William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
23.7.13 20:43
@kknoflicek píše:
@ynax isofix - bylo vidět jak kontroloval že to zapadlo a pak mi ještě přišlo, že si jakoby odfrknul, že se mu to nakonec podařilo :lol:

jojo, odfrknul a otřel čelo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
23.7.13 20:45

Bylo kouzelný jak malý jakoby také mával z té peřinky…prostě táááák krásná rodinka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32897
23.7.13 20:46

Nádherné princátko. :srdce: A Kate jako vždy, kouzelná, přirozená..má krásné vlasy a šaty jí moc sluší..a přiznávají prsa a bříško..což je dobře, protože je to úplně normální. :palec: William je hrdý taťka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.7.13 20:46
@Tykvička píše:
@neumisa @CokeLady Hmm, tak asi jo :nevim: Ale chápu to - s pratchýni za dveřma bych taky rodit nechtěla :lol:

A co teprve za přítomnosti ministra vnitra. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
23.7.13 20:48

Tenhle prsten (konkrétně takto vybroušený safír) dostala kdysi Diana od Charlese jako zásnubák. Pak ho nechal lehce předělat, obrkoužily ho ty malý bílý diamantíky a dal ho Camille. Když jsem ho teď viděla na ruce Kate, vzpomněla jsem si na něj.. Buď je od Camilly, nebo je to „napodobenina“, což by mi ale přišlo dost nevhodné, aby obě ženský nosily tak podobný zásnubák..

• Citovat
  • Upravit
Tykvička
23.7.13 20:50
@Burj Chalifa píše:
A co teprve za přítomnosti ministra vnitra. :pocitac:

:mrgreen: Hele, bzrdí, nechci uspávat podruhý, ani pod sebou vytírat.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4263

Holky, to byl i záznam, jak maličkého dával do auta, a jak odjíždí? :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185

@Sphynx Lady Že si otřel čelo se nedivím. Já ho dneska odpoledne utirala i svému dvouletemu synovi a to nebyl na sluníčku. Ona ta horka dávají zabrat i bez nasazování autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
23.7.13 20:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
23.7.13 20:52
@CokeLady píše:
Taky Vám to došlo až když se rozjeli? Myslela jsem právě, že mají řidiče a oni jsou vlastně v tý Anglii :mrgreen: a jezděj po špatný straně silnice a říděj na špatný straně auta. :D

tohle mi kupodivu doslo hned, pak jsem premyslela, ze by ho prece nenechali ridit :mrgreen: tak ocividne ano :mrgreen:

s tim prstenem- ano, je Dianin a William ho dal Kate k zasnubam (nedokazu si predstavit, kde by se dostal ke Camille :mrgreen: )

a sluselo jim to moc, byli uzasne neformalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
23.7.13 20:53

@Denpry jojo, chviličku poté co se ukázali veřejnosti ho jen vevnitř dali do sedačky a odjeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
23.7.13 20:54
  • Citovat
  • Upravit
4263
23.7.13 20:55

@kknoflicek Já to neviděla, dávala jsem prcka do postýlky :( Není někde odkaz, kde to shlénu pozpátku? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
23.7.13 20:55

@Zuziky Taky jsem si hned řikala-ty vogo, on bude řídit, joooo??? A pak mě napadlo-pilotuje prtulník, tak auto má jistě v paži :pankac: No líbilo se mi to ale moc. Super diskuze, dámy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
23.7.13 20:56

Ha, sice blbě, ale je to vidět..
http://www.hellomagazine.com/…gagement.jpg

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie