William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17878
23.7.13 09:17

@Mrňátko u Charlese to prej trvalo mesic, nez oznamili jmeno…u Williama nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
23.7.13 09:19

@Zuziky
u Williama to trvalo týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
23.7.13 09:21
@Denpry píše:
Já taky ne, oni mají všichni po čtyřek jménech + příjmení :D „Nechci“ vědět, jaká všechna jména sdědí novorozený Windsor :mrgreen:

No nám dalo zabrat vybrat jedno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
23.7.13 09:22
@Denpry píše:
Holky, teď čtu: Jeden den v porodnici, kde své syny přivedla na svět i lady Diana, stojí v přepočtu 150 tisíc korun. V případě císařského řezu zaplatí rodička o dalších 75 tisíc navíc. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pro královskou rodinu je to kapka peněz :zed: :zed: :zed:

v televizi ukazovali 200 tisíc za den… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.7.13 09:41
@Mrňátko píše:
No nám dalo zabrat vybrat jedno. :D

No, oni to měli lepší, že mohli dát všechny čtyři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
23.7.13 09:44
@Denpry píše:
Celebrity rodí jako na běžícím pásu :D Dokonce dneska se brali Erbová s Řepkou a „nikto to neřeší“ :)

Jenže Erbová s Řepkou nejsou celebrity!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.7.13 09:48
@ynax píše:
:D to jsou z cely brity :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.7.13 09:49
@ynax píše:

Tak tak!
Vůbec si myslím, že slovo CELEBRITA je u nás děsně zprofanovaný a úplně ztratilo půbodní význam (osobnost, hvězda, sláva, proslulost). Celebritou se tu nazývá každej nýmand, co proběhl bulvárem, ožral se, posral nebo ukázal spoďáry :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
23.7.13 10:05

Já to říkala, že to bude kluk :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.7.13 10:16
@verjanku píše:
Já to říkala, že to bude kluk :dance:
Já doufala v holčičku. :) Ale je to jedno samozřejmě. :)
@KPKristy píše:
Tak tak!
Vůbec si myslím, že slovo CELEBRITA je u nás děsně zprofanovaný a úplně ztratilo půbodní význam (osobnost, hvězda, sláva, proslulost). Celebritou se tu nazývá každej nýmand, co proběhl bulvárem, ožral se, posral nebo ukázal spoďáry :roll:

JJ, to je přesné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
23.7.13 10:44
@KPKristy píše:
Tak tak!
Vůbec si myslím, že slovo CELEBRITA je u nás děsně zprofanovaný a úplně ztratilo půbodní význam (osobnost, hvězda, sláva, proslulost). Celebritou se tu nazývá každej nýmand, co proběhl bulvárem, ožral se, posral nebo ukázal spoďáry :roll:

počkej až teď budou další VyValení… to zas bude „celebrit“ :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
23.7.13 11:01

Teď říkají v TV, že jméno se neví, kdy se ohlásí, ale předpokládá se za týden. A překvapilo mne, že si William vybírá klasickou otcovskou dovolenoU a pak se vrací do práce. Na jednu stranu chápu, že jsou to lidí jako ostatní, ale tak nějak jsem měla představu, že otcovska dovolená se u nich fakt neřeší. Jen pro představu, otcovska dovolená je na 2 týdny a je maximálně 128 liber (či tak nějak, už si nepamatuju) na týden minus daně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
23.7.13 11:03

A Katina kadeřnice prý je už v nemocnici. Takže syn bude možná ukázán ještě před polednem uk času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.7.13 11:04

@trpaslinka, no jo, ale i princ má zaměstnání, tak to řeší jako každý jiný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.7.13 11:05
@trpaslinka píše:
A Katina kadeřnice prý je už v nemocnici. Takže syn bude možná ukázán ještě před polednem uk času.

Myslíš, že ho ukážou? Abychom neviděli jen hroudičku obalenou bílýma hadříkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová