Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@elanaa Aha
Já jsem například úplně jiná, než je v popisu mém znamení, tak nevím ![]()
@Denpry já to psala jen tak, že to holky nakously…sama tomu taky nijak neholduju. Jsem Střelec, určitý rysy popisovaný tam mám (poměrně dost), ale přijde mi, že je to prostě hodně o temperamentu jako takovém, jsem prudká, ohnivá povaha, paličatá atd., takže být Beran nebo Lev, sedí to na mě úplně stejně.
chtěla jsem se Alžběty jen zastat, myslím že tu snad ještě nikdo o ní nenapsal slovo dobré
Jasně, chovala se často blbě, kor třeba k Dianě, ale jen oni (ony) ví, jak to skutečně bylo, ten vztah tchýně-snacha, bývá komplikovaný i v podstatně méně exponovaných rodinách a já zas když Alžbětu vidím někdy třeba s manželem nebo se zvířatama atd., tak si fakt nemyslím, že je to studený a nepříjemný člověk.
@Denpry píše:
@elanaa Ona měla nějaké spory s Dianou? Ani nevím![]()
@renda81 píše:
Mě se líbí jak Angličané a vesměs celý svět je má rád i já, Kate je miloučká krásná a přeju jim jen to nejlepší i synáčkovi, líbí se mi jak je Anglie oslavuje následníka a lidé je maj rádi a přejou jim štěstí.Už vidím u nás jak lidé někoho by takhle opěvovali a přáli jim jen to nejlepší a nezáviděli, a všichni by očekávali třeba příchod potomka princezny Zemanové![]()
![]()
![]()
Ahojky,
mně se taky moc líbí, jak to tam žije
, jak jsou spontánní
, pro ně je to nový život, nová naděje a už to byla jejich svatba
. Lidi chtějí zapomenout na bolest způsobenou nevydařeným manželstvím Lady Di a následně její tragický konec
.
Taky by se mi něco takového líbilo i pro naší zemi, naše lidi, jenže máme problém, MY TO PROSTĚ NEUMÍME. ![]()
A ani nemáme možnost toto zažít. Po době vlády Komunistů jsou lidi nastavený jinak a hned tak se to nezmění.
@Mrňátko píše:
@Sphynx Lady Raci jsou upřímní, empatičtí, rádi pomáhají ostatním. To se mu taky neztratí.Ale uznávam, průbojnost na svém poctu potřebovat bude. Takovej rak švihnutej lehce lvem… Myslim, že to nemá špatně rozehraný.
Tak, tak, zní to krásně. Milé mi na té celé věci je, že prcek je ve znamení jako jeho babička Lady Di.
Prostě to tak muselo být. ![]()
Tak já myslím, že i my se umíme radovat. Ale osobně moc nemám sympatie pro radost tohoto typu - ženská kolem 40 stanovala několik dní před porodnicí, stan s vizáží britské vlajky a na něm v srdíčku fotka K+W. To je už hysterie a ne radost…
@Gozra já pořád věřím že minimálně ti 24-letí, co se narodili v roce 1989 by se přeci měli umět spontánně radovat ![]()
@Vermion píše:
@Gozra já pořád věřím že minimálně ti 24-letí, co se narodili v roce 1989 by se přeci měli umět spontánně radovat
Já se taky umím spontánně radovat a narodila jsme se o něco dřív ![]()
@KPKristy píše:
Tak já myslím, že i my se umíme radovat.
taky to nevidím tak zle s námi…vždyť stačí pár kluků, co vystřílí zlato s nějakým gumovým koblihem a hned se radujem a jsme semknutí.
tady prostě chybí taková ikona, pár, u něhož se zatím národ mohl poradovat nad narozeným potomkem, který pro ně přináší naději a prostě symbolizuje to hezký v nich.
i truchlit jako národ umíme-viz. třeba smrt V. Havla, to docela dost lidí zvedlo. Samozřejmě, plno ne, ale však oni taky v tý Británii všichni včera nekupovali modrý dudlíky.
@elanaa Ale já jsem to nemyslela vůbec ve zlém. Napsala jsem, že se od ní citový projev čekat nedá. Ona je prostě taková. Můj respekt má. Je naprosto profesionální ve vystupování a odstup si přirozeně držet musí. A milá je velice. Měla jsem to štěstí ji potkat a přišla mi super ![]()
@elanaa píše:tady prostě chybí taková ikona, pár, u něhož se zatím národ mohl poradovat nad narozeným potomkem, který pro ně přináší naději a prostě symbolizuje to hezký v nich.
No, ve vedení státu rozhodně. Ale zase tam bychom se semkli a oslavovali, kdyby konečně do sněmovny padl granát… ![]()
@Mrňátko tak jsem ráda, že i na Tebe nepůsobí až tak nemile, já ji ani nepotkala a přesto ji mám fakt ráda. Ale už to tu bylo včera ráno, jak se řešil ten její výrok, že ať je dítě na světě co nejdřív, když jede na dovolenou. Řekla to pětiletý holčičce, podle mě to byl takový suchý vtípek, možná někomu přišel nepodařený, ale mě se to docela líbilo ![]()
@KPKristy píše:
No, ve vedení státu rozhodně. Ale zase tam bychom se semkli a oslavovali, kdyby konečně do sněmovny padl granát…