taky ještě oteklá nebyla a to jsem se stravovala příšerně a čekala jsem už druhé mimino. Jsem o půl roku mladší než ona.

A že nechce porodní asistentku a chce dítě vychovávat sama, no a co? Článek napsal chlap, který o těhotenství a porodu neví absolutně nic, když se pozastavuje nad tím, že Kate chce být během šestinedělí se svou rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.7.13 15:23
@adam75 píše:
Jediný argument autora konspirační teorie je ten, že Kate na fotkách není oteklá. Na těch fotkách je tak v 6. měsíci - to já jsem taky ještě oteklá nebyla a to jsem se stravovala příšerně a čekala jsem už druhé mimino. Jsem o půl roku mladší než ona.A že nechce porodní asistentku a chce dítě vychovávat sama, no a co? Článek napsal chlap, který o těhotenství a porodu neví absolutně nic, když se pozastavuje nad tím, že Kate chce být během šestinedělí se svou rodinou.

Každej se živí, čím dokáže. Někdo holt tím, že prudí. Když neumí nic lepšího, tak je to chudák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
25.7.13 18:37

Ahojky můžu se přidat tak trochu pročítám a právě jsem hledala na toto nějakou diskuzi http://www.osud.cz/…na-jen-hrany vidím že se to tu už řeší… a mě to příjde divné… nevěřím temu… známá mi hned řekla že nevim co je to asi uplněk… že to není jen měsíc… :mrgreen: ale švagrová co čeká miminko ( ani neee za měsíc má rodit) nemá nateklé nohy ruce nic a bříško má tak jak já když jsem byla v 7 měsíci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
25.7.13 21:19

To je zase blbost :roll: někdo má asi hodně času, že vymýšlí takové teorie a nebo by měl přestat hulit 8o
Já mám dvojčata a bývala jsem oteklá až odpoledne a navečer nebo po námaze. Ráno a nebo když jsme byla odpočatá a vyspaná, jsem vypadala celkem OK (teda až na mega břicho )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
25.7.13 21:47

Já jsem neotekla vůbec, jen mi narostl břuch 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
25.7.13 21:48

Jako dvouměsíční dítě a novorozeně to je nebe a dudy. To nevím, jak by to chtěli udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
25.7.13 21:50

Já hlavně nechápu k čemu by jim to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
25.7.13 21:51
@Navli píše:

Asi aby kate nevypadly oči z důlků při tlačení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
25.7.13 21:55
@Navli píše:

a hlavně i kdyby čistě teoreticky to byla pravda, tak čemu by to vadilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
25.7.13 21:57

@subsomi Třeba tomu, že kdyby to byla čistě teoreticky pravda, tak by to z jejich strany byl tak trochu podvod. Osobně mně je to šum and fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
25.7.13 22:04
@eva valoi píše:
Asi aby kate nevypadly oči z důlků při tlačení.

Jo tak to pak jo.. ale myslím, že ona je na to vše moc fajn holka a tohle by si ujít nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
25.7.13 22:06

@eva valoi
no to jo, podvod by to byl, ale nějak nevím čemu by to jinak vadilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
25.7.13 22:14
@Navli píše:
Jo tak to pak jo.. ale myslím, že ona je na to vše moc fajn holka a tohle by si ujít nenechala.

Taky mi přijde celkem taková normální, celý život hrát tějátr a takhle dobře by asi dokázal málokdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.7.13 22:18
@subsomi píše:
@eva valoi
no to jo, podvod by to byl, ale nějak nevím čemu by to jinak vadilo :think:

co byl podvod? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31385
25.7.13 22:34

Hlavně furt nechápu, proč by, kdyby měli potřebu/nutnost jít do náhradní matky, tak tam nechali falírovat dva měsíce. Proč by prostě neměla „porodit“ až v tom září :zed:

náhodou, ono jí to sice slušelo fakt pořád, ale mě ty poslední fotky z těhotenství přijdou, že v obličeji oteklá je. Ona má ten obličej krásný právě tím jak je podlouhlý, s výraznými lícnými kostmi…a na těch záběrech teď z konce těhotenství mi přijde, že je v tváři a celkově výrazem taková zaoblená, měkčí…není to prostě úplně ta „stará“ Kate. Aby jo, v létě v 9. metru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová