Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kknoflicek píše:
@ynax isofix - bylo vidět jak kontroloval že to zapadlo a pak mi ještě přišlo, že si jakoby odfrknul, že se mu to nakonec podařilo
jojo, odfrknul a otřel čelo. ![]()
Bylo kouzelný jak malý jakoby také mával z té peřinky…prostě táááák krásná rodinka ![]()
Nádherné princátko.
A Kate jako vždy, kouzelná, přirozená..má krásné vlasy a šaty jí moc sluší..a přiznávají prsa a bříško..což je dobře, protože je to úplně normální.
William je hrdý taťka.
@Tykvička píše:
@neumisa @CokeLady Hmm, tak asi joAle chápu to - s pratchýni za dveřma bych taky rodit nechtěla
A co teprve za přítomnosti ministra vnitra. ![]()
Tenhle prsten (konkrétně takto vybroušený safír) dostala kdysi Diana od Charlese jako zásnubák. Pak ho nechal lehce předělat, obrkoužily ho ty malý bílý diamantíky a dal ho Camille. Když jsem ho teď viděla na ruce Kate, vzpomněla jsem si na něj.. Buď je od Camilly, nebo je to „napodobenina“, což by mi ale přišlo dost nevhodné, aby obě ženský nosily tak podobný zásnubák..
@Burj Chalifa píše:
A co teprve za přítomnosti ministra vnitra.
Hele, bzrdí, nechci uspávat podruhý, ani pod sebou vytírat.. ![]()
Holky, to byl i záznam, jak maličkého dával do auta, a jak odjíždí? ![]()
@Sphynx Lady Že si otřel čelo se nedivím. Já ho dneska odpoledne utirala i svému dvouletemu synovi a to nebyl na sluníčku. Ona ta horka dávají zabrat i bez nasazování autosedačky.
@Tykvička Camilla ho nikdy neměla: http://en.wikipedia.org/…ess_of_Wales
@CokeLady píše:
Taky Vám to došlo až když se rozjeli? Myslela jsem právě, že mají řidiče a oni jsou vlastně v tý Angliia jezděj po špatný straně silnice a říděj na špatný straně auta.
tohle mi kupodivu doslo hned, pak jsem premyslela, ze by ho prece nenechali ridit
tak ocividne ano ![]()
s tim prstenem- ano, je Dianin a William ho dal Kate k zasnubam (nedokazu si predstavit, kde by se dostal ke Camille
)
a sluselo jim to moc, byli uzasne neformalni…
@Denpry jojo, chviličku poté co se ukázali veřejnosti ho jen vevnitř dali do sedačky a odjeli
@kknoflicek Já to neviděla, dávala jsem prcka do postýlky
Není někde odkaz, kde to shlénu pozpátku? ![]()
@Zuziky Taky jsem si hned řikala-ty vogo, on bude řídit, joooo??? A pak mě napadlo-pilotuje prtulník, tak auto má jistě v paži
No líbilo se mi to ale moc. Super diskuze, dámy ![]()
Ha, sice blbě, ale je to vidět..
http://www.hellomagazine.com/…gagement.jpg