Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Genovesa píše:
Taky jsem na to koukala, jak si ho sám dal do auta a odfrčel![]()
.
Prostě Jeho Výsost. Dostal mě. (u smrtelníka by ani nikdo nemrknul že jo, ale u nich se prostě čekala kolona, majáky, limuzína..
)
@Denpry Jsme si nějak nerozuměly, no
Hlavně, že se objasnilo, a taky, že je miminko v pořádku doma.
Bylo to pěkný.
Opravdu se mi ale líbí, že si mimi odvezou domu a pak se rozhodnou pro jméno
Nevim, jestli by moje Magdalena byla i po pár dnech Magdalena ![]()
Pokud by chtěl někdo čekat a dítě pojmenovat až po porodu, aby jméno dítti sedlo, tak to naše by se jmenovalo asi Uřvanec
![]()
No moc jsem zvědavá na jejich jméno, ale trošku si přeju, ať se nejmenuje po nikom z jejich rodiny
( myslím teda to první jméno
)
@Bisu Bisu, my to takto měli - v porodnici jsme předem formulář nevyplňovali s tím, že jméno vybereme až poté, co mimi udidíme a slíbili jsme, že to zvládneme cca do druhého dne od porodu.. Nakonec se to vyřešilo hned na sále a jsem za to ráda, protože jinak by mimi mělo jiné jméno, sice hezké, ale k němu nesedící..
@Tykvička Má to něco do sebe
Dost jich šlo do nemocnice s jiným jménem. Stejně je to tady o pohodlnosti. A navíc si do dokladů napíšou co se jim tam zrovna líbí ![]()
@Denpry Moc Magdalenek neznám a jsem ráda, že jsme ho dali ![]()
Ale já si myslím, že jméno už mají…stejně tak se přiznám že moc nevěřím tomu, že netušili pohlaví-minimálně doktor, co ji vyšetřoval v těhotenství, tak ho znal a žeby takový tajemství nechali jednomu civilovi?
Každopádně paráda že to utajili, bylo to fakt překvápko, já neznám snad nikoho, kdo tipoval Malýho Prince.
a taky bylo hezký, jak byli oba sladění do modra, napadlo mě, jestli to byla náhoda nebo kdyby se narodila holčička, tak měli něco růžového ![]()
@Bisu Já taky moc Magdalén neznám
Ta naše se jmenuje Magaléna Anna
A jsem taky ráda, že jsme takové jméno dali
Pro kluka jsme měli Vendelín ![]()
Tak jsem konečně viděla toho mrňouska! Teda jeto pěkný cvalík
. Ale krásnej! A Kate to slušelo, pane bože, ona vůbec nevypadá unaveně!
![]()
Bříško měla ještě pěkné, ale to já znám. já měla taky takové a ještě týden po porodu si ze mě známí utahovali, že tam mám ještě jedno ![]()
Já sice vím, ale stejně nemám, páč na to nemáme to správný auto, takže machruju bez křídel