Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A je po všem ![]()
Jsou krásní, milí a jak ochotně dávali rozhovor, já je fakt obdivuju oba
.
Ted jsem malého viděla v televizi, je krásnej, moc jim to přeju a vypadají moooooc štastně ![]()
@CokeLady píše:
Tak jsme se dočkali… Kate má teda ještě pořádnej pupek, já tohle neznám, já jsme prostě porodila a břicho bylo uplně pryč.
tohle není asi nic neobvyklého, může to ještě pár týdnů trvat než splaskne a ani princeznám se to nevyhýbá
ona je krásná i s pupíkem po porodu ![]()
Ale miminko jsem pořádně neviděla, chtěla bych vidět, jak vypadá.
Škoda.
@Kelsey píše:
A je po všem
Jsou krásní, milí a jak ochotně dávali rozhovor, já je fakt obdivuju oba.
Bylo to milé a spontánní. Krásný pár.
Udělali mi fakt radost a dostáli své pověsti: Mimi ukázali světu, odjeli jako normální šťastní rodiče!
@CokeLady to je pravda, úplně normální taťka…parádní…fandím jim a obdivuji jak zvládají ty davy lidí
Jde to někde už zkouknout v záznamu?
@Bisu píše:že sám si je dokonce odvezl, to mě dojalo ještě víc, no řvu tu jak pako
Udělali mi fakt radost a dostáli své pověsti: Mimi ukázali světu, odjeli jako normální šťastní rodiče!
@Kelsey Já taky
. Sakra ženský! Jsem už 2roky po porodu, to nebudou hormony
Asi je to doják.
Já to viděla, můj syn mi to dovolil
Jinak to bříško má slušně velké, mě taky po pár hodinách splasklo ![]()
Taky bych chtela vypadat tak hezky po porodu ![]()
Ja popraskany zilky v obliceji, no hnus ![]()
Pekne, pekne
@Sphynx Lady pokud je vše v pořádku, může se domů po 6 hodinách po porodu, ovšem doporučuje se, hlavně prvorodičkám počkat minimálně přes noc. Druhý den přijde midwife domů na kontrolu a pak chodí podle potřeby. Já měla celkem 3 návštěvy + jednu health visitor, kamarádka měla zpočátku denní kontroly, pak občas, ale asi dva měsíce.