William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
24.7.13 17:11
@siamka7 píše:
a si si jistá že se nemám jak prase v žitě? :mrgreen: a nevím proč by mě měl admin odtajňovat, nepíšu žádné vulgarismy :roll: jen konstatuji, že je celý Charles tatínek, já bych ho nechtěla mít ani uvázaného u boudy :palec: a odtajnění se nebojím, co jsem napsala za tím si stojím, nevím proč dělaté všichni kolem toho takový humbuk, nám to může fuk :mrgreen:

Aha, tak už víme kdo! Dobrý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.13 17:11
@Burj Chalifa píše:
Aha, tak už víme kdo! Dobrý den :mrgreen:
:mrgreen: ahoj :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.7.13 17:12

@siamka7 No ses odtajnila sama :lol:. Souhlasím s @Poison Ivy, asi tě to žere, když musíš takový názor psát anonymně. Nevidím na tom nic citlivého :roll:.
Já jim moc štěstí přeju, jsou mladí, krásní, inteligentní, lidští a distingovaní :potlesk: :potlesk:, byla jsem taky dojatá :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.13 17:13
@Poison Ivy píše:
Mně je výborně, zbav se své zapšklosti a bude ti taky :lol:

já a zapšklá? a na to jsi přišla jak? nemusím přeci obdivovat tento nesourodý pár jako milión lidí kolem, ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.13 17:14

Kdyby to nebyl,,princ,, tak si o něho neopře ani kolo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.7.13 17:15
@Genovesa píše:
@siamka7 No ses odtajnila sama :lol:. Souhlasím s @Poison Ivy, asi tě to žere, když musíš takový názor psát anonymně. Nevidím na tom nic citlivého :roll:.
Já jim moc štěstí přeju, jsou mladí, krásní, inteligentní, lidští a distingovaní :potlesk: :potlesk:, byla jsem taky dojatá :oops:.

No a takový je přesně rozdíl mezi britskou dámou a zakomplexovanou českou nánou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
24.7.13 17:16
@siamka7 píše:
Kdyby to nebyl,,princ,, tak si o něho neopře ani kolo :mrgreen:

proč ty uvozovky? on JE princ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.13 17:16
@Genovesa píše:
Já jim moc štěstí přeju, jsou mladí, krásní, inteligentní, lidští a distingovaní :potlesk: :potlesk:, byla jsem taky dojatá :oops:.

mě to nežere, vás to žere že někdo jiný si dovolil napsat něco jiného než vy.Kate je ok, já nic proti ní nemám, jem konstatuji tatínka, a to je má věc. a vy by jste ho chtěly mít doma,,a nebyl by princ? asi ne, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
24.7.13 17:17
@siamka7 píše:
mě to nežere, vás to žere že někdo jiný si dovolil napsat něco jiného než vy.Kate je ok, já nic proti ní nemám, jem konstatuji tatínka, a to je má věc. a vy by jste ho chtěly mít doma,,a nebyl by princ? asi ne, že? :think:

a víš, že možná i jo? je mi sympatický i s tou pleškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.13 17:18
@Burj Chalifa píše:
No a takový je přesně rozdíl mezi britskou dámou a zakomplexovanou českou nánou.
:mrgreen: nepsala jsem o ní, ale o něm, a jak píšu, ani uvázaného u boudy bych ho nechtěla :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.7.13 17:18

@siamka7 Mně se líbil vždycky. I tohle je věc vkusu a názoru. Já hodnotím lidi pole vystupování a povahy, pokud možno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
24.7.13 17:19
@siamka7 píše: :mrgreen: nepsala jsem o ní, ale o něm, a jak píšu, ani uvázaného u boudy bych ho nechtěla :palec:

ona taky nepsala o ní, ale o tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.13 17:19
@neumisa píše:
a víš, že možná i jo? je mi sympatický i s tou pleškou.

však jo, tvá věc, proti vkusu žádný dišputát, já ti to neberu, ale za mě prostě ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.13 17:20
@neumisa píše:
ona taky nepsala o ní, ale o tobě.

to jsem pochopila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
24.7.13 17:20

@siamka7 budeš se divit, ale chlap nemusí bejt zrovna model, aby se do něj ženská zamilovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová