Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady Co je hučka? V Londýně je 30 stupňů. A kdyť byl v dece…
@Tykvička Aha, díky, jsem zase o chlup chytřejší
A ano, video se mi rozjelo i na mobilu.
@CokeLady píše:
no to mu asi hlavu moc neochráníkdyž hlavou odchází nejvíc tepla. Jako zachumlat do teplý deky a hlavu nechat holou je fakt zvláštní
Mně teda spíš přišlo, že ho přehřívali, ale je fakt, že jsem rodila v tuhé zimě a už v porodnici jsme spali při otevřeném okně, takže na mě se neohlížej.
Vždyť tu bylo takové horko, že se mi i syn potil a to byl lehce oblečen. Ještě teď je tam 25 stupňů a to je na Londýn co říct. To jsme jinak rádi, když to máme přes den. V poslední době to máme bez mála přes noc.
@CokeLady píše:
Já jsem měla postavu hned normální ale zase popraskaný celý oči… (dlouhý povídání o debilní porodnici)To bylo tak krásný, jak ho tam William šupnul dozadu a sám to odřídil… fakt uplně normální táta
Taky jsem na to koukala, jak si ho sám dal do auta a odfrčel
.
Jsou krasna rodina a Kate vypadala den po porodu takoveho cvalika naprosto uzasne ![]()
@Denpry Mrkej na drát..
http://www.bazos.sk/…26202820.jpg
Vidíš takový ten podstavec pod tou autosedačkou? To je základna isofixu, která se uchytí na těch skobách mezi sedačkou a ováže pásem.. Vajíčko na ni nacvakneš podobně jako na kočár, když máš redukci na autosedačku ke kočáru..
@trpaslinka píše:
Vždyť tu bylo takové horko, že se mi i syn potil a to byl lehce oblečen. Ještě teď je tam 25 stupňů a to je na Londýn co říct. To jsme jinak rádi, když to máme přes den. V poslední době to máme bez mála přes noc.
Klid, u nás je to snad ještě horší.. ![]()