Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sphynx Lady píše:
Holky a ono se normálně pouští z porodnice hned druhý den po porodu?
asi záleží na domluvě - já si těch 5 dní v porodnici užila, nešla bych dřív ani za zlatý prase.
@micelinka A to je ta ženská hned druhý den v pohodě? Si nedokážu představit ![]()
@neumisa píše:
asi záleží na domluvě - já si těch 5 dní v porodnici užila, nešla bych dřív ani za zlatý prase.
No jo, ale Kate určitě bude mít velkolepou péči.. nemusí vařit, prát a starat se ještě o celou rodinu a domácnost ![]()
@3HE píše:
No jo, ale Kate určitě bude mít velkolepou péči.. nemusí vařit, prát a starat se ještě o celou rodinu a domácnost
to je fakt ![]()
@Sphynx Lady v UK fakt takhle pouští…kamarádka (Češka) tam rodila, bylo to o Vánocích na Boží hod, takže říkala, že měla fakt štěstí, že se s nima dalo domluvit a nevykopli ji už na Štěpána, ale až o den později, takže si tam pobyla 48h. Ale ani o minutu dýl ![]()
já na tomhle českém „zvyku“ taky teda neshledávám nic závadného, jako klidně ať je to na domluvu (což ostatně můžeš podepsat reverz vždycky, nohou k posteli Tě asi nepřivážou…), ale myslím že těch 72h (nebo 5-6 dnů u císaře), které jsou obvyklé v našich porodnicích, není zas tak špatná věc.
Já jsem teď po císaři šla čtvrtý den domů… ale miminko jsem měla na neonatologii na JIPce, takže se jednalo jen o mě.. většinou rodička může jít domů, ale čeká se na miminko, až začne přibývat atd.
Jenže tam je zase zvyk, že dochází sestra/dr. dom, jak ta ženská, tak ta pro mimčo. Tady zase mažeš všude po svých.. ![]()
Za sebe jsem ráda, že jsem mohla být porodnici ty 4dny. Chlap dostal volno 1den a zas ho hnali do služby. Taky bych šla 2.den dom, kdybych měla chlapa doma 14dní, o personálu ani nemluvim, doktora 24h na telefonu
![]()
Tak pokud bych měla doma regiment, co se postará, šla bych klidně hned. Jinak byl pobyt v porodnici pro mě báječnou dovolenou…
@KPKristy píše:
Bože Kriste, ty to vidíš…
Taky jsem byla v „šoku“… ![]()
Tak zatim to nevypada, ze se chysta domu. Akorat prijel Charles s Kamilou do nemocnice a Katiny rodice pred chvili odjeli
Prece by tam nejezdili, kdyby mela jit za chvilku domu.
Čekám u přenosu kdy výjdou a ono nic se stále neděje
.
Je to napínavé.
@Mrňátko píše:
Tak zatim to nevypada, ze se chysta domu. Akorat prijel Charles s Kamilou do nemocnice a Katiny rodice pred chvili odjeliPrece by tam nejezdili, kdyby mela jit za chvilku domu.
asi jí přivezli něco slušivého na sebe ![]()