William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
24.7.13 14:51

No a ty boty na podpatku, to taky muselo bejt něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.7.13 15:06
@trpaslinka píše:
@KPKristy v tomto případě byli dvojníci použiti k vysvětlení protokolu. Na tom nevidím nic špatného.

Jo, já to beru, myslela jsem to spíš všeobecně. Například ty fotky těhotné dvojnice (nebo s nalepeným břichem, či co to bylo), zakrytá prsa a spodek, to už je moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.7.13 15:06

@Poison Ivy Už jsem psala to samé, souhlasím. Will a Harry to jako kluci museli mít těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.7.13 15:09

@trpaslinka No, já když jsem si všimla, jak se k dítěti s láskou sklonila v autě, a celkově neřekla bych, že se k němu neměla. Já druhý den po císaři ani nevěděla, na kterém ležím patře. Pro mě je to úžasná a silná ženská :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.7.13 15:11

Jo holky, to dětství musí bejt hnus, žádný roztrhaný tepláky, žádný lezení po stromech… tady je pár fotek, jak si hrajou malí princové a princezny http://ona.idnes.cz/foto.aspx?… obzvlášť Harryho je mi tam líto, chce si jezdit na motorce a chůva ho hlídá aby neupadl, ochranka aby ho nikdo neunesl, chudinka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.7.13 15:15

@Tarinka A k tomu manžestvím naprosto zklamaná máma, zbavená všech mladických iluzí, zavřená ve zlaté kleci. A otec, který miluje někoho jiného, taktéž nešťastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
24.7.13 15:24

Já z tohoto páru cítím takovou něžnost a milost, opravdu jsou mi hodně sympatičtí. A také jsem uronila slzu :oops:. Před Kate klobouk dolů, vypadá nádherně a je pořád usměvavá. Já byla po porodu unavená a návštěvy jsem nesnášela :lol:, ale také nejsem vévodkyně, že :mrgreen:.
kdo je tady anglicky zběhlý, napište mi prosím co před porodnicí říkala Kate, všude najdu jen co říkal Will, ale zajímalo by mě co říkala ona, jak se u toho smála. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.7.13 16:52
@Wiolla píše:
Přesně tak. Já po porodu chodila se 3 vložkama, resp. druhý den určitě. No chodila, spíš se šourala, hlavně aby to nebylo po schodech. Vidět a mluvit jsem nechtěla s nikým, kromě manžela. Že si v šatičkách stoupnu před národ je děsivá představa.A opravdu milující chlap, co je nadšený z dítěte, to je radost. Ten můj je z kluků poprděnej taky víc než já. A to jim jsou 4 a 2 roky. ;-)

Ona je dáma, zvládla to. Některé nejsou krásné a upravené ani za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.13 16:58
@novotna.zuzka píše:
Koukejte Diana měla taky puntíkované:)

panebože :roll: dva škaredí tatínci, i tu plešku a koňské zuby mají stejnou, kde dal Kate oči :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.7.13 17:02
@Anonymní píše:
panebože :roll: dva škaredí tatínci, i tu plešku a koňské zuby mají stejnou, kde dal Kate oči :think:

Až tě odtajní - schválně, kdo je zapšklá anonymka :lol:? Ber to tak, že i kdyby moc krásy nepobral a třeba byl charakterově reálně nic moc, rozhodně se s ním bude mít jako prase v žitě. A ty ne :lol:

• Citovat
  • Upravit
10959
24.7.13 17:08
@Poison Ivy píše:
Až tě odtajní - schválně, kdo je zapšklá anonymka :lol:? Ber to tak, že i kdyby moc krásy nepobral a třeba byl charakterově reálně nic moc, rozhodně se s ním bude mít jako prase v žitě. A ty ne :lol:

a si si jistá že se nemám jak prase v žitě? :mrgreen: a nevím proč by mě měl admin odtajňovat, nepíšu žádné vulgarismy :roll: jen konstatuji, že je celý Charles tatínek, já bych ho nechtěla mít ani uvázaného u boudy :palec: a odtajnění se nebojím, co jsem napsala za tím si stojím, nevím proč dělaté všichni kolem toho takový humbuk, nám to může fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.13 17:09

Kuk :mrgreen: už je ti líp???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.7.13 17:10
@siamka7 píše:
a si si jistá že se nemám jak prase v žitě? :mrgreen: a nevím proč by mě měl admin odtajňovat, nepíšu žádné vulgarismy :roll: jen konstatuji, že je celý Charles tatínek, já bych ho nechtěla mít ani uvázaného u boudy :palec: a odtajnění se nebojím, co jsem napsala za tím si stojím, nevím proč dělaté všichni kolem toho takový humbuk, nám to může fuk :mrgreen:

Přečti si pravidla, já ti to vysvětlovat nebudu :lol:… nám to může být fuk a sama sem píšeš, božíčku tolik logiky v jednom příspěvku. Asi ta vedra…

• Citovat
  • Upravit
26246

@siamka7

a nevadí ti, že jsi porušila pravidla tohoto serveru o anonymitě? Pokud si za svým názorem stojíš, nevidím důvod, proč píšeš anonymně.

Příspěvek upraven 24.07.13 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
@siamka7 píše:
Kuk :mrgreen: už je ti líp???

Mně je výborně, zbav se své zapšklosti a bude ti taky :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek