William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2642
24.7.13 12:44

.

Příspěvek upraven 21.02.14 v 23:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.7.13 13:14

@KPKristy Je to možné. U prstenu si to nemyslím, nosí ho pořád. Možná to Kate udělala pro Williama, myslím, že vztah k mámě nemá dořešený, když odešla předčasně. Myslím, že si s oběma rodiči užil své, chudák.
Co se týče porodu, nemyslím si, že by nečinně seděl vedle. Podle jeho chování na veřejnosti se sice nepořídíš, ale já si myslím podle gest, že je to normální milující manžel (a otec). Myslím, že jim Diana v mnohém vyšlapala cestičku k normálnějšímu životu, v tom jim prokázala velkou službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.7.13 13:17
@KPKristy píše:
Tak si říkám, že mi je docela líto, že se toho Diana nedožila… :(

Souhlasím. Myslím, že by měla radost.
Ona i Charles byli obětí monarchii. Ona v 18-ti podlehla kouzlu nové významné role, koho by to neokouzlilo. Procitnutí z romantických představ bylo asi dost drsné. A Charles, vstupující do manželství s jinou, než chtěl a miloval… :nevim:

Příspěvek upraven 24.07.13 v 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.7.13 13:26

Jo a k té bezpečnosti - za nimi odjíždělo auto v závěsu a je možné, že jedno bylo i před nimi, to by nebylo na záběřech vidět. A myslím, že celá trasa byla obšancovaná policií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.7.13 13:27
@Genovesa píše:
Jo a k té bezpečnosti - za nimi odjíždělo auto v závěsu a je možné, že jedno bylo i před nimi, to by nebylo na záběřech vidět. A myslím, že celá trasa byla obšancovaná policií.

Já si taky nemyslím, že by odjeli jen tak halabala sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.7.13 13:35

Mně to s tou Dianou přijde takový divoký, když jsem byla malá a něco mi naši o ní vyprávěli, dostala jsem pocit, že ona je božská, milá, krásná a Charles byl ten hajzlík, kterej ji podváděl s ošklivou Camillou. No ale když jsem si toho o nich přečetla víc, tak už to není tak jednoznačný, Charles si chtěl vzít Camillu už jako první, ale máti mu ji neschválila, tak si nabalil mladou kozu, která byla ještě tvárná. Já vim, že ji všichni zbožňujou, ale když ji vidim mladičkou na záběrech, tak mi vážně přijde jednodušší, jak pořád pohazuje tou ofinou :oops: :) ta ženská zkrásněla až věkem :) no a milenců měla taky asi dost, Charles zase Camillu, no těžko říct, kdo si začal, ale Diana už to pekla snad s nějakým Hewittem, když se narodil Harry, snad taky se spekulovalo, že je jeho otec, no je toho spoustu… jen jsem tim chtěla říct, že mi přijde, že si jí lidi v mnohém zidealizovali, myslím si, udělali si z ní Popelku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.7.13 13:39

@Tarinka, já tu o ním psala spíš v souvislosti s tím, že jako matka se nedožila toho, kdy její syn má dítě. Že on je teď určitě smutný, že nemá maminku u sebe, že nebude babička pro své vnouče, a tak. Prostě z lidskýho hlediska. Asi jako by se cítila každá z nás, kdyby se její maminka nedožila vnoučete a vnouče nemohlo poznat babičku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.7.13 13:43
@KPKristy píše:
@Tarinka, já tu o ním psala spíš v souvislosti s tím, že jako matka se nedožila toho, kdy její syn má dítě. Že on je teď určitě smutný, že nemá maminku u sebe, že nebude babička pro své vnouče, a tak. Prostě z lidskýho hlediska. Asi jako by se cítila každá z nás, kdyby se její maminka nedožila vnoučete a vnouče nemohlo poznat babičku :nevim:

Však já to nijak nemyslela na tebe, já jen chtěla napsat informace ke kterejm jsem tam nějak došla, protože jsem dřív byla jednomyslně s Dianou a Charles mi přišel jak starej kozel a o Camille ani nemluvě :) a myslím, že spoustu lidí to tak pořád má :think: je jasný, že jako člověk jim musí chybět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.7.13 13:46
@Tarinka píše:
Však já to nijak nemyslela na tebe, já jen chtěla napsat informace ke kterejm jsem tam nějak došla, protože jsem dřív byla jednomyslně s Dianou a Charles mi přišel jak starej kozel a o Camille ani nemluvě :) a myslím, že spoustu lidí to tak pořád má :think: je jasný, že jako člověk jim musí chybět…

Ale tak v podstatě všichni víme, jak to bylo, že D. nebyla svatá. Ale lidi k ní špíš tíhnou, protože ačkoli si ji Charles musel vzít, královna ji nepřijala. Ona v té rodině byla jako vyvrhel. To lidi láká a z Charlese a královny to v jejich očích dělá bubáky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8644
24.7.13 13:48

@Tarinka no já myslím, že zas tak tvárná nebyla, Alžbětě dost ležela v žaludku právě proto, že si spoustu věcí dělala po svém a nenechala si do nich kecat i když byly proti protokolu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.7.13 13:58

Já chtěla jen podotknout, že nebyla taková bohyně, za jakou jí nekteří lidi maj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.7.13 14:00

Lady Di byla spíš vhodná než tvárná, pro Alžbětu II., která si představovala nějakou poslušnou pipinku s Charlesem :D

• Citovat
  • Upravit
46669
24.7.13 14:01
@Tarinka píše:
Já chtěla jen podotknout, že nebyla taková bohyně, za jakou jí nekteří lidi maj :)

Ale byla! Krásná, chytrá, hodná a milující matka. To je dost na titul bohyně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
24.7.13 14:01

Tak jasně…hledali nevěstu pannu…to jsem četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.7.13 14:03
@KPKristy píše:
Ale byla! Krásná, chytrá, hodná a milující matka. To je dost na titul bohyně ;)

Právě chytrá moc nebyla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová