Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tykvička píše:
Jestli si myslím, že před devíti měsíci pr.al Kate![]()
![]()
Že jsem se vůbec tak blbě ptala..
Myslím, že to snad ani není moc vtipný. Česká sprostota k britské noblese - vypovídající. A doteď to byla taková milá diskuse.
Lidi, nebuďte burani.
@Tykvička píše:
No jo, ona nebyla Einsteinka, ale byla bezprostřední a hezky se na ni dívalo.. Umíš si představit, jak by chudáci kluci vypadali, kdyby je Charless povyl s Camillou?To už by ani Cate nezachránila..
@Burj Chalifa píše:
Myslím, že to snad ani není moc vtipný. Česká sprostota k britské noblese - vypovídající. A doteď to byla taková milá diskuse.Lidi, nebuďte burani.
Nikoho tím nechtěl urazit.
Nebuď tak upjatá, už jsem si toho všimla ve více diskuzích, že zbytečně prudíš. Já taky nemám ráda hrubiánství a české buranství, ale když toto někdo pronese doma, tak to bych neřešila. Nemělo to rozhodně urazit Kate nebo tak něco. ![]()
@Sphynx Lady píše:
Nikoho tím nechtěl urazit.Nebuď tak upjatá, už jsem si toho všimla ve více diskuzích, že zbytečně prudíš. Já taky nemám ráda hrubiánství a české buranství, ale když toto někdo pronese doma, tak to bych neřešila. Nemělo to rozhodně urazit Kate nebo tak něco.
takové prudičky „mám“ nejradši
taky v tom nevidím nic špatného,.asi reakce každého chlapa ![]()
@kknoflicek píše:
http://abcnews.go.com/…aby-19731605
další fotky
Knoflíku, kde ty fotky stále bereš? ![]()
@Sphynx Lady píše:
Nikoho tím nechtěl urazit.Nebuď tak upjatá, už jsem si toho všimla ve více diskuzích, že zbytečně prudíš. Já taky nemám ráda hrubiánství a české buranství, ale když toto někdo pronese doma, tak to bych neřešila. Nemělo to rozhodně urazit Kate nebo tak něco.
Mě to nesedlo, puritán nejsem, určitě ne, ale zbytečně a lacině to zhrublo ![]()
@Denpry jojo kolem 22h ale teď jsem koukala, že budou až před 23 hodinou…
A nedíváte se nikdo na ty sky news? Nechci to furt nutit, už tu o tom píšu potřetí, ale že čekáte na zprávy a tam to ukazujou pořád dokola. ![]()
@Mrňátko hele oni mi neběží, jen normální zprávy ale ne to co chci ![]()