Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@siamka7 píše:
a si si jistá že se nemám jak prase v žitě?a nevím proč by mě měl admin odtajňovat, nepíšu žádné vulgarismy
jen konstatuji, že je celý Charles tatínek, já bych ho nechtěla mít ani uvázaného u boudy
a odtajnění se nebojím, co jsem napsala za tím si stojím, nevím proč dělaté všichni kolem toho takový humbuk, nám to může fuk
Aha, tak už víme kdo! Dobrý den ![]()
@siamka7 No ses odtajnila sama
. Souhlasím s @Poison Ivy, asi tě to žere, když musíš takový názor psát anonymně. Nevidím na tom nic citlivého
.
Já jim moc štěstí přeju, jsou mladí, krásní, inteligentní, lidští a distingovaní
, byla jsem taky dojatá
.
@Poison Ivy píše:
Mně je výborně, zbav se své zapšklosti a bude ti taky
já a zapšklá? a na to jsi přišla jak? nemusím přeci obdivovat tento nesourodý pár jako milión lidí kolem, ne ![]()
@Genovesa píše:
@siamka7 No ses odtajnila sama. Souhlasím s @Poison Ivy, asi tě to žere, když musíš takový názor psát anonymně. Nevidím na tom nic citlivého
.
Já jim moc štěstí přeju, jsou mladí, krásní, inteligentní, lidští a distingovaní![]()
, byla jsem taky dojatá
.
No a takový je přesně rozdíl mezi britskou dámou a zakomplexovanou českou nánou.
@siamka7 píše:
Kdyby to nebyl,,princ,, tak si o něho neopře ani kolo
proč ty uvozovky? on JE princ…
@Genovesa píše:
@siamka7 No ses odtajnila sama. Souhlasím s @Poison Ivy, asi tě to žere, když musíš takový názor psát anonymně. Nevidím na tom nic citlivého
.
Já jim moc štěstí přeju, jsou mladí, krásní, inteligentní, lidští a distingovaní![]()
, byla jsem taky dojatá
.
mě to nežere, vás to žere že někdo jiný si dovolil napsat něco jiného než vy.Kate je ok, já nic proti ní nemám, jem konstatuji tatínka, a to je má věc. a vy by jste ho chtěly mít doma,,a nebyl by princ? asi ne, že? ![]()
@siamka7 píše:
mě to nežere, vás to žere že někdo jiný si dovolil napsat něco jiného než vy.Kate je ok, já nic proti ní nemám, jem konstatuji tatínka, a to je má věc. a vy by jste ho chtěly mít doma,,a nebyl by princ? asi ne, že?
a víš, že možná i jo? je mi sympatický i s tou pleškou.
@Burj Chalifa píše:
No a takový je přesně rozdíl mezi britskou dámou a zakomplexovanou českou nánou.
@siamka7 Mně se líbil vždycky. I tohle je věc vkusu a názoru. Já hodnotím lidi pole vystupování a povahy, pokud možno.
@siamka7 píše:nepsala jsem o ní, ale o něm, a jak píšu, ani uvázaného u boudy bych ho nechtěla
ona taky nepsala o ní, ale o tobě.
@neumisa píše:
a víš, že možná i jo? je mi sympatický i s tou pleškou.
však jo, tvá věc, proti vkusu žádný dišputát, já ti to neberu, ale za mě prostě ne ![]()
@neumisa píše:
ona taky nepsala o ní, ale o tobě.
to jsem pochopila ![]()
@siamka7 budeš se divit, ale chlap nemusí bejt zrovna model, aby se do něj ženská zamilovala ![]()