Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já bych se i koukala, ale mám doma plné oszaenstvo, tak si počkám, někde to stáhnu a vychutnám si to bez chlapů… v jejich přítomnosti nemohu u filmu uronit slzu
![]()
@-Sára píše:
Holky budete se dneska dívat na film Kate a Wiliam? Dávají to v 20,00 na nova cinema. Já mám v plánu udělat si pizzu jsem doma sama bez dětí tak se na to hrozně moc těším.
No jo, já na to úplně zapomněla. Asi budu dívat mnooo.
![]()
@Poison Ivy píše:
On je ten film sice sám o sobě strašný, ale jednou za čas dávka romantiky nezaškodí
Proč je strašný? Já ho zatím neviděla.
@Sphynx Lady píše:
Proč je strašný? Já ho zatím neviděla.
Strašní herci, natočené honem honem po zásnubách, aby z toho káplo
. Ale coby romantika a na vlně britské euforie si to asi tentokrát vychutnám ![]()
@siamka7 píše:
ok, tak proč se rozčilujete když napíšu že moc krásy nepobral, fajn, tobě se líbí, mě ne
Mně se taky nelíbí, divné co? Ale Kate se evidentně líbí.
Těšila jsem se z této, po dlouhé době konečně příjemné, diskuse. Proč se každá vždycky musí zvrhnout v bitku kdo s koho ![]()
A to mě se William líbí a moc, líbí se mi i jeho jméno… Krasavec se z něj vyloupl už kolem pohřbu Lady Di.
Můj manžel měl taky méně vlasů už kolem 20let a vůůbec mi to neva ![]()
@ivik21 píše:
A to mě se William líbí a moc, líbí se mi i jeho jméno… Krasavec se z něj vyloupl už kolem pohřbu Lady Di.Můj manžel měl taky méně vlasů už kolem 20let a vůůbec mi to neva
Chlapa dělá charakter, nikoli háro. Willi je úžasný, mladý a velmi sympatický muž a tatínek. Má krásný úsměv a chová se bezprostředně. Máma by z něj měla radost.
@Burj Chalifa píše:
Chlapa dělá charakter, nikoli háro. Willi je úžasný, mladý a velmi sympatický muž a tatínek. Má krásný úsměv a chová se bezprostředně. Máma by z něj měla radost.
@Burj Chalifa píše:
Nakonec, kdybychom to braly do důsledku, tak čím méně vlasů, tím více chlap. Plešatění značí více testosteronu ![]()
Tak na film se dívat nebudu, protože nechytám novu ![]()
zbytek diskuze od poslední mé návštěvy komentovat nebudu.
A na film se možná kouknu, ještě jsem ho neviděla…a romantika se hodííí
@kknoflicek píše:
Brzy má být prý vyhlášeno jméno prince
Co to je brzy? Jako ještě dnes? ![]()
@Sphynx Lady píše:
Co to je brzy? Jako ještě dnes?
Zrovna se chci zeptat, co je brzy ![]()
jinak je divný, ženemá jméno. Jak mu asi říkají? Nebo mají nějaké pracovní ![]()