William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tykvička
23.7.13 22:20
@Denpry píše:
@trpaslinka Kolik km třeba od BP? :D :)@Tykvička Fakt, nevím :pocitac: Ale díky za objasnění, Bůh ti žehnej :hug:

Já sice vím, ale stejně nemám, páč na to nemáme to správný auto, takže machruju bez křídel 8) ;)

• Citovat
  • Upravit
6939
23.7.13 22:20
@Genovesa píše:
Taky jsem na to koukala, jak si ho sám dal do auta a odfrčel :palec: :potlesk:.

Prostě Jeho Výsost. Dostal mě. (u smrtelníka by ani nikdo nemrknul že jo, ale u nich se prostě čekala kolona, majáky, limuzína.. :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.7.13 22:21

@Mrňátko Nene, nejsem v Londýně, jen jsem asi blbá, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.7.13 22:22

@Tykvička Buď v klidu, my taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
23.7.13 22:25

@Denpry Jsme si nějak nerozuměly, no :nevim: Hlavně, že se objasnilo, a taky, že je miminko v pořádku doma. :) Bylo to pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
23.7.13 22:54

Opravdu se mi ale líbí, že si mimi odvezou domu a pak se rozhodnou pro jméno :think: Nevim, jestli by moje Magdalena byla i po pár dnech Magdalena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.7.13 23:06

Pokud by chtěl někdo čekat a dítě pojmenovat až po porodu, aby jméno dítti sedlo, tak to naše by se jmenovalo asi Uřvanec :think: :D

No moc jsem zvědavá na jejich jméno, ale trošku si přeju, ať se nejmenuje po nikom z jejich rodiny :) ( myslím teda to první jméno :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
23.7.13 23:23

@Bisu Bisu, my to takto měli - v porodnici jsme předem formulář nevyplňovali s tím, že jméno vybereme až poté, co mimi udidíme a slíbili jsme, že to zvládneme cca do druhého dne od porodu.. Nakonec se to vyřešilo hned na sále a jsem za to ráda, protože jinak by mimi mělo jiné jméno, sice hezké, ale k němu nesedící..

• Citovat
  • Upravit
4263
24.7.13 07:12

@Mrňátko jj, jsem ráda :) :D

@Bisu Taky máme Magdalénu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
24.7.13 08:36

@Tykvička Má to něco do sebe :palec: Dost jich šlo do nemocnice s jiným jménem. Stejně je to tady o pohodlnosti. A navíc si do dokladů napíšou co se jim tam zrovna líbí :cert:
@Denpry Moc Magdalenek neznám a jsem ráda, že jsme ho dali :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
24.7.13 08:40

Ale já si myslím, že jméno už mají…stejně tak se přiznám že moc nevěřím tomu, že netušili pohlaví-minimálně doktor, co ji vyšetřoval v těhotenství, tak ho znal a žeby takový tajemství nechali jednomu civilovi? :think: :D Každopádně paráda že to utajili, bylo to fakt překvápko, já neznám snad nikoho, kdo tipoval Malýho Prince.

a taky bylo hezký, jak byli oba sladění do modra, napadlo mě, jestli to byla náhoda nebo kdyby se narodila holčička, tak měli něco růžového :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
24.7.13 08:43

@Bisu Já taky moc Magdalén neznám :) Ta naše se jmenuje Magaléna Anna :srdce: A jsem taky ráda, že jsme takové jméno dali :) Pro kluka jsme měli Vendelín :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
24.7.13 08:51

.

Příspěvek upraven 21.02.14 v 23:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.7.13 08:56

Tak jsem konečně viděla toho mrňouska! Teda jeto pěkný cvalík :). Ale krásnej! A Kate to slušelo, pane bože, ona vůbec nevypadá unaveně! 8o :palec:
Bříško měla ještě pěkné, ale to já znám. já měla taky takové a ještě týden po porodu si ze mě známí utahovali, že tam mám ještě jedno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
24.7.13 09:03

.

Příspěvek upraven 21.02.14 v 23:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...