Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@elanaa to je fakt…znáte Sakiho?? Jak ten napsal povídky…to je pravý anglický suchý humor
![]()
@elanaa No a včera se její mluvčí vyjádřil, že královna pul jde večer spát jako obvykle. Takže když se to nestihne narodit, dozví se to až ráno.
Ale fakt, já ji mám ráda.
@Mrňátko ále, možná šla spát, ale usla by?
Mluvčí nemluvčí, podle mě by prababča oko nezamhouřila
@Vermion neznám ![]()
@elanaa píše:
taky to nevidím tak zle s námi…vždyť stačí pár kluků, co vystřílí zlato s nějakým gumovým koblihem a hned se radujem a jsme semknutí.tady prostě chybí taková ikona, pár, u něhož se zatím národ mohl poradovat nad narozeným potomkem, který pro ně přináší naději a prostě symbolizuje to hezký v nich.
i truchlit jako národ umíme-viz. třeba smrt V. Havla, to docela dost lidí zvedlo. Samozřejmě, plno ne, ale však oni taky v tý Británii všichni včera nekupovali modrý dudlíky.
ANO, SOUHLASÍM
Krásně napsáno. ![]()
@KPKristy píše:
No, ve vedení státu rozhodně. Ale zase tam bychom se semkli a oslavovali, kdyby konečně do sněmovny padl granát…
@elanaa Tak Charles byl nejstarší, tak si ho hýčkala
Já bych se nedivila, kdyby se ten maličký jmenoval Phillip ![]()
@Denpry Phillip je Williamovo druhe (kecam, treti) jmeno, takze to bych rekla, ze asi ne…ale treba George? ![]()
Příspěvek upraven 23.07.13 v 08:59
@Denpry jj, kazdej 4
(ale treba Harry ma druhe jmeno Charles, to me prekvapilo)…a William se jmenuje po nejakem zesnulem Charlesovem bratranci ![]()
Aha, tak to jsem nevěděla, že William je Philip. Tak to asi nic. Kdy to mají říct, nevíte?
@Zuziky Tak jsem si to vyhledala, Williamovo jméno: Jeho královská Výsost princ William Arthur Philip Louis WINDSOR a Harryho jméno: Jeho královská Výsost princ Henry Charles Albert David Windsor. ![]()
Hustý
, jsem nakonec zvědavá, jak to se jménem dopadne
. Až bude pro to nejlepší čas, veřejnost se jméno dozví. Jsem napnutá jako kšandy. ![]()
@Mrňátko píše:
Aha, tak to jsem nevěděla, že William je Philip. Tak to asi nic. Kdy to mají říct, nevíte?
Já taky ne, oni mají všichni po čtyřek jménech + příjmení
„Nechci“ vědět, jaká všechna jména sdědí novorozený Windsor ![]()
Holky, teď čtu: Jeden den v porodnici, kde své syny přivedla na svět i lady Diana, stojí v přepočtu 150 tisíc korun. V případě císařského řezu zaplatí rodička o dalších 75 tisíc navíc.
Pro královskou rodinu je to kapka peněz
![]()