Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha, já ten isofix právě neviděla, tak proto mi to přišlo divný. Bylo hezké vidět ho jak vzal miminko do náručí, že se nestyděl a nebál a pak jak ho dával do auta…
Jméno myslím mají, jen ho určitě bude muset schválit královna.
@Tykvička ano Diana ho měla, a pak ho jako zásnubní dostala Kate… ale Camilla nee
@Tykvička vsak ano, ale Camilla ho nemela (ty bys chtela zasnubak po byvale zene?
)
U mě jednoznačně vedou mladí.
Mladá Diana mi vždy připadala trochu blboučká a cukrkandlová.( k Charlesovi se více hodí i Camilla, má svůj britský půvab, vlastně oba).
@ynax jmeno nemaji…
„He's a big boy, he's quite heavy. We are still working on a name but we will have that as soon as we can. It's the first time we've seen him really so we are having a proper chance to catch up.“ Catherine added: „It's very emotional, it's such a special time.“
„I'll remind him of his tardiness when he's older because I know how long you've all been standing out here. Hopefully the hospital and you guys can all go back to normal now and we can go and look after him.“
William says: „He's got her lips thankfully.“ Catherine brushes off the praise, saying: „No, no no, I'm not sure about that.“
@kknoflicek @Zuziky Já si pamatuju, že tenkrát, když byla ta aféra kolem Camilly, tak ten prsten ukazovali - Diana měla trochu jinou verzi a najednou ho Charles nechal lehce předělat a ta nová verze se mi líbila víc.. Psali k tomu, že je pro Camillu.. PRávě proto si na to pamatuju, že mě tenkrát štvalo, že Camilla ho dostane hezčí..
@kknoflicek Šmarjá, ti odpovídam a nevšimla jsem si, že jste mezitim popsaly sedm stránek, takže už asi mimo mísu…
@Zuziky píše:
http://imgs.idnes.cz/…ILLA_V_V.JPG
Je skvělá, osobitá. S Charlesem skvělý pár, hodí se k sobě.