Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Denpry koukni na noční televizní noviny na nově, tam to na tuty bude.. v půl osmý řikali, že se jim budou ještě věnovat večer zprávách ![]()
@Denpry píše:
Holkyyy, kde najdu, jak si Will odváží domů Kate s malým?
Na BBC to jede taky pořád dokola.
http://news.sky.com/…s/watch-live
Porad to tam ukazujou dokola.
@Tykvička píše:
No jo, ona nebyla Einsteinka, ale byla bezprostřední a hezky se na ni dívalo.. Umíš si představit, jak by chudáci kluci vypadali, kdyby je Charless povyl s Camillou?To už by ani Cate nezachránila..
To je mladá vévodkyně také - hezká a bezprostřední - a navíc působí poněkud vzdělaněji. Diana měla jen jakousi střední rodinnou školu. Za mě rozhodně Willy a Kate ( a hlavně Willi!).
Tak jsem uhodila na chlapa, jak to, že královský mímo vypadá úplně stejně jako náš junior po porodu.. A nechtějte vědět, co mi bylo odpovězeno.. Jsem se naučila nové slovo ![]()
@Tykvička píše:
@kknoflicek @Zuziky Já si pamatuju, že tenkrát, když byla ta aféra kolem Camilly, tak ten prsten ukazovali - Diana měla trochu jinou verzi a najednou ho Charles nechal lehce předělat a ta nová verze se mi líbila víc.. Psali k tomu, že je pro Camillu.. PRávě proto si na to pamatuju, že mě tenkrát štvalo, že Camilla ho dostane hezčí..
Ten prsten nemá s Camillou vůbec nic společného, to by bylo dost trapné od prince dávat druhé ženě stejný zásnubní prsten, navíc kde by k němu přišel? Byl Diany a po její smrti ho zdědil Will.
http://www.dailymail.co.uk/…iamonds.html
Příspěvek upraven 23.07.13 v 21:08
@Sphynx Lady píše:
Na BBC to jede taky pořád dokola.
BBC nemáme a na Pc je manžel, já jsem na mobilu.
@Burj Chalifa píše:
To je mladá vévodkyně také - hezká a bezprostřední - a navíc působí poněkud vzdělaněji. Diana měla jen jakousi střední rodinnou školu. Za mě rozhodně Willy a Kate ( a hlavně Willi!).
Ale jo, to ano.. Jsou super, a je pravda, že Camilla k Charlesovi taky sedí, ale jsem ráda, že jeho první ženou byla právě Diana, když nic jiného, tak lehce zkorigovala královské geny ![]()
@Tykvička píše:
Tak jsem uhodila na chlapa, jak to, že královský mímo vypadá úplně stejně jako náš junior po porodu.. A nechtějte vědět, co mi bylo odpovězeno.. Jsem se naučila nové slovo
Co? ![]()
@Tykvička píše:
Tak jsem uhodila na chlapa, jak to, že královský mímo vypadá úplně stejně jako náš junior po porodu.. A nechtějte vědět, co mi bylo odpovězeno.. Jsem se naučila nové slovo
Co povídal? ![]()
@marti81 píše:
Ten prsten nemá s Camilou vůbec nic společného, to by bylo dost trapné od prince dávat druhé ženě stejný zásnubní prsten, navíc kde by k němu přišel? Byl Diany a po její smrti ho zdědil Will.
http://www.dailymail.co.uk/…iamonds.html
Tak možná ho tedy nechal předělat pro Williama.. To už dává smysl ![]()
@Sphynx Lady píše:
Co povídal?
Jestli si myslím, že před devíti měsíci pr.al Kate
Že jsem se vůbec tak blbě ptala..
@Tykvička píše:
Jestli si myslím, že před devíti měsíci pr.al Kate![]()
![]()
Že jsem se vůbec tak blbě ptala..
A? ano nebo ne? ![]()
No jo, ona nebyla Einsteinka, ale byla bezprostřední a hezky se na ni dívalo.. Umíš si představit, jak by chudáci kluci vypadali, kdyby je Charless povyl s Camillou?
To už by ani Cate nezachránila..