William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8780
23.7.13 20:29

Jé jak já ho milovala, když byl mladej fešák a já puberťačka :oops:

http://themoderatevoice.com/…eWilliam.jpg

Byl tak podobnej Dianě, teď už je spúíš po tátovi, škoda těch vlasů..

Ale jsou moc šťastní a moc jim to přeju :srdce: A Kate je fakt kočka, bříško odejde, já to měla naopak, břicho v pohodě, jinak strašidlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.7.13 20:29
@CokeLady píše:
Jojo, vím to, ale prostě se mi to nelíbí… :oops: Každopádně měla nádherný vlasy.

aspoň je vidět, že je to ženská jak každá jiná a žádná nafintěná panička a den po porodu se nestydí za břicho, když má na něj ještě nárok, aspoň ukázala, že je přirozená, za pár týdnů nebude mít nic až odejde voda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
23.7.13 20:31

Tééda.. Tak jsem to taky viděla, takový mrňous prďous :srdce: :srdce: :srdce:
A abyste věděly, tak ode dneška mám slabost pro Kate. Sice je hubená jak poleno, ale viděly (viděli? Jsou tu i nějací chlapi?) toho klokana, co má chudák Kate na břiše? Je to ryzí ženská, žádná modelka a teď jí přeju, aby to brzy vysklapovačkovala, ať je zase „dokonalá“ :D

• Citovat
  • Upravit
3116
23.7.13 20:33

Tady je detail toho slaďouše malýho http://www.guardian.co.uk/…ive-coverage

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.7.13 20:34
@Svandu píše:
Jé jak já ho milovala, když byl mladej fešák a já puberťačka :oops:

http://themoderatevoice.com/…eWilliam.jpg

Byl tak podobnej Dianě, teď už je spúíš po tátovi, škoda těch vlasů..

Ale jsou moc šťastní a moc jim to přeju :srdce: A Kate je fakt kočka, bříško odejde, já to měla naopak, břicho v pohodě, jinak strašidlo :mrgreen:

Já ho taky milovala. :D Byl krásnej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
23.7.13 20:35
@CokeLady píše:
Já se docela divím, že nerodila doma. Při jejich možnostech mohli mít porodní křeslo, inkubátor a nějaký operační sál přece v Buckinghamu. Asi bych chtěla soukromí, kdyby na mě čuměl celej svět.

Pár dní dozadu jsem o tom četla nebo slyšela ze zpráv, či kde, že Kate porušila „tradici“ porodů v Buckihghamském paláci a rozhodla se pro porodku, nehledě na to, že konec těhu trávila u svých rodičů.. Je v tomhle první a soukromě si myslím, že věděla, proč to dělá..

• Citovat
  • Upravit
26244
23.7.13 20:35

Ty kráso, to je břuch 8o ale taky jí narostla prsa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
23.7.13 20:36
@Tykvička píše:
Pár dní dozadu jsem o tom četla nebo slyšela ze zpráv, či kde, že Kate porušila „tradici“ porodů v Buckihghamském paláci a rozhodla se pro porodku, nehledě na to, že konec těhu trávila u svých rodičů.. Je v tomhle první a soukromě si myslím, že věděla, proč to dělá..

není první, už Diana si prosadila porodnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
23.7.13 20:37
@kknoflicek píše:
Tady je detail toho slaďouše malýho http://www.guardian.co.uk/…ive-coverage

Je neuvěřitelně, ale neuvěřitelně podobnej mýmu prvnímu dítěti těsně po porodu, a Kate má Dianin prsten - myslela jsem, že ho dostala Camilla.. Asi jí ho dala.. No, to jsem ale drbna, to je vidět, že nemám co dělat.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Tykvička
23.7.13 20:38

@neumisa @CokeLady Hmm, tak asi jo :nevim: Ale chápu to - s pratchýni za dveřma bych taky rodit nechtěla :lol:

• Citovat
  • Upravit
26244
23.7.13 20:38

@Tykvička
ale to je snad ten zásnubní prsten, co dostala od Williama, ne? S tím nemá Camilla co do činění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
23.7.13 20:39

@Tykvička ten prsten dostala Kate jako zásnubní od Williama…nevím kde ty drby bereš, ale špatný zdroj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
23.7.13 20:39

@Kelsey že? mě se taky moc líbilo, že si je odvezl autem on, jako táta… prostě normální rodinka. Jen mi přišlo, že tam tu sedačku moc neupínal -. neměl tam přehodit ještě autopás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
23.7.13 20:41

@ynax isofix - bylo vidět jak kontroloval že to zapadlo a pak mi ještě přišlo, že si jakoby odfrknul, že se mu to nakonec podařilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.7.13 20:42
@ynax píše:
@Kelsey že? mě se taky moc líbilo, že si je odvezl autem on, jako táta… prostě normální rodinka. Jen mi přišlo, že tam tu sedačku moc neupínal -. neměl tam přehodit ještě autopás?

isofix, bylo vidět, jak to nacvaknul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová