William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
24.7.13 21:55
@CokeLady píše:
Ten film je tak děsnej :D

Hlavně se mi nelíbí Kate. A zajímalo by mě, jestli to takto opravdu bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
24.7.13 21:56

@Sphynx Lady přijde mi to celé jako slátanina…no koukám u toho do počítače, tak to už do konce vydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.7.13 21:59
@kknoflicek píše:
@Sphynx Lady přijde mi to celé jako slátanina…no koukám u toho do počítače, tak to už do konce vydržím

Třeba by mě zajímalo, jestli ji fakt v tom baru zpíval? :mrgreen: Taky u toto koukám do noťasu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.7.13 22:00

Film blbej, ale ten konec mě stejně rozsekal. :mrgreen: :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.7.13 22:01

Heh, já vám říkala, že je to otřesný :lol:

• Citovat
  • Upravit
3116
24.7.13 22:02

@Sphynx Lady mě teda ani konec neoslnil…se divím, že tohle prošlo cenzurou královského paláce, zase alespoň tím vyniknou skuteční William a Kate :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.7.13 22:05

Neviděla jsem, ani se nechystám :P

• Citovat
  • Upravit
40270
24.7.13 22:10

A koukám, že hned po tom děsným filmu následuje film s názvem Camilla. V první chvíli jsem se lekla, že nás budou oblažovat dalším romantickým příběhem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.7.13 22:13
@Camael píše:
A koukám, že hned po tom děsným filmu následuje film s názvem Camilla. V první chvíli jsem se lekla, že nás budou oblažovat dalším romantickým příběhem. :mrgreen:

JJ, mám to puštěné, myslím, že kvalita bude stejná jako Kate a Will. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31385
24.7.13 22:15

Já na to vůbec nenašla odvahu-odradily mě ty ukázky s Kate s nepříjemným hlasem :roll: Navíc mi přišlo, že si vůbec, ale fakt ani trochu, nejsou podobní…to už ty některé ty fotky dvojníků, co tu v minulých dnech běhaly, byly realističtější.

ad jméno: George se mi nelíbí…zní mi to hrozně nemoderně :) Tipovala jsem Phillip, James, Andrew či Michael :)

zvláštní je ten Luis-i Will myslím je jedním ze jmen Luis, ne? (jestli ne on, tak někdo jiný z té jejich úzké rodiny). Překvapuje mě to proto, že žádného významného Ludvíka Británie za krále nikdy neměla, zato to byli králové francouzští a že by se s nima zrovna Anglie bratříčkovala..no nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.7.13 22:15
@CokeLady píše:
Ten film je tak děsnej :D

Ještě mnohem horší :zed: :nevim:. Jediné štěstí bylo, že jsem odbíhala k mláděti, jinak bych se na to vykašlala už v půlce :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.7.13 22:24
@elanaa píše:
Já na to vůbec nenašla odvahu-odradily mě ty ukázky s Kate s nepříjemným hlasem :roll: Navíc mi přišlo, že si vůbec, ale fakt ani trochu, nejsou podobní…to už ty některé ty fotky dvojníků, co tu v minulých dnech běhaly, byly realističtější.

ad jméno: George se mi nelíbí…zní mi to hrozně nemoderně :) Tipovala jsem Phillip, James, Andrew či Michael :)

zvláštní je ten Luis-i Will myslím je jedním ze jmen Luis, ne? (jestli ne on, tak někdo jiný z té jejich úzké rodiny). Překvapuje mě to proto, že žádného významného Ludvíka Británie za krále nikdy neměla, zato to byli králové francouzští a že by se s nima zrovna Anglie bratříčkovala..no nevím :lol:

tan Louis je snad po nejakem vevodovi z Edinburgu, kterej zemrel pri atentatu IRA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31385
24.7.13 22:25

@Tarinka aha, díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.7.13 22:27
@elanaa píše:
@Tarinka aha, díky ;)

no taky me to zajimalo, jeste toho Alexandra jsem nikde nevycetla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.7.13 22:32

Tak hlavně když není Charles po dědovi :mrgreen:

Je toho málo? :roll:

Půjčila jsem si z FCB:

Už dnes večer vám TV Nova přinese Speciál Nočních Televizních novin o příběhu lásky Williame a Kate! Moderátorkou bude Markéta Fialová. Dívejte se ve 22:55!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová