Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mrňátko u Charlese to prej trvalo mesic, nez oznamili jmeno…u Williama nevim ![]()
@Denpry píše:
Já taky ne, oni mají všichni po čtyřek jménech + příjmení„Nechci“ vědět, jaká všechna jména sdědí novorozený Windsor
No nám dalo zabrat vybrat jedno. ![]()
@Denpry píše:
Holky, teď čtu: Jeden den v porodnici, kde své syny přivedla na svět i lady Diana, stojí v přepočtu 150 tisíc korun. V případě císařského řezu zaplatí rodička o dalších 75 tisíc navíc.![]()
![]()
Pro královskou rodinu je to kapka peněz
![]()
![]()
v televizi ukazovali 200 tisíc za den… ![]()
@Mrňátko píše:
No nám dalo zabrat vybrat jedno.
No, oni to měli lepší, že mohli dát všechny čtyři ![]()
@Denpry píše:
Celebrity rodí jako na běžícím pásuDokonce dneska se brali Erbová s Řepkou a „nikto to neřeší“
Jenže Erbová s Řepkou nejsou celebrity!
@ynax píše:
Jenže Erbová s Řepkou nejsou celebrity!
Tak tak!
Vůbec si myslím, že slovo CELEBRITA je u nás děsně zprofanovaný a úplně ztratilo půbodní význam (osobnost, hvězda, sláva, proslulost). Celebritou se tu nazývá každej nýmand, co proběhl bulvárem, ožral se, posral nebo ukázal spoďáry ![]()
@verjanku píše:Já doufala v holčičku.
Já to říkala, že to bude kluk
@KPKristy píše:
Tak tak!
Vůbec si myslím, že slovo CELEBRITA je u nás děsně zprofanovaný a úplně ztratilo půbodní význam (osobnost, hvězda, sláva, proslulost). Celebritou se tu nazývá každej nýmand, co proběhl bulvárem, ožral se, posral nebo ukázal spoďáry
JJ, to je přesné.
@KPKristy píše:
Tak tak!
Vůbec si myslím, že slovo CELEBRITA je u nás děsně zprofanovaný a úplně ztratilo půbodní význam (osobnost, hvězda, sláva, proslulost). Celebritou se tu nazývá každej nýmand, co proběhl bulvárem, ožral se, posral nebo ukázal spoďáry
počkej až teď budou další VyValení… to zas bude „celebrit“ ![]()
Teď říkají v TV, že jméno se neví, kdy se ohlásí, ale předpokládá se za týden. A překvapilo mne, že si William vybírá klasickou otcovskou dovolenoU a pak se vrací do práce. Na jednu stranu chápu, že jsou to lidí jako ostatní, ale tak nějak jsem měla představu, že otcovska dovolená se u nich fakt neřeší. Jen pro představu, otcovska dovolená je na 2 týdny a je maximálně 128 liber (či tak nějak, už si nepamatuju) na týden minus daně.
A Katina kadeřnice prý je už v nemocnici. Takže syn bude možná ukázán ještě před polednem uk času.
@trpaslinka, no jo, ale i princ má zaměstnání, tak to řeší jako každý jiný ![]()
@trpaslinka píše:
A Katina kadeřnice prý je už v nemocnici. Takže syn bude možná ukázán ještě před polednem uk času.
Myslíš, že ho ukážou? Abychom neviděli jen hroudičku obalenou bílýma hadříkama ![]()